Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
III Zlot Pojazdów Komunistycznych - Czersk
Autor Wiadomość
Chybolek
Gość
Wysłany: 2005-07-24, 16:11   

Dzieki panowie za zarabisty zlocik bylo naprawde wysmienice...no teraz to tylko czekam na fotki i na filmy zobaczymy jak sie wszystko prezentowalo :) no i wielkie brawa dla organizatorow :) rzut burakiem rulez :D

peeter
Gość
Wysłany: 2005-07-24, 16:39   

No ja sie dołączam do podziekowac:) Zabawa była urocza szczegolnie w nocy, tylko ze za duzo nie pamietam:) Do zobaczenia:D

Kamil Jezierski
Gość
Wysłany: 2005-07-24, 17:46   

Witam
Na zlocie bylem pierwszy raz moim swiezo zakupionym Trabikiem 601 S, `89. Zlot jak najbardziej super, nawizalem duzo nowych znajomosci, kupilem kilka czesci i oczywiscie gadzetow. Slowem extra i juz szykuje sie na zlot w Poznaniu 5-7 sierpnia. Mam nadzieje ze dojade. Pozdrowienia dla wszystkich uczestnikow i wielkie dzieki dla Prezesa za zdjecie starego i montaz nowego "kieratu". Swoja droga mialem nadzieje ze bedzie troche wiecej uczestnikow ale i tak mi sie bardzo podobalo.

Eagle
Gość
Wysłany: 2005-07-24, 19:42   

Mi sie tez podobalo.To byl moj pierwszy zlot.Nie chcialbym byc czarna owca ale mam takze krytyczne uwagi.Dotycza one przejazdu przez Warszawe.Na prawde trudno bylo sie utrzymac w tej kolumnie,wszyscy gonili na zlamanie karku,nie czekajac za skrzyzowanimi i nie ogladajac sie do tylu.Dla ludzi z Warszawy moze nie stanowilo to wioekszego problemu,ale dla osob nie znajacych miasta to byl istny koszmar.Mam nadzieje,ze organizatorzy wezma to pod uwage nastepnym razem.Pozatym bylo ok!Pozdro dla wszystkich.

Syl
Gość
Wysłany: 2005-07-24, 21:05   

No i po zlocie, a szkoda, az sie wracac nie chcialo. Dzięki wszystkim uczestnikom i organizatorom. Pozdrowienia zwlaszcza dla załóg z biało niebieskiego sedana 601, trawiastego kombi, bordowego 1.3 WH*** i ekipy bełchatowskiej ;-) i lubelskiej. Poza tym pozdro i wyrazy uznania dla wartburgow (kazdemu za co innego) Warszaw, dla wszystkich buraków rzucających i rzucanych, dla artystow wszelkiego rodzaju w różnych kategoriach (od glosnika na dachu do ozdoby w lewym TOI-TOIu). Zlot byl... no zaje***.... no wlasnie :-)

Osobne wyrazy uznania dla kochanych drogowcow i pogody :-)

James
Gość
Wysłany: 2005-07-24, 21:44   

Kolejny zlot zaliczony:) Było oczywiście super zajebiaszczo:D Pozdro dla wszystkich uczestników i do zobaczenia na następnych zlotach!!! Tylko kiedy to będzie, bo do Poznania to chyba nie dam rady dojechać:(((

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2005-07-25, 08:36   

Zlot był super zaplanowany i przeprowadzony. Wielkie brawa i podziękowanie za to dla organizatorów !!!!!!!!!!!
Nudzić się też nie było kiedy - z resztą w takim towarzystwie jest to niemożliwe :-)
Atrakcje typu wystawa w Pałacu czy muzeum motoryzacyjne też były fajne. A przypuszczam że powrót z tego muzeum był planowanym przez organizatorów jako niespodzianka rajdem na orientację :-)

SYL: jeszcze raz dzięki :-)

Arek CB SQ5HAW
Gość
Wysłany: 2005-07-25, 08:46   

Podaje linka do stronki o która prosiliscie na zlocie

TRABI GTI

http://trabigti.w.interia.pl/

Pozdrawiam

Marcin/niutek
Gość
Wysłany: 2005-07-25, 12:46   

Zlocik był w pytonga. Klimat był odpowiedni i zawiązało się pare nowych znajomości. Atmosfera super.Był to mój pierwszy zlot i jestem w pełni zadowolony. Jedyne co mozna było dopracować to 2 częsc parady po wyjezdzie z muzeum.Dzieki dla Zbyszka Ołdaka ze dał się przewieżc swoją limuzyną.

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-07-25, 13:01   

Jak było, wiedzą ci co byli. Ja dziękuję wszystkim za super zabawę na całego i przepraszam, że pożegnałem się tylko z tymi, co razem z kurami wstają. Niektórzy wiedzą czemu i za to napijemy się następnym razem, obiecuję:)))

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-07-25, 15:38   

pozdrawiam wszystkich ktorzy mimo burdelu z rondami, drogami, pogoda, cenami paliwa dotarli do czerska.teraz trzeba zakombinowac zeby ten caly plac na przyszlosc zawalic demoludowymi pojazdami.pozDDRo
ps radzieckii - powinno byc: z tymi co ida do wyra jak kury wstaja

pelu-p
Gość
Wysłany: 2005-07-25, 15:39   

tarnobrzeg calo i zdrowo powrocil, szkoda,ze w sobote,ale i tak warto bylo, pozdrowienia i podziekowania dla organizatorow

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-07-25, 16:20   

Sorki Gonzo, masz rację. Twardzi byliśmy ;))) I gorące pozdrowienia dla "Kręconej" i reszty ekipy.

JOY 601
Gość
Wysłany: 2005-07-25, 17:14   

Witam :)

Zamośc-Lublin wrócił do domku bez żadnych problemów :o) Co do zlotu - było fajnie z jednym wyjątkiem.Przejazd przez Warszawę po zwiedzaniu muzeum na Żelaznej...Druga grupa, która oglądała jeszcze motocykle została przez resztę pozostawiona sama sobie. Zostaliśmy i nie wiedzieliśmy gdzie jechać. Nikt nic nie powiedział...Nieładnie postąpiliście. Mam nadzieję, że nie będzie już takich sytuacji. Gdyby nie CB pewnie jeszcze długo byśmy błądzili. Z naszej strony podziękowania dla bordowego kombiaczka, który nas wyprowadził "na prostą" :o) Drogę powrotną dzięki Warszawiakom ze Skód Rapid'ek wydłużyliśmy o 36 km...:o) Ale i tak było fajnie. No i cieszę się z Pierwszego miejsca w Rzucie Burakiem :op
Pozdrawiam :o)

Lokata
Gość
Wysłany: 2005-07-25, 17:23   

Ja się również dołączam do pozytywnych opinii. BYŁO ŚWIETNIE!!!
Powrót z parady do Czerska, był fajny, Wojtku jak napisałeś był to rajd na orientację - szkoda jeszcze że nagród nie było ;).Ale dzięki temu poznalismy z Jakimem Warszawę. Rzut Burakiem też był git....
Ale jedno co szczególnie wspominam to fakt że poznałam ludzi, których do tej pory znałam tylko z forum.
pozdrawiam Towarzyszy porannej kawy :-) i sobotnio nocnych obrad przy bramie.
Dla organizatorów jak bywało dawniej "klapa i goździk" oraz wielkie brawa.
pozdrowienia dla wszystkich Lokata.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi