|
III Zlot Pojazdów Komunistycznych - Czersk |
| Autor |
Wiadomość |
Chybolek
Gość
|
Wysłany: 2005-07-24, 16:11
|
|
|
| Dzieki panowie za zarabisty zlocik bylo naprawde wysmienice...no teraz to tylko czekam na fotki i na filmy zobaczymy jak sie wszystko prezentowalo :) no i wielkie brawa dla organizatorow :) rzut burakiem rulez :D |
|
|
|
 |
peeter
Gość
|
Wysłany: 2005-07-24, 16:39
|
|
|
| No ja sie dołączam do podziekowac:) Zabawa była urocza szczegolnie w nocy, tylko ze za duzo nie pamietam:) Do zobaczenia:D |
|
|
|
 |
Kamil Jezierski
Gość
|
Wysłany: 2005-07-24, 17:46
|
|
|
Witam
Na zlocie bylem pierwszy raz moim swiezo zakupionym Trabikiem 601 S, `89. Zlot jak najbardziej super, nawizalem duzo nowych znajomosci, kupilem kilka czesci i oczywiscie gadzetow. Slowem extra i juz szykuje sie na zlot w Poznaniu 5-7 sierpnia. Mam nadzieje ze dojade. Pozdrowienia dla wszystkich uczestnikow i wielkie dzieki dla Prezesa za zdjecie starego i montaz nowego "kieratu". Swoja droga mialem nadzieje ze bedzie troche wiecej uczestnikow ale i tak mi sie bardzo podobalo. |
|
|
|
 |
Eagle
Gość
|
Wysłany: 2005-07-24, 19:42
|
|
|
| Mi sie tez podobalo.To byl moj pierwszy zlot.Nie chcialbym byc czarna owca ale mam takze krytyczne uwagi.Dotycza one przejazdu przez Warszawe.Na prawde trudno bylo sie utrzymac w tej kolumnie,wszyscy gonili na zlamanie karku,nie czekajac za skrzyzowanimi i nie ogladajac sie do tylu.Dla ludzi z Warszawy moze nie stanowilo to wioekszego problemu,ale dla osob nie znajacych miasta to byl istny koszmar.Mam nadzieje,ze organizatorzy wezma to pod uwage nastepnym razem.Pozatym bylo ok!Pozdro dla wszystkich. |
|
|
|
 |
Syl
Gość
|
Wysłany: 2005-07-24, 21:05
|
|
|
No i po zlocie, a szkoda, az sie wracac nie chcialo. Dzięki wszystkim uczestnikom i organizatorom. Pozdrowienia zwlaszcza dla załóg z biało niebieskiego sedana 601, trawiastego kombi, bordowego 1.3 WH*** i ekipy bełchatowskiej i lubelskiej. Poza tym pozdro i wyrazy uznania dla wartburgow (kazdemu za co innego) Warszaw, dla wszystkich buraków rzucających i rzucanych, dla artystow wszelkiego rodzaju w różnych kategoriach (od glosnika na dachu do ozdoby w lewym TOI-TOIu). Zlot byl... no zaje***.... no wlasnie
Osobne wyrazy uznania dla kochanych drogowcow i pogody |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-07-24, 21:44
|
|
|
| Kolejny zlot zaliczony:) Było oczywiście super zajebiaszczo:D Pozdro dla wszystkich uczestników i do zobaczenia na następnych zlotach!!! Tylko kiedy to będzie, bo do Poznania to chyba nie dam rady dojechać:((( |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2005-07-25, 08:36
|
|
|
Zlot był super zaplanowany i przeprowadzony. Wielkie brawa i podziękowanie za to dla organizatorów !!!!!!!!!!!
Nudzić się też nie było kiedy - z resztą w takim towarzystwie jest to niemożliwe
Atrakcje typu wystawa w Pałacu czy muzeum motoryzacyjne też były fajne. A przypuszczam że powrót z tego muzeum był planowanym przez organizatorów jako niespodzianka rajdem na orientację
SYL: jeszcze raz dzięki |
|
|
|
 |
Arek CB SQ5HAW
Gość
|
Wysłany: 2005-07-25, 08:46
|
|
|
Podaje linka do stronki o która prosiliscie na zlocie
TRABI GTI
http://trabigti.w.interia.pl/
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Marcin/niutek
Gość
|
Wysłany: 2005-07-25, 12:46
|
|
|
| Zlocik był w pytonga. Klimat był odpowiedni i zawiązało się pare nowych znajomości. Atmosfera super.Był to mój pierwszy zlot i jestem w pełni zadowolony. Jedyne co mozna było dopracować to 2 częsc parady po wyjezdzie z muzeum.Dzieki dla Zbyszka Ołdaka ze dał się przewieżc swoją limuzyną. |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-07-25, 13:01
|
|
|
| Jak było, wiedzą ci co byli. Ja dziękuję wszystkim za super zabawę na całego i przepraszam, że pożegnałem się tylko z tymi, co razem z kurami wstają. Niektórzy wiedzą czemu i za to napijemy się następnym razem, obiecuję:))) |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2005-07-25, 15:38
|
|
|
pozdrawiam wszystkich ktorzy mimo burdelu z rondami, drogami, pogoda, cenami paliwa dotarli do czerska.teraz trzeba zakombinowac zeby ten caly plac na przyszlosc zawalic demoludowymi pojazdami.pozDDRo
ps radzieckii - powinno byc: z tymi co ida do wyra jak kury wstaja |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2005-07-25, 15:39
|
|
|
| tarnobrzeg calo i zdrowo powrocil, szkoda,ze w sobote,ale i tak warto bylo, pozdrowienia i podziekowania dla organizatorow |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-07-25, 16:20
|
|
|
| Sorki Gonzo, masz rację. Twardzi byliśmy ;))) I gorące pozdrowienia dla "Kręconej" i reszty ekipy. |
|
|
|
 |
JOY 601
Gość
|
Wysłany: 2005-07-25, 17:14
|
|
|
Witam :)
Zamośc-Lublin wrócił do domku bez żadnych problemów :o) Co do zlotu - było fajnie z jednym wyjątkiem.Przejazd przez Warszawę po zwiedzaniu muzeum na Żelaznej...Druga grupa, która oglądała jeszcze motocykle została przez resztę pozostawiona sama sobie. Zostaliśmy i nie wiedzieliśmy gdzie jechać. Nikt nic nie powiedział...Nieładnie postąpiliście. Mam nadzieję, że nie będzie już takich sytuacji. Gdyby nie CB pewnie jeszcze długo byśmy błądzili. Z naszej strony podziękowania dla bordowego kombiaczka, który nas wyprowadził "na prostą" :o) Drogę powrotną dzięki Warszawiakom ze Skód Rapid'ek wydłużyliśmy o 36 km...:o) Ale i tak było fajnie. No i cieszę się z Pierwszego miejsca w Rzucie Burakiem :op
Pozdrawiam :o) |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2005-07-25, 17:23
|
|
|
Ja się również dołączam do pozytywnych opinii. BYŁO ŚWIETNIE!!!
Powrót z parady do Czerska, był fajny, Wojtku jak napisałeś był to rajd na orientację - szkoda jeszcze że nagród nie było ;).Ale dzięki temu poznalismy z Jakimem Warszawę. Rzut Burakiem też był git....
Ale jedno co szczególnie wspominam to fakt że poznałam ludzi, których do tej pory znałam tylko z forum.
pozdrawiam Towarzyszy porannej kawy i sobotnio nocnych obrad przy bramie.
Dla organizatorów jak bywało dawniej "klapa i goździk" oraz wielkie brawa.
pozdrowienia dla wszystkich Lokata. |
|
|
|
 |
|
|