Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
DUROPLASTIKON 2005-termin!!!!!
Autor Wiadomość
Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-07-07, 17:57   

Witam!
Przepraszam,że tak długo zwlekałem ale musiałem najpierw zamknąć studia i całą sesję.ZDAŁEM WSZYSTKO!
Wiem że były rózne poglądy na ten termin tj.9 lipca.Był Sztum,Słowacja i jest zlot pojazdów komunistycznych więc lipiec jest juz zapchany.Wiem,że wypady na zloty to kasa i kasa i kasa:(Dlatego też ustalmy jedno tj.termin zlotu.NIECH JUŻ TAK ZOSTANIE NA ZAWSZE DOPÓKI BĘDĘ MIAŁ MOŻLIWOŚCI DO ORGANIZOWANIA ŻE ZLOT W ALEKSANDROWIE KUJAWSKIM ZWANY "DUROPLASTIKON"BEDZIE ODBYWAĆ SIE W OSTATNI WEEKEND SIERPNIA JAKO ZLOT NA POŻEGNANIE WAKACJI!!
Trzymajac sie tej zasady informuje że tak jak było do tej pory tak i w tym roku zlot będzie w ostatni weekend sierpnia tj. 26-28 sierpnia 2005.Wszelkie uwagi prosze pisać.Dzieki-PozDDRo:)

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-07-07, 21:56   

Ten pomysł mi pasi :)
Jestem za a nawet przeciw ;-)

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-07-08, 11:51   

Witam!
Mam taką propozycje abyście wpisywali się tak orientacyjnie kto ma zamiar być na zlocie.
Czekam na MAXYMALNĄ OBECNOŚĆ:):)
PozDDRo-Bartez.
P.S.Dzięki za pierwsze zgłoszenie.

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-07-08, 12:39   

Witam!
Czy można ten termin zlotu umieścić w planach?
Dzięki-B.

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-07-09, 19:19   

Witam!
Nie to żebym popędzał ale czy nie ma chetnych?:(:(
Dajcie znać-pozdro-B.

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-07-10, 20:54   

Witam!
Mam taki plan co by bujnąć sie do Torunia w sobote tak jak w zeszłym roku.Co Wy na to?Do Włocławka nie będziemy jechać tak jak w zeszłym roku. Czekam na Wasze
propozycje odnośnie konkurencji i na ciekawe pomysły odnośnie całego zlotu.Dzięki-pozDDRo.B.G.

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-07-12, 15:51   

Mie się bardzo ten termin podoba, bo od 16 Sierpnia mam urlop, a rodzina ciśnie na wyjazd w kierunku Pomorza. Moje szanse baaardzo urosły :)

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-07-14, 10:10   

Witam!
Dzięki za zgłoszenie-czekam na dalsze:)
PozDDRo-Bartez.

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-07-14, 10:28   

mysle nad tym inetnsywnie.
ps bartek dostales wiadomosc na priv ode mnie? odezwij sie moze byc tu albo mail w profilu

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-07-14, 13:44   

Witam!
Nic nie dostałem:(Wyślij na maila-tak bedzie chyba najlepiej.Bedziesz na zlocie?Bo jak nie to Ci spuszcze lanie:///PozDDRo-B.

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-07-15, 17:46   

Witam!
Mam kilka niusów odnosnie zlotu:)
Miejsce zlotu jest to samo co zawsze-boisko przy kinie.W piątek nie jedziemy nigdzie tj.do Włocławka tak jak rok temu bo to nie był dobry pomysł z tego co się zorientowałem:)Piątek niech będzie dniem na przyjazd i zakwaterowanie w pięciogwiazdkowym internacie w malowniczo położonym parku krajobrazowym(tak jak rok temu-kto był ten wie:):).Cena za nocleg:za samo łóżko(bez pościeli-wówczas wchodzi w gre prywatny śpiwór)płacimy 10 zł. za dobe od osoby.Z pościelą-15 zł za dobe od osoby.Jest bieżąca woda,prąd i reszta unijnych standardów:)Innych opłat zlotowych nie przewiduje-chyba:)Rano w sobote jak zwykle alkomacik(nadal do pobicia rekord Michała z Trójmiasta-2 lata temu wydmuchał prawie promil:)i o 11:00 ruszamy na defilade wtedy gdy jest najwiecej ludzi na mieście(oczywiście z eskortą policji:).A potem?I tu mam pytanko:zwiedzamy Toruń?Tylko tym razem byśmy zaparkowali zaraz pod mostem przy wjeździe do miasta aby nie stać w korku tak jak rok temu podczas opuszczanie Torunia.Do starówki tez jest blisko od mostu.Około 16:00 po powrocie-ZABAWA tak jak zawsze na festynie i wyscigi na 1/4 mili:)A wieczorem?Płonie ognisko w lesie i...wiadomo:)Niedziela zaś to juz Wasza inwencja twórcza.Może jakaś wyprawa gdzieś?Nagrody w konkurencjach będą takie jacy bedą sponsorzy-bedę sie starał aby było ok:).
To tyle.Jakieś pytania,sugestie?prosze pisać:)
PozDDRo-Bartez.
P.S.Czekam na WAS!!!!

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-07-30, 11:23   

Witam!Do 15 sierpnia będe milczał bo mnie nie bedzie w Polsce.Szczegóły zlotu po 15-stym ok?Narazie to chyba juz wiecie wszystko co trzeba tj.termin,noclegi,ceny itd.
Zapraszam i pozDDRo-B.601

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi