Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Nocne mary
Autor Wiadomość
ZBuK
Gość
Wysłany: 2005-06-11, 09:36   

Dziś w nocy przeżyłem totalną TRAUMĘ.

Miałem tak realistyczny sen, że niemal popłakałem się z rozpaczy i złości nad ranem. Śniło mi się, że schodzę do mojego trabika rano, a duroplasty na nim częściowo pocięte, że aż strzępy tektury wyłaziły, częściowo podpalone i powyginane w bólach przeraźliwych w nienaturalnych formach i kształtach z bąblami jak przypalone jajo sadzone. Powybijane szyby, w środku wszystko wydarte i przeorane, brak maski, pod maską ciemna otchłań pustki - nowiuteńki silnik, wyremontowana skrzynia, świeżutkie resory, przekładnia - wszystko albo skradzione, albo znowu bestialsko zniszczone. Brakuje dwóch kół, dwa pozostałe skrzywione i pogięte. Jak to zobaczyłem oszaczowałem straty zdecydowałem z wielkim żalem, że już nigdy nie będę jeździł trabancikiem, bo ludzka nienawiść, glupota, zazdrość jest wszechobecna i nie chcę tego przeżywać jeszcze raz. Sen był tak realistyczny, że wzywałem policję, załatwiałem formalności w urzędzach, a uczucie złości było tak silne, że jak już wspomniałem, rano obudziłem się i pierwsze co, to poleciałem do okna zobaczyć trampusia... UFFFFF! To tylko zły sen...

:) Pozdrówko

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-06-11, 12:34   

hehe faktycznie masz nocne mary..... ja mialem ostatnio takie na zywo.... taaa o trzeciej w nocy budzi mnie policja i mowi ze moj samochod splonal..... na szczescie to byl dawca..... i spalil sie tylko fotel kierowcy...... tepic Sk....wysynow i drechoow:))

Syl
Gość
Wysłany: 2005-06-11, 19:53   

Ja mam trochę niestety odwrotnie :-( Ostatnio śniło mi się że znalazłam i naprawiłam przyczynę przewlekłej niewydolności mojego Trabika i że była to drobnostka. Niestety potem się obudziłam i po konfrontacji pomysłu z rzeczywistością doszłam do wniosku, że to nie to :-(

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-06-16, 10:50   

najgorzej jak sie sni jazda trabem, mozna na zakrecie wyjechac z łóżka

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-06-16, 15:32   

hahahahahahahahahahahaha dobre :):):)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi