Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zwickau, Zwickau i po Zwickau
Autor Wiadomość
miedelnica
Gość
Wysłany: 2005-06-20, 21:56   

hehhh już po! było fajnie, było nas niewielu,ale wg mnie było spoko.z katowic 3 auta, z krakowa 2... czyżby chłopakom już się przejadło? nie cieszyło mnie to aż tak bardzo jak za pierwszym razem ( nie było takiego szoku tych wszystkich aut ), ale było very sympatycznie, ekipa była spoko, były niezłe furki... koncerty takie sobie, ale impreza w namiocie - lux. super organizacja, choć drogi wjazd... za autko z 3-ma osobami - 200pln. nie było błota, jesteśmy wszyscy spaleni na czerwono... w drodze powrotnej 353 zaczął nam marudzić, ale wszystko się dobrze skończyło.
Zwickau najbardziej kocham za dostęp do części - kupić można było dosłownie WSZYSTKO, no, może oprócz owiewek nad przednią szybę. rok temu było ich pełno, w tym roku nie widziałem ani jednej ( do warciaka była jedna niekompletna ). nie było niestety namiotu z tajlami do 600-tek, miał być w tym roku i nic z tego nie wyszło. trzeba było zbierać po parę części z każdego stoiska... ale w sumie i tak udało mi się kupić wszystko co chciałem.
były też niezłe furki, np. trab z podwójną przednią osią skrętną i dwoma silnikami 601. hehh, mają fantazję... zresztą wszystko zobaczycie na zdjęciach. chłopaki, powiedzcie coś od siebie jak Wy to widzicie... sorry za tak chaotycznego posta, ale nie spałem dwie noce ( prowadziłem w obie strony) i trochę jestem nie teges:) polecam każdemu taki wyjazd:)))

Lewy81
Gość
Wysłany: 2005-06-20, 22:23   

Elo

Ekipa Cfajowa z Łodzi dotarła.. U nas tesh nie obylo sie bez malych przygood..... Zaczelo sie zerwana poduszka pod skrzynia w centrum Pragi a skonczylo polamanym kolektorem...:) Naszczescie......na stacji byl kit ktorym skleilismy kolektor i calo dotarlismy do domku.... 1700km za nami... Moc wrazen...500 zdjec za nami... Oj bedzie co wspominać... Z Łodzi melduja że było ZAJEBISCIE

ANIA, LEWY, BARKAS i PAWEŁ vel"TADZIK"....

PozDDRo dla wszystkich....

trabi23
Gość
Wysłany: 2005-06-20, 23:29   

jak macie jakies cikawe foto germansyle trabikow dajcie namiary chetnie wrzuce na germana :)

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-06-21, 08:25   

Potwierdzam, zaje... i tak dalej :-)

Ja miałem jeszcze jedną przygodę - odwiózłszy Barkasa wyjeżdżam sobie powolutku z osiedla Lewego i na światłach pyr-pyr-pyr i zgasł :-( . Zaglądam do baku a tam SUCHO! Zapomniałem, że tankowałem nie we Wrocku a w Wałbrzychu i przelecieliśmy ponad 320 km na tej zupce, z czego trochę po mieście jedym i drugim...

Na szczęscie zaraz znalazła się ekipa, wyskoczyło czterech chłopaków z auta obok i popchnęli mnie na samego Statoila, tam już zalałem i było ok.

Powiem tyle, że lepiej jeździło się na niemieckiej Pb 91 niż na polskiej 98 - zdecydowanie mniej dzwonił. Ciekawostka, prawda?

A owiewki były, przezroczyste, matowe, białe i żółte ;-) .

Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
Wysłany: 2005-06-21, 09:08   

Trabull dotarł szczęśliwie do domu,pomimo ze w niedziele nie wyglądałem...
Paweł Przemkowi chodziło o"owiewki" do 600,te osłonki przeciwsłoneczne,ja widziałem jedną pękniętą...
Zakupy-rzeczywiście mozna było kupić wszystko.
Miko,Engel,Andres,Przemek,Adi i Michały dwa dzieki za super bibke,następnym razem nie mieszam!!:D
PozDDRawiam wszystkich

miedelnica
Gość
Wysłany: 2005-06-21, 22:27   

dokładnie o te owiewki mi chodziło:) hmm dziwna sprawa, przez całe zwickau piłem tylko red bulle i herbatę, a już drugi dzień leczę kaca:( jak to się dzieje??? hehh pozdro dla walecznej ekipy z tego roku:)))

Marcin
Gość
Wysłany: 2005-06-21, 23:39   

To był mój pierwszy wyjazd do Zwickau. Bardzo mi się podobało, ale czemu tkaki drogi wjazd?! No nie wiem czy było tak wszystko do kupienia. Po fotach i filmach z poprzednich lat spodziewałem się wiekszej ilości stoisk. Miałem sobie kupić szybki uchylne, ale był tylko jeden komplet i gdy wróciłem z muzeum to gościu już się zmył;( Mam tylko szyberek za którym nachodziłem się dwa dni i tylko dzięki Józkowi z Łodzi się udało. Dzięki! Muzeum trabiszonów warte odwiedzenia, w dzień zlotu było za darmo dla trabanciarzy, trzeba było tylko pokazać różową branzoletkę na ręku;) Koncerty nie były takie złe, lipa tylko, że dostaliśmy taką miejscókę blisko sceny. Najbardziej podobał mi się pomarańczowy sedan z 4 drzwiami, ale nie wydłużany, a do tego silniczek od polo 1.0 na wielpunkcie. Super. Nie ppostkała nas przygoda z trabikiem, do końca śmigał jak zły. W Zwickau wymieniłem jedynie linkę sprzęgła, coś nie tknęło, bo po wyciągnięciu okazało się, że część żyłek jest już poprzerywana.
PozDDRawiam

PS Zdjęcia już niedługo!

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-06-22, 00:16   

A te owiewki też widziałem ;-) - 2 sztuki, niebieskie. jedna pęknięta, druga ładna ale nie wiem po ile bo nie pytałem. Miał ją taki Cygan na placu wystawowym między autami, wziąłem od niego kołpaki za drajsyś.

A kto to jest Józek z Łodzi? :-)

Grzegorz B.(bolek)Katowic
Gość
Wysłany: 2005-06-22, 08:48   

chodzi pewnie o Józka z Krakowa:-)))

Lewy81
Gość
Wysłany: 2005-06-22, 09:22   

a co do cen czy Ja wiem czy drogo.... 2 ososby +namiot+auto za 35 Euro..... to w przyblizeniu 140 zl...wychodzi po 70 zl za osobe.....koszty tak jak na naszych zlotach...LUDZIE nie przesadzajcie.....

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-06-22, 15:27   

kurna ze mnie tam nie bylo...
ps. w panoramie w poniedzialek byl krotki reportaz o zlocie w zwickau

Newwer
Gość
Wysłany: 2005-06-23, 10:51   

Nawet nie wiecie jaki wam zazdroszcze tego Zwickau, pojechał bym ale jak zawsze sesja w tym czasie:(

James
Gość
Wysłany: 2005-06-23, 12:48   

Dokładnie ten sam problem... Sesja:(((

Ciotka_Lilka
Gość
Wysłany: 2005-06-23, 16:14   

nie martwcie sie przyjdzie czas ze juz nie bedziecie mieli sesji w tym czasie..... wtedy za to beda inne problemy
to tak na pocieszenie

Syl
Gość
Wysłany: 2005-06-24, 23:05   

tiaaaa, na przykład szybkie kończenie pracy magisterskiej, bo termin obrony wyznaczony, jeno pracy nie ma... Chyba gorsze niż sesja :-(

Moze się kiedyś wybiorę do Zwickau, w końcu ile można narzekać na studia i brak kasy. Pytanie co z czasem będzie... i z "innymi problemami"

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi