Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Propozycja spotkania (nini zlotu)
Autor Wiadomość
Arthas
Gość
Wysłany: 2005-05-11, 21:32   

Właśnie się dowiedziałem że będzie możliwość spotkania się dnia 4 czerwca ( bodajrze sobota) w Rybniku podczas festynu organizowanego przez radę dzielnicy przy byłej szkole nr 31 w rybniku. W piątek idę się dogadać z radą na temat miejsca dla nas a potem będę chciał wiedzieć ile osób by przyjechało. Kto chętny mógłby powysyłać smsy oraz info do wszystkich Trabanciarzy ale poczekajmy jeszcze do piątku albo do soboty jak będę znał konkrety. Pozdrowionka wszystkim

Lokata
Gość
Wysłany: 2005-05-12, 11:02   

Napisz jaka reść ma być zawarta w sms. Moje GG 5053763.

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-05-13, 17:15   

Więc znam już konkrety. Możemy sobie zorganizować spotkanie na boisku szkolnym w Rybniku (dawna szkoła nr. 31). Spotkanie to będzie połączone z festynem który będzie tam organizowany przez radę dzielnicy. Spotkać się bym proponował na parkingu Makro bo chyba wszyscy wiedzą gdzie to jest 4 czerwca tak około godziny 12:00. Ogniska nam nie można będzie rozpalić b w sumie to boisko ale o grilu nikt nic nie mówił więc jak ktoś posiada to można zabrać na wszelki wypadek. Jedzenie i cała reszta we własnym zakresie. Kto chętny i pewny (nie koniecznie w 100%) przyjazdu niech się wpisze. A i koleś powiedział że cały plac dla nas takrze jakbyśmy chcieli to i nawet namioty możemy se jakieś rozbić. No i to chyba wszystko co chciałem powiedzieć. Pozdrowionka

Wojciech (Śmigacz)
Gość
Wysłany: 2005-05-13, 18:38   

siema ja koncze prace o 14.00 i dołącze napewno na boisku no chyba ze sie urwie wczesniej to bede pod makro

Darklord
Gość
Wysłany: 2005-05-13, 20:18   

witam, ja deklaruję że się postaram. Arthas, wiesz w jakim stanie jest mój trabi. Ale myślę że do czerwca będzie już sprawny :)

Clark
Gość
Wysłany: 2005-05-13, 21:00   

powitać
my goscinnie tez możemy??
;)))
pozdrawiamy
Leeloo&Clark

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-05-13, 21:32   

Qrde każdy może i jeszcze jedno takie pytanie to chyba pobiję

SZPYROL
Gość
Wysłany: 2005-05-14, 15:53   

siema. nio ładnie ładnie juz dawno nigdzie niebyłem. z chęcia sie przejade. gorąco pozdrawiam cześć.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi