Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Po zlocie połączonym
Autor Wiadomość
Yarema47
Gość
Wysłany: 2005-03-13, 13:07   

.
No i po zlocie-spocie.
.
Niestety, nie bardzo spodobaliśmy się maluszkowcom, może dlatego, że było tylko 6 trabów, może z innego powodu... nie wnikam.
.
Umówiłem się z Wolfem, że spróbujemy zorganizować coś wspólnie w lecie w terminie nie kolidującym z innymi zlotami. Mam nadzieję, że wtedy zabawa będzie znacznie lepsza.

morti
Gość
Wysłany: 2005-03-13, 14:19   

hmmm to mial byc zlot integracyjny a nie spotkanie dwoch klubow w jednym miejscu bo tak to wygladalo maluszki zaproponowaly fajny slalomik ja startowalem i to nie raz i bylo ok wiadomo snieg troszke kopny ale ludziki jak moja machina podolala trasie to i wasze by podolaly ale jak sie nie chce to nie fakt ze ulotnilismy sie przed koncem heh sprawa prosta troszke wczoraj pizgalo i czlowiek zmarzniety ja sie pisze na next spotkanie z wielka checia szczegolnie jak snieg zejdzie :D

DDR

morti
Gość
Wysłany: 2005-03-13, 16:31   

jakby ktos mial jakis fotki to podeslijcie
morti601@o2.pl bede wdzieczny

Stanisław Kudyba
Gość
Wysłany: 2005-03-13, 18:15   

Faktycznie niektóre wypowiedzi..."te trabanty to jakies bez jaj...."nie skłaniają do miłości maluchowej ale ...ludzie bywają różni Może kiedyś LUDZIE zaczną się szanować nie za to CZYM jeżdżą tylko JAK jeżdżą
Pozdrawiam

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-03-13, 21:58   

Sorry... jaki zlot?

Teraz byla Trabimania w Lodzi, a 6 Trabow z Maluchami to chyba spot. I trudno nazywac to
czyms rownoleglym. Trudno mowic tez o spotkaniu dwoch klubow.

Wazne zeby dobrze sie bawic, ale gadaniem w droge sobie nie wchodzic.

wolf_iq
Gość
Wysłany: 2005-03-14, 09:22   

Wiec ja wypowiem sie tylko tyle,dziekuje za przybycie na zlot wszytkich.

Z mojej strony zlot uwarzam za w miare udany,frenkwencja troche slaba nasza byla ale i tak ok.
Co do wypowiedzi na forum sie nie wypowiem.
Moge powiedziec, ze ludzia sie podobal "morti-slalom,jedyny który sie odważyl przejechac slalomik, spyrol z pokazem ognia z rury no i ty jarema za ta swoja syrene rozbawiles ekipe:)

Clark
Gość
Wysłany: 2005-03-15, 11:03   

Na waszym forum są zupełnie inne relacje.
BEZ KOMENTARZA !!!
Proponuje zamknąć już tę dziecinadę(temat)

morti
Gość
Wysłany: 2005-03-15, 16:19   

clark jesli chcesz sie do czegos przyczepic to zawsze znajdziesz taka rzecz mozesz mowic ze maluchowcy sa tacy czy owacy ze maja brzydkie autka (nie to co Ty) tylko jabys zwrocil uwage to maluszki zywo braly udzial we wszystkich propozycjac jakie tylko byly a Ty od samego wyjscia z furki juz byles chyba przeciw nim nastawiony ... Twoja sprawa tylko po co ...czy nie lepiej jest byc nastawionym pozytywnie ??

DDR

Clark
Gość
Wysłany: 2005-03-16, 09:25   

Sorki Morti,ale czy napisałem jakieś zle słowo na "maluchy" Coś kręcisz:(Co do mojego udziału w slalomach,to nie moge sobie pozwolic na to ze względu na moje zderzaki.A moja postawa była jak najbardziej pozytywna od samego początku.Wprzeciwnym razie nie byłoby tam mojej skromnej osoby.

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-03-16, 11:59   

Zlot? Jaki zlot? Zlot to był w Łodzi.

Clark
Gość
Wysłany: 2005-03-16, 12:31   

Niestety nie każdy mógł jechać do łodzi i wybralismy sie na zaproszenie "Maluchów" na spot.Oni nazywają to zlotem.Przestancie juz z tymi głupkowatymi pytaniami.Łódź?? Jakiej Łodzi??

Kaszub.Gdynia
Gość
Wysłany: 2005-03-21, 03:15   

Hm,
Czytając o planach integracyjnych pomyslałem sobie, że mamy tyle wspólnego z Maluchowcami, ile hodowcy koni z akwarystami i chyba miałem racje....

wolf_iq
Gość
Wysłany: 2005-03-23, 14:40   

Witam panow wkeljam link do filmu.
Chcialbym odrazu przeprosic kolego Szpyrol poniewaz polenilem blad w nicku w filmie mam nadzieje ze mi wybaczysz.Przed chwila siedopiero zorjentowalem.Sory.

filmmmmmmmmmm
jKA BY SIE OTWIERAL ODRAZU STRUMIEN BEZ MOZLIWOSCI PRAWY KLAWISZ MYSZY ZAPISZ JAKO PROSZE ZAPISAC LINK W POCZCIE EMAIL I PONOWIC KOMINACJE CO NAPISALEM.

pOZDRAWIAM MILEGO OGLADANIA.

morti
Gość
Wysłany: 2005-03-23, 23:00   

tos Kaszub powiedzial

normalnie blysnoles jak gwiazda ktora jeszcze dobrze nie zaswiecila a juz zgasla jesli nie chesz to tyrudno ja z maluszkami chetnie sie spotkam przynajmniej razniej jest a nie tylko stanie i gadanie jak na spotach CT na slasku :(

JaJer
Gość
Wysłany: 2005-03-24, 13:20   

Wypowiedź Kaszuba dotyczyła tego co przeczytał na forum, a wcale to zbyt różowo nie wyglądało (na Śląsku).
Proponuję przeczytać moją wypowiedź z początku (jak powstała propozycja wspólnego spotkania).
Widać że jakiś dobry smar jest potrzebny, aby przesało zgrzytać na Śląsku. Może zakopiecie topory wojenne i jak cywilizowani ludzie wejdziecie na ścieżkę pokoju. Tego życzę.

Pozdrawiam.

PS
Po wspólnych spotkaniach w 3Mieście nikt na nikogo nie wskakiwał tak jak to było w Waszym przypadku. Ludzie chetnie ze sobą rozmawiali. Nie było zgrzytów. Spotkania były już dwa, a na forum nikt negatywnie się nie wypowiadał, ani ze strony CTT, ani innych klubów uczestników spotkania pojazdów komunistycznych.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi