|
Trabimania 3 - Pierwszy zimowy zlot Cartoontrabant |
| Autor |
Wiadomość |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2005-03-12, 18:49
|
|
|
zlot jeszcze trwa (jest sobota po 18tej) ale...
jako że mogłem tylko na chwile pojawić się w piątek na ośrodku i dziś byłem na paradzie to dla mnie już się niestety skończył :(
więc ja już mogę podsumować...
pogoda - no lepszej nie można sobie wymarzyć :) - zawsze chciałem pojeździć po półmetrowych zaspach w drodze na ośrodek
organizacja - to co widziałem było świetne, zwłaszcza parada (znowu udało sie mieć pełną obstawę niebieskich) reszta wedle uznania tych co byli dłużej
a efekt - ja naliczyłem ponad 60 trabików co przy tych warunkach...
gratuluje wszystkim którzy przyjechali, organizatorom (Lewy i Brzydal - ja w tym roku nie brałem udziłu bezpośrednio w organizacji) gratulacje za całokształt i...
do zobaczenia na trabimanii 4
to już za rok... |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-03-12, 22:06
|
|
|
Dolacze sie do Xiedzowych pochwal - szkoda tylko ze nie mialem okazji uscisnac xiedzowej graby :(
Parada przez Piotrkowska byla super zorganizowana! Jedynym zgrzytem bylo ze niektorzy uczestnicy nie umieli sie kulturalnie zachowac podczas przejazdu...
Takze dopisal super-snieg, ktory byl zawsze i wszedzie ;)
Jazda na i ze zlotu byla tez ciekawym przezyciem: tam 5,5h; z powrotem 3,5h.
Do zobaczenia na nastepnym zlocie!!!
PS. Kolege ktory naprawial Trabanta na torze kartingowym prosze o oddanie srubokreta! |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 14:20
|
|
|
Yyy, trochę nie wyszło to wklejanie, miały być miniaturki :( Ale nie wiem jak poprawić posta, więc musicie sobie poradzić - trzeba adres fotki wkleić w okno przeglądarki...
pozdro! |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 14:48
|
|
|
Bylo SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To nawet lepiej, ze tor byl zasniezony, bo fajnie sie w zakrety wchodzilo ))
Zajebista organizacja, cieply pokoik, wszystko extra!
Pozdro dla ekipy nocnych psujkow Nastepnym razem zapespiecze sobie maske przed otwarciem srubokretem
Czekam na wszystkie zdjecia :-p
Pozdrawiam =] |
|
|
|
 |
Grzesiek
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 17:25
|
|
|
Witam
Zlocik był siuper.Szkoda tylko,że już się skończył.Ale co miłe zawsze się szybko kończy:(Parada po pietrynie coś pięknego.I wreszczie legalnie można było Jechać na czerwonym:D
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 18:19
|
|
|
| Było fantastycznie:D Tylko szkoda że pogoda dopisała dopiero dzisiaj:/ Podziękowania dla Lewgo, za pomoc przy wymianie zapłonu!!!:) Teraz trabi śmiga jak rakieta:D |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 19:48
|
|
|
Było naprawdę wspaniale i tylko pogratulować organizatorom organizacji. Szkoda tylko, że pogoda sprawiła psikusa. Ale co tam, były dodatkowe atrakcje, typu wyciąganie Trabanta z zasp i nieoczekiwany rajd na orientację szukając ośrodka
Jakim & Lokata. |
|
|
|
 |
Benek
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 20:04
|
|
|
| naprawdę fajnie było,fakt pogoda psikusa nam zrobiła ale dzięki temu mozna było sprawdzić swoje umiejętności, mnie naprzykład od nawału śniegu wycieraczki się popsociły ale naprawdę fajnie było |
|
|
|
 |
Pegaz
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 20:07
|
|
|
| Brawo za organizację, było naprawdę fajnie. Organizatorom wielkie dzięki za zlocik. Mamy trochę fotek, po zgraniu i zmniejszeniu objętości wysyłamy do Levego. Do zobaczenia przy następnej okazji! |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 20:39
|
|
|
| To najlepszy zlot na jakim w tym roku byłem!!! Organizacja rewelacyjna, a w porównaniu z tym pogoda to pikuś, poza tym do toru pasowała idealnie:))))) Pozdro dla wszystkich. |
|
|
|
 |
Arek CB SQ5HAW
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 20:42
|
|
|
| KTO MA FILM Z PANORAMY SOBOTA 18:30????????????????????????????? |
|
|
|
 |
Benek
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 21:31
|
|
|
| panorama?zobacz na stronach tvp moze jeszcze jest |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 21:34
|
|
|
KTO MA FILM Z PANORAMY SOBOTA 18:30?????????????????????????????
Tu jest !!!
Ja juz mam :) |
|
|
|
 |
arek_353
Gość
|
Wysłany: 2005-03-13, 21:47
|
|
|
a więc tak :)
ja bawiłem sie spoko , zresztą jak zawsze
pokoje cieplutkie :)
towarzystwo jak zawsze miodzio
co do organizacji nie nie ma co sie rozpisywać bo była wzorowa :)
więc ;
JESTEM NA TAK :) |
|
|
|
 |
|
|