Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Mandat dostałem :)
Autor Wiadomość
Arthas
Gość
Wysłany: 2005-02-25, 13:23   

Ludzie ale jaja mandat dostałem. 200 zł i 6 pkt. za przekroczenie prędkości :). Mogłem jechać 50 km/h a jechałem według radaru 88 km/h. Miałem co prawda tylko 80 km/h ale nie będę się kłucił z kolesiami. Dostałem tylko 200 zł dlatego żę koleś zdziwił się że Trabant potrafi tak szybko jechać i dlatego potraktował mnie "ulgowo" tak stwierdził. Chciałem mu powiedzieć zę te 88 km.h to nic w porównaniu ze 130 km.h ale wolałem się już nie odzywać. Pissssss

Łukasz Antczak
Gość
Wysłany: 2005-02-25, 13:34   

no to.... gratulacje :))

u mnie ponad poltora roku jazdy Trabantem, zrobionych ponad 30tys, w tym jeden wypad nad morze i ani razu nie mialem przyjemnosci z czipsami. Nie to, zebym narzekal... :]

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-02-25, 14:16   

A ja codziennie śmigam jakieś 70 km i przez niecały rok też nic nie dostałem. Ostatnio się pochwaliłem kumplowi który już 2 mandaty zebrał że ja żadnego nie dostałem no i proszę w ciągu tygodnia od pochwalenia się mandacik. Pissssss

wally
Gość
Wysłany: 2005-02-25, 16:58   

ja dostałempodobny mandat kiedyś, taka sama predkość, cena, tylko ograniczenie było do 40 i dostałem 8 punktów

ps. oni zawsze mówią że tylko dlatego że są dobroduszni i mają miękkie serce ale zawsze stawiają takie same mandaty, słyszalem że nawet tak ich psycholodzy szkolą

miszatrabi
Gość
Wysłany: 2005-02-26, 20:11   

a ja troszke odmienie!!!
pozyczyłem kiedys od Mallego Trabiszonka miał wtedy jeszcze 601 którym jeździ teraz JOY. Wziąłem swoją kobite na pokład i dwa Jamniki i pojechałem na przejażdżke, a Tu prawie przy moim miejscu docelowym lizaczek na pobocze i zapraszam. Piesek uroczony urodą moich piesków nie mógł uwierzyc ze dwusuwem mozna tyle jechać pokazuje mi Radar a na radarze 119 km/h (i nie dostałem mandatu) to sie nazywa miec szczeście

pozDDRawiam

Stanisław Kudyba
Gość
Wysłany: 2005-02-27, 13:32   

Mnie dygnęli na ograniczeniu do 30-tu(mialem 60)ale obyło się na 50 zł i 1 punkcie
Policja też (czasem)ma serce!
Pozdrawiam

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2005-02-27, 20:59   

Chyba nie powinienem się odzywać.... Ale nie ważne bo Ci , którzy mnie znają wiedzą że nie ma zmiłuj się TRABIE...

Jest jednak rzecz , którą muszę powiedzieć....
Arthas, to że dostałeś mandat to jest absolutnie Twoja sprawa... W sumie mnie to nic nie obchodzi ale ja na Twoim miejscu bym się nie hcwalił tym że wlepili Ci mandat, bo poprostu nie ma czym...... :(

Żal mi poprostu Ciebie i szczerze współczuje.

Ale koronnym argumentem dla policji jest stwierdzenie, iż wysokość mandatu jest niewspółmierna do wartości samokchodu. Bo żeby zapłacić te dwie setki mandatu to pewnie będziesz musiał sprzedać TRABA...

W moim przypadku zawsze to działało i działa do tyej pory... Mówie Tobie spróbuj z tym tekstem.

Jeśli uda się Tobie zbić wysokość mandatu o 50% to stawiasz mi Browarka na zlocie.

Oczywiście jeśli się na takowych wydarzeniach pojawiasz.... Jeśli nie miałeś okazji to serdecxznie zapraszam

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-02-28, 09:55   

Miałem okazję być na zlotach i na spotach a Traba nie sprzedam na pewno bo na mandat mnie stać. wiesz jakby nie patrzeć to pracuję no i właśnie wtedy do pracy jechałem. A to że to moja wina to bardzo dobrze wiem ale jak już niektórzy wiedzą ja mam zryte i jak dostałem mandat to cały dzień się śmiałem z tego i w ogóle. A jakbyś chciał zauważyć to ludzie tu piszą czasem większe głupoty niż ja. Po prostu chciałem opisać że coś mi się przydażyło. Na zlocik pojadę ale pod warunkiem że będzie blisko (czyli w kraju :)) i jak dostanę wolne bo z tym mam problem a nie widzę nic przeciwko żeby się browara razem napić. Pissssssssssss

Karol "MaxXx&
Gość
Wysłany: 2005-02-28, 13:29   

Mysle ze 601 bylby wiekszy prestiz z taaaaka predkoscia ;PP

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi