Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Opinie Co Do Zegarkow CT
Autor Wiadomość
.::.MadaM.::.
Gość
Wysłany: 2005-01-27, 16:59   

Witam mam pytanko czy ktos juz posiada zegareczek CartoonTrabant...ktorego reklama jest na wstepie strony....??

Jestem ciekawy ich wygladu w koloze...i jak sie je nosi czy sa wytrzymale i wogule co o nich sadza osoby posiadajade je....TYLKO Szczeze.

Jodła
Gość
Wysłany: 2005-01-27, 23:04   

Mam taki zegarek od prawie roku i ani razu nie narzekałem na niego!Bardzo wytrzymały,szybka i oprawka dobrej jakości,w ogóle sie nie porysały.Tarcza inspirowana na prędkościomierzu-zajefajna sprawa:)Niby mała rzecz,a taki szpan-każdy zwraca uwagę:)No i od razu wiadomo z kim ma się do czynienia:)
Pozdr!

Sylwer
Gość
Wysłany: 2005-01-27, 23:32   

Mam również mam taki zegarek. Jest wygodny,dobrze zrobiony i oczywiscie niepowtarzalny,tak ze robi u wszystkich niesamowite wrażenie:))Polecam.

andre
Gość
Wysłany: 2005-01-31, 20:50   

Posiadam ten wynalazek.Nosze go 24h na dobe i jedyne na co moge narzekac to na pasek bo w ciagu 7mcy dwa razy go wymienialem.

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-01-31, 21:47   

Witam!Dostałem takiego zegara od mojej kochanej Ewuni na gwiazdkę-jest BOMBOWY.Mam matowy, który też ma delikatny połysk jednak połyskowy świeci się mocniej bo wygląda jakby był niklowany (tak jak zderzaki od deluxa).W oprawce tarczy czyli kopercie można się przejżeć:)tak jak w zderzaku-tak jest bo widziałem też połysk.Ogólnie jest spoko towar-robi u innych wrażenie.Polecam.PozDDRawiam.Bart.

robak
Gość
Wysłany: 2005-03-15, 00:02   

tez mam to cudo. jest zajedwabisty ;]

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi