|
Trampkowisko 2005 PHOTO |
| Autor |
Wiadomość |
Gregory Peck
Gość
|
Wysłany: 2005-05-02, 15:37
|
|
|
Witam!
Zapraszam do galerii na:
http://trabi601.w.interia.pl
Niedługo również dostępna na stronie CT.
pozdrawiam
Gregory |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2005-05-02, 18:05
|
|
|
| Pecku -na Ciebie zawsze można liczyć:) Super zobaczyć choć na zdjęciach znajome twarze... |
|
|
|
 |
bartek/jastrząb
Gość
|
Wysłany: 2005-05-02, 19:53
|
|
|
| Nie udało się do Bełchatowa zajechać BUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!! :( |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-05-04, 09:02
|
|
|
| Szkoda, że i tym razem mnie tam nie było. A wziąłem urlop i miało być tak pięknie...Dobrze, że chociaż foty mogę pooglądać... |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2005-05-04, 13:50
|
|
|
Trwają przygotowania nad zgromadzeniem materiału zdięciowego ze zlotu w Bełchatowie.
Wszystkie osoby , które posiadają fotki w postaci elektronicznej proszone są o kontakt z moją skromną osobą.
Preferowany sposób to email na adres kamil@szczygielski.com lub info@trabant.pl
W odpowiedzi otrzymają login i hasło do FTP na który b ędzie można przesłać spakowane fotki.
Do fotek proszę dołączyć plik z imieniem i nazwiskiem autora fotografii i kontaktem.
Ze wszystkich fotek i filmów zostanie wykonany obraz ISO , który zostanie udostępniony wszystkim tym , którzy nadesłali materiał.
Dla pozostałych osób materiał będzie rozpowrzechniany na płycie CD lub DVD w zależności od ilości materiału.
Koszt płytki będzie wynosić nośnik+przesyłka. |
|
|
|
 |
Pasjonat
Gość
|
|
|
|
 |
Syl
Gość
|
Wysłany: 2005-05-08, 19:06
|
|
|
Super... i nawet udokumentowana wymiana silnika w moim autku... :P |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2005-05-09, 10:29
|
|
|
Jak na razie mam okolo 600 MB fotek
Poczekam do konca tygodnia i zrobie pierwsze iso na CD .....
Te osoby , które mają fotki a jeszcze nie dosłały do mnie prosze o maila na adres kamil@szczygielski.com |
|
|
|
 |
zajace
Gość
|
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2005-06-02, 15:28
|
|
|
Trabel 2005 Płyta
Napisał Kamil Szczygielski
czwartek, 02 czerwiec 2005
W piątek 3 czerwca 2005 zostanie zamkniety material fotograficzny ze zlotu w Belchatowie...
ArturMucha , Kępno , Bolo , Dallas , Fritz , Smigacz , Wnuq , Klucha , Nowik, Seba
Te osoby proszone są o nadesanie swoich danych adresowych abym mógl wyslać plytki. |
|
|
|
 |
|
|