|
[ZLOT] ALEKSANDRÓW KUJ.-OSTATNI DZWONEK!! |
| Autor |
Wiadomość |
Bartosz Gołębiowski
Gość
|
Wysłany: 2004-08-17, 10:06
|
|
|
Witam!!Już połowa sierpnia!!Do zlotu nie całe 2 tygodnie!Proszę o info kto ma zamiar się pojawić i ile Trabów z nim będzie.Czekałem dość długo i tych odpowiedzi dostałem mało,ale mam nadzieje że to tylko lenistwo a nie brak chęci przyjazdu:)Nie mówię,że mają to być same pozytywne odpowiedzi.Jeżeli ktoś nie może to niech mi napisze,że nie może abym wiedział ilu Was będzie.Proszę o poważne potraktowanie tej sprawy bo zaczynam się niepokoić.To od Was zależy czy to będzie zlot czy tylko spotkanie przy "kawie":)Dziękuję tym, którzy odpowiedzieli mi na maila(djkaton@wp.pl-mój adres).Można dzwonić:0-503-48-98-73.PozDDRawiam.Bartek-Orgzanizator.
P.S.Na niedzielę dostałem propozycę:przeprawa Trabami po wiśle promem w Nieszawie.Dzięki z propozycję Marku.Co wy na to?Dla mnie super:) |
|
|
|
 |
Bartosz Gołębiowski
Gość
|
Wysłany: 2004-08-17, 10:08
|
|
|
| Trochę mi nie wyszło pisanie tekstu pochylonego:):0człowiek się uczy całe życie:) |
|
|
|
 |
nomos
Gość
|
Wysłany: 2004-08-18, 00:41
|
|
|
My sie pojawiamy na 100% a jesli mozna wiedziec ile jest zgloszen duzo ma byc ludzi bo jezeli 2 trabanty to nie oplaca nam sie jechac 420 km |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2004-08-18, 08:37
|
|
|
| Być będe ale chyba nie Trabem |
|
|
|
 |
nomos
Gość
|
Wysłany: 2004-08-18, 12:39
|
|
|
| a czego nie trabkiem :> powazna kontuzja :? |
|
|
|
 |
Bartosz Gołębiowski
Gość
|
Wysłany: 2004-08-18, 13:27
|
|
|
Witam!Kamil S. bez Traba to jak Kwaśniewski bez Joli:)NIEMOŻLIWE!!No co jest?Nie naprawisz go?Zepsuł sie?
Nie wiem ilu będzie uczestników bo ciągle mam zgłoszenia i pozytywne i negatywne.Czekam.PozDDRawiam.Bartek. |
|
|
|
 |
klakson
Gość
|
Wysłany: 2004-08-19, 11:39
|
|
|
belchatow raczej odpada, rozumiesz kawalerskie jednego z nas, a to sie spokojnie nie obedzie ;)
powodzenia i pozdrowienia na zlocie |
|
|
|
 |
Andrzej Bartczak
Gość
|
Wysłany: 2004-08-19, 14:19
|
|
|
| ja bede w sobotęęęęęęę andrzej bartczak - piotrkow. pozdrawiam. 601 |
|
|
|
 |
Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
|
Wysłany: 2004-08-19, 22:22
|
|
|
| hhhhhhhhhhhhmmmmmmmm oczywiście sprobuje sie pojawić z akumlatorem ??? |
|
|
|
 |
Bartosz Gołębiowski
Gość
|
Wysłany: 2004-08-20, 09:34
|
|
|
| Witam!Fritz!Jak to "spróbuje"??Akumulator czeka.To główna nagroda dla najładniejszego Traba.Czyścimy wozy koledzy bo bateryjka z Centry nófka czeka:):)PozDDR.Bartek |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2004-08-20, 18:57
|
|
|
| Ja się pojawię [i chyba tylko ja z WLKP :(] - oby tylko pogoda dopisała, bo jak będzie "gnoić" cały dzień to gorzej :( Ale wlecę raczej tylko w sobotę z rana i wieczorem wracam. Ale co tam - w zeszłym roku było świetnie, to i w tym będzie spoko - raczej nie odpuszczę :D |
|
|
|
 |
Bartosz Gołębiowski
Gość
|
Wysłany: 2004-08-21, 11:23
|
|
|
| Witam!Alan-dzięki za miłe słowa:)Poznań zawiódł??:(:(Niemożliwe!Pogadaj z ludźmi.Może ktoś się skusi!! |
|
|
|
 |
Kaszub.Gdynia
Gość
|
Wysłany: 2004-08-21, 23:46
|
|
|
Klaksoniku!!!!
Namawiam na kawalerskie w Aleksandrowie, to urocze miasteczko a w zeszłym roku Bartek świetnie wszystko zorganizował. Pojawcie się proszę...
Niestety umarło mi sprzęglo- w 3Mieście nie do dostania, ale mam nadzieję, że uda mi się je ściągnąć we wtorek lub środę z Bydgoszczy i do piątku wymienić.
Pozdrawiam z Kaszubowa |
|
|
|
 |
Bartosz Gołębiowski
Gość
|
Wysłany: 2004-08-22, 16:12
|
|
|
| Witam!Dzięki Kaszub za pomoc!:)Niestety nie mam nic do sprzęgła ale jakbys chciał znów okular czy kierunkowskaz to chętnie:)Proszę napraw Traba.Co z listą ludzi z 3miasta.Jadą czuy nie?PozDDRo:) |
|
|
|
 |
Pawel "lyssy&
Gość
|
Wysłany: 2004-08-23, 21:03
|
|
|
| ja jade najprawdopodobniej tylko na sobote. jak ktos chce sie ze mna zabrac to niech da znac na prv. |
|
|
|
 |
|
|