Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Aleksandrów COOLjawski:)-DZIĘKUJĘ
Autor Wiadomość
Bartosz Gołębiowski
Gość
Wysłany: 2004-08-31, 09:34   

Witam!!Tu Bartek - Organizator.Pragnę WSZYSTKIM podziękować za przybycie na zlot.Mam nadzieję,że nie żałujecie tych przejechanych kilometrów aby pojawić się w Alexie.Jeżeli coś nie wyszło z mojej strony to PRZEPRASZAM zawiedzionych:(Wszystkim tym, którzy nie byli mogę powiedzieć jedno-SZKODA:(SERIO SERIO SZKODA:( Alan dzięki za fotki i za Wasze opinie.Jeżeli macie jakieś uwagi to śmiało!!Miejscowa ludność ZADOWOLONA także jest OK!!:)PozDDRawiam BARDZO SERDECZNIE.Proszę o fotki na adres bartez601@o2.pl PA!!!!!!!!!!!!

Bartosz Gołębiowski
Gość
Wysłany: 2004-08-31, 09:36   

A i jeszcze jedno (tak bez podlizywania się:):byliście SUPER ZAJEBIŚCI!!Tak trzymać!

Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
Wysłany: 2004-09-01, 21:48   

BARTEK TY NIE DZIĘKUJ BYŁO SUPER!! MAM NADZIEJE ZE ZA ROK PRZYJADE NA CAŁY ZLOT 1 POD WARUNKIEM ŻE BĘDZIE??LICZYMY NA CIEBIE NAPRAWDE BYŁO SUPER NAWET ZADBAŁEŚ O POGODE

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2004-09-02, 11:12   

Witam!!Dziękowaććć!!!Za rok pomyślimy a tym czasem do następnego razu.PozDDRawiam-Bartez601

gonzo
Gość
Wysłany: 2004-09-02, 13:55   

ja sie rowniez podłącze do podziekowań było lepiej niz sie moglem spodziewac.szkoda tylko ze frekwencja w sumie niska, ale na to to nic nie poradzisz.atmosfera zajebista, organizajcja równiez.pozdrawiam
BRAWO BARTEK!

Alan
Gość
Wysłany: 2004-09-02, 19:50   

Było extra, jak i w zeszłym roku. Powiedz tylko Bartek, jak załatwiłeś pogodę? Jakieś układy w TVN-Meteo? A może na samej górze? ;-) Nawet słonko się pojawiło.

Aleksandrów Kuj. - następna pozycja w moim spisie "zlotów obowiązkowych" w roku.

PS: Jedno mnie rozwaliło ze smiechu i to na serio: przyjeżdżam właśnie z trasy rano do Aleksandrowa, prawie 200km za mną (od 8:00), znajduję Was pod Internatem, wysiadam z autka a Panowie Policjanci zapraszają mnie do dmuchania w alkomat - myślałem że pęknę ze śmiechu jak dmuchałem. Fajnie się to zbiegło :-D

Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
Wysłany: 2004-09-02, 20:59   

Alan nie przejmuj sie ja rok temu miałem to samo !tez zaraz po wprzyjechaniu pod internat panowie policjanci wzieli mnie na pierwszy ogień alkomacik włącznie z sprawdzeniem ogumienia a tłumaczyli się tym ze muszą po imprecie w Toruniu

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2004-09-03, 12:49   

Witam!Dzięki za miłe słowa!Starałem się jak mogłem!Z policją wiem że mamy zawsze przygody ale no juz oni tacy są w moim mieście!Nie ma co pomogli też bardzo przy wyścigach!Dzięki im bardzo.PozDDRawiam-Bartez601

Andrzej Bartczak
Gość
Wysłany: 2004-09-03, 19:32   

Super Bartek było!!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi