|
Trasa do Aleksandrowa Kuj. |
| Autor |
Wiadomość |
Bartosz Gołębiowski
Gość
|
Wysłany: 2004-07-28, 11:28
|
|
|
Witam!Pozwólcie że przedstawię wam trasę dojazdu na zlot.Aleksandrów leży na trasie między Włocławkiem a Toruniem.Jadąc od Torunia będą znaki na Aleksandrów i tak samo jadąc od strony Włocławka.Jedzie się trasą numer 1.Wyjeżdżając i z Torunia i z Włocławka dojedziecie do dużego skrzyżowania a tam kierunek na Aleksandrów widać.Gdy obieżecie kierunek na Aleksandrów to będziecie jechać przez Odolion i Stawki (takie małe miejscowości na trasie).Nie sposób się zgubić bo to ciągle prosto i prosto przed siebie.Za Stawkami przy wjeździe do Aleksandrowa będzie rozwidlenie to wówczas kierujcie się na prawo(na Leader Price:):).Będzie mały przejazd kolejowy-jednotorowy.Potem już tylko prosto i prosto aż zobaczycie duży czerwony Kościół.Przed Kościołem w prawo a potem druga w lewo na takim większym skrzyżowaniu.Wjedziecie w ulicę Wyspiańskiego i po prawej Waszej stronie będzie park.Również po prawej będzie brama wjazdowa do Zespołu Szkół Ogrodniczych.Tam właśnie jest inernat i miejsce naszego noclegu.
Wiem,że moja trasa dla niektórych wydaje się śmieszna bo nie ma mapki i zdjęć.Wiem,że trąca amatorszczyzną ale do zlotu jest dokładnie miesiąc i do tego czasu coś jeszcze postaram się wysłać coś jak mapka itp.Przepraszam za takie coś ale na dzień dzisiejszy mam tylko to.PozDDRawiam i ZAPRASZAM NA ZLOT 28 SIERPNIA.Bartek-Organizator. |
|
|
|
 |
Bartosz Gołębiowski
Gość
|
Wysłany: 2004-07-28, 11:47
|
|
|
| Witam!To znowu ja.Jeżeli ktoś chce info o moim mieście(plan miasta itp)to jest na stronie www.aleksandrowkujawski.pl.Na planie miasta widać w prawym dolnym rogu ten rozjazd,na który jedziecie na prawo ulicą Wojska Polskiego.Jadąc prosto na końcu Wojska Polskiego macie Kościół(taka carna plama na mapie:).Potem w prawo w ulicę Dworcową i w Wyspiańskiego.Ta 9-tka na mapie to właśnie Zespół Szkół Ogrodniczych i nasz internat.Chyba łatwo trafić co?Jakby coś to piszcie,dzwońcie.PozDDRawiam.Bartek-Organizator Zlotu:) |
|
|
|
 |
|
|