Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trasa do Aleksandrowa Kuj.
Autor Wiadomość
Bartosz Gołębiowski
Gość
Wysłany: 2004-07-28, 11:28   

Witam!Pozwólcie że przedstawię wam trasę dojazdu na zlot.Aleksandrów leży na trasie między Włocławkiem a Toruniem.Jadąc od Torunia będą znaki na Aleksandrów i tak samo jadąc od strony Włocławka.Jedzie się trasą numer 1.Wyjeżdżając i z Torunia i z Włocławka dojedziecie do dużego skrzyżowania a tam kierunek na Aleksandrów widać.Gdy obieżecie kierunek na Aleksandrów to będziecie jechać przez Odolion i Stawki (takie małe miejscowości na trasie).Nie sposób się zgubić bo to ciągle prosto i prosto przed siebie.Za Stawkami przy wjeździe do Aleksandrowa będzie rozwidlenie to wówczas kierujcie się na prawo(na Leader Price:):).Będzie mały przejazd kolejowy-jednotorowy.Potem już tylko prosto i prosto aż zobaczycie duży czerwony Kościół.Przed Kościołem w prawo a potem druga w lewo na takim większym skrzyżowaniu.Wjedziecie w ulicę Wyspiańskiego i po prawej Waszej stronie będzie park.Również po prawej będzie brama wjazdowa do Zespołu Szkół Ogrodniczych.Tam właśnie jest inernat i miejsce naszego noclegu.
Wiem,że moja trasa dla niektórych wydaje się śmieszna bo nie ma mapki i zdjęć.Wiem,że trąca amatorszczyzną ale do zlotu jest dokładnie miesiąc i do tego czasu coś jeszcze postaram się wysłać coś jak mapka itp.Przepraszam za takie coś ale na dzień dzisiejszy mam tylko to.PozDDRawiam i ZAPRASZAM NA ZLOT 28 SIERPNIA.Bartek-Organizator.

Bartosz Gołębiowski
Gość
Wysłany: 2004-07-28, 11:47   

Witam!To znowu ja.Jeżeli ktoś chce info o moim mieście(plan miasta itp)to jest na stronie www.aleksandrowkujawski.pl.Na planie miasta widać w prawym dolnym rogu ten rozjazd,na który jedziecie na prawo ulicą Wojska Polskiego.Jadąc prosto na końcu Wojska Polskiego macie Kościół(taka carna plama na mapie:).Potem w prawo w ulicę Dworcową i w Wyspiańskiego.Ta 9-tka na mapie to właśnie Zespół Szkół Ogrodniczych i nasz internat.Chyba łatwo trafić co?Jakby coś to piszcie,dzwońcie.PozDDRawiam.Bartek-Organizator Zlotu:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi