|
Mistrzostwa Polski w Wyścigach Górskich Trabantem |
| Autor |
Wiadomość |
Karol Hejny
Gość
|
Wysłany: 2002-11-03, 18:50
|
|
|
Witam
Od kilku lat zajmuje się sportem samochodowym, konkretnie przygotowaniem samohodów do wyczynu.
Moja przygoda ze sportem samochodowym rozpoczeła się własnie od Trabanta (starty w Mistrzostwach Polski Pojazdów Zabytkowych P50/2) i teraz po kilku latach łezka zakręciła się w oku na widok takiej rzeszy zwolenników poczciwego Trabiego.
Mam nietypową propozycje:
Start w Mistrzostwach Polski w Wyścigach Górskich w klasie pojazdów historycznych.
Przeprowadziłem już wstępną analize kosztów związanych z udziałem kilku Trabantów (5) i wgląda to całkiem zachęcająco.
Tak więc jeżeli ktoś jest zainteresowany tym projektem (stworzeniem Pucharu Trabanta) prosze o kontakt.
Pozdrawiam
Karol Hejny |
|
|
|
 |
Mikołaj "psik"
Gość
|
Wysłany: 2002-11-05, 17:32
|
|
|
witam
ja generalnie jestem ze Szczecina i do gor mam kawalem - ale jestem za!!!
generalnie KOCHAM PREDKOSC :) - biore czasem udzial w nocnych wyscigach po miescie :) - mam kilka wygranych na swoim koncie :)
pozdro
psik
[%sig%] |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2002-11-05, 22:51
|
|
|
Wygladaloby to fajnie...
W wyscigach gorskich startuja tez podobne maszyny do WRC, tyle ze nie ma ograniczenia jak dla WRC i maja np. w ok. 500KM!!!!
Flota Trabantow przy Mitsubishi Lancer i BMW )))
[%sig%] |
|
|
|
 |
Mikołaj "psik"
Gość
|
Wysłany: 2002-11-05, 22:55
|
|
|
z tego co wiem to WRC maja miec nie mniej niz 4 metry :)
wiec z trabem bedzie klopot - no ale moze ktos cos wymysli :)
pozdro
psik
[%sig%] |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2002-11-05, 23:02
|
|
|
Moze beda WRC = WaRCzace Traby
[%sig%] |
|
|
|
 |
Michał Olejniczak
Gość
|
Wysłany: 2002-11-06, 08:06
|
|
|
Może Zbyszka limuzyna by sie kwalfikowała, ona ze cztery metry ma na pewno Gorzej na zakrętach Ale za to mógłby zabrać ekipę Telewizji do środka, żeby kręcili wrażenia z jazdy rajdowej Trabantem )))
[%sig%] |
|
|
|
 |
|
|