Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
WIELKA ORKIESTRA ŚWIĄTECZNEJ POMOCY
Autor Wiadomość
Maciej Parda
Gość
Wysłany: 2002-10-14, 12:30   

Jak wiecie 12 stycznia (prawdopodobnie) odbedzie sie koleny final WOSP
Klub chce sie przylaczyc do zbierania pieniedzy i dlatego potrzebujemy WOLONTARIUSZY -zgloszenia do poczatku listopada-najpozniej do 10 listopada. Wyglada to tak ze kazdy wolontariusz (lub grupa) zbiera pieniadze w dowolny "PRZYZWOITY" sposob. Nastepnie pieniadze to sa gromadzone i dostarczane do Wroclawia na Wielki final. Jak wiecie final rozpoczyna wielka zbiorke pieniedzy. W zwiazku z tym zbiorka ma byc od 12 stycznia do 30 stycznia. Pieniadze to dostarczamy do Wroclawia na koniec stycznia.
Chetni wolontariusze zglaszaja sie do "XIEDZA" nr tel. 0604 407 450
trabitom@wp.pl
Potrzebujemy KONRETNYCH I ODPOWIEDZIALNYCH OSOB!!!-ktore spolecznie(bo na tym to wszystko polega) zbiora pieniadze i dostarcza je do jednego z WIEKSZYCH miejsc zbiorki pieniedzy zorganizowanych przez nasz KLUB
Kazdy bedzie rozliczany z kasy, wszystko bedzie potwierdzone odpowiednim protokolem. W praktyce wyglada to tak... jezeli przylaczy sie np. Gdansk- to trasa transportu kasy przebiega:
Gdansk -Warszawa-Lodz-Belchatow-Wroclaw
to wstepnie sa GLOWNE punkty klubowe zbiorki pieniedzy i to beda miejsca do ktorych nalezy dostarczyc pieniadze
Pewnymi miejscami sa Warszawa, Lodz, Bełchatow i Wroclaw( docelowe miejsce dostarczenia pieniedzy ) - nie wiemy czy cos organizuje Gdansk i Wroclaw -Prosze przy okazji o jakies deklaracje w tej sprawie wymienione Oddzialy Klubu.

Lukasz Ludziejewski (Roba
Gość
Wysłany: 2002-10-14, 23:47   

W imieniu oddzialu WROCLAW:

Mamy nadzieje ze uda sie zorganizowac parade Trabantow, ale policja jest jaka jet i trudno zrobic legalna parade u nas. Bedziemy sie starac, bo mamy troche wtykow, ale co z tego wyjdzie - niewiadomo. Glowny sztab ma byc teraz we Wrocku, ale to bedzie wlasciwie tylko TVP3 na Karkonowskiej (zapewne w duzym studio - gdzie kiedys pracowalem:)
Jak wyjdzie - zobaczymy. Ja mam propozycje zeby sie zebrac tutaj wieksza iloscia osob i np. zrobic takie cos ze Traby beda jechac od Gdanska i zbieraz po drodze reszte ludzi (i w wiekszych miastach wchodzic na antene), zeby dojechac do Wrocka pod gmach TVP3. Wtedy by nas naprawde zauwazyla CALA PL !!!

[%sig%]

xiędzu
Gość
Wysłany: 2002-10-15, 15:10   

UWAGA!!! POPRAWKA INFORMACJI OD WOLLEGO!!!
1. INFORMACJE GDZIE, ILE OSÓB I SZYBKI KONTAKT Z "SZEFEM" GRUPY POTRZEBNE SĄ MAKSYMALNIE DO KOŃCA PAŹDZIERNIKA - INACZEJ NIE ZDĄŻYMY UTWORZYĆ SZTABU WOŚP!!!
2. GDAŃSK NIE MUSI JECHAĆ DO W-WY. KONWÓJ BĘDZIE JECHAŁ Z W-WY DO WROCKA I LUDZIE Z INNYCH MIAST MOGĄ DOJEŻDŻAĆ W RÓŻNYCH MIEJSCACH TEJ TRASY TAK BY MIELI JAK NAJBLIŻEJ, BO I TAK TO WIELKA WYPRAWA( CZYT. KOSZTOWNA).
3. BARDZO TRUDNO BYŁOBY ZGRAĆ SIĘ Z TV W RÓŻNYCH MIASTACH, BO TRZEBABY SIĘ TAM NA JAKIŚ CZAS ZAWSZE ZATRZYMAĆ, A SAM PRZEJAZD Z W-WY DO WROCKA TO ŁADNYCH KILKA GODZIN. A PRZECIEŻ TRZEBA JESZCZE ZEBRAĆ TROCHE KASY WIĘC WYJAZD Z W-WY PRZED 16 NIE MA SENSU.

4. NA STRONIE WWW.TRABITOM.PRV.PL SĄ I BĘDĄ CAŁY CZAS INFORMACJE O TYM CO SIĘ DZIEJE W ZWIĄZKU Z ORGANIZACJĄ WOŚP - ZAPRASZAM

XIĘDZU - U.S.TRABI - EKIPA ŁÓDŹ

Walker
Gość
Wysłany: 2002-10-15, 15:58   

Tja. to jest myśl. Zajeżdżają dziesiątki trabików pod budynek tv, wszystko na żywo, ogłuszający ryk klaksonów,warkot silników. otwieramy bagazniki i wyciągamy kasę a panienki krzyczą i mdleją na nasz widok. :-) Ech to by było coś. I może ludzie zaczęli by te auta traktować poważniej. Wk....wia mnie ten ironiczny uśmiech na twarzy ludzi gdy dowiadują sie że mam trampka. A ja i tak bym go nie zamienił! A jak to ma być zorganizowane? Kasa zebrana przez Oddziały z innych miast niż Wrocław też leci do Wrocławia? Czy kasa z Warszawy np. Zostanie przekazana w Warszawie czy Wrocławiu? Robimy jeden wielki korowód trampków w jednym mieście czy kilka mniejszych w kilku miastach? Bo z tego co zrozumiałem do tej pory to jeden we Wrocławiu. Ale gdyby tak było kilka to byśmy siłą rzeczy częściej byli na antenie. (po chwilce w relacji z tych miast gdzie byśmy sie pojawili)

[%sig%]

xiędzu
Gość
Wysłany: 2002-10-15, 16:06   

po pierwsze primo: kasa jest od całego klubu i w tej formie byłaby przekazana (wstępny plan ew. do dyskusji)
po drugie primo: właśnie dostałem informacje że XI finał jednak jest w W-wie i nasze plany nieco się zmienią ( jak na razie nie wiadomo)
po trzecie primo: teraz zakładamy sztab więc zgłaszajta sie ludziska bo nie zdążymy!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi