|
WIELKA ORKIESTRA ŚWIĄTECZNEJ POMOCY |
| Autor |
Wiadomość |
Maciej Parda
Gość
|
Wysłany: 2002-10-14, 12:30
|
|
|
Jak wiecie 12 stycznia (prawdopodobnie) odbedzie sie koleny final WOSP
Klub chce sie przylaczyc do zbierania pieniedzy i dlatego potrzebujemy WOLONTARIUSZY -zgloszenia do poczatku listopada-najpozniej do 10 listopada. Wyglada to tak ze kazdy wolontariusz (lub grupa) zbiera pieniadze w dowolny "PRZYZWOITY" sposob. Nastepnie pieniadze to sa gromadzone i dostarczane do Wroclawia na Wielki final. Jak wiecie final rozpoczyna wielka zbiorke pieniedzy. W zwiazku z tym zbiorka ma byc od 12 stycznia do 30 stycznia. Pieniadze to dostarczamy do Wroclawia na koniec stycznia.
Chetni wolontariusze zglaszaja sie do "XIEDZA" nr tel. 0604 407 450
trabitom@wp.pl
Potrzebujemy KONRETNYCH I ODPOWIEDZIALNYCH OSOB!!!-ktore spolecznie(bo na tym to wszystko polega) zbiora pieniadze i dostarcza je do jednego z WIEKSZYCH miejsc zbiorki pieniedzy zorganizowanych przez nasz KLUB
Kazdy bedzie rozliczany z kasy, wszystko bedzie potwierdzone odpowiednim protokolem. W praktyce wyglada to tak... jezeli przylaczy sie np. Gdansk- to trasa transportu kasy przebiega:
Gdansk -Warszawa-Lodz-Belchatow-Wroclaw
to wstepnie sa GLOWNE punkty klubowe zbiorki pieniedzy i to beda miejsca do ktorych nalezy dostarczyc pieniadze
Pewnymi miejscami sa Warszawa, Lodz, Bełchatow i Wroclaw( docelowe miejsce dostarczenia pieniedzy ) - nie wiemy czy cos organizuje Gdansk i Wroclaw -Prosze przy okazji o jakies deklaracje w tej sprawie wymienione Oddzialy Klubu. |
|
|
|
 |
Lukasz Ludziejewski (Roba
Gość
|
Wysłany: 2002-10-14, 23:47
|
|
|
W imieniu oddzialu WROCLAW:
Mamy nadzieje ze uda sie zorganizowac parade Trabantow, ale policja jest jaka jet i trudno zrobic legalna parade u nas. Bedziemy sie starac, bo mamy troche wtykow, ale co z tego wyjdzie - niewiadomo. Glowny sztab ma byc teraz we Wrocku, ale to bedzie wlasciwie tylko TVP3 na Karkonowskiej (zapewne w duzym studio - gdzie kiedys pracowalem:)
Jak wyjdzie - zobaczymy. Ja mam propozycje zeby sie zebrac tutaj wieksza iloscia osob i np. zrobic takie cos ze Traby beda jechac od Gdanska i zbieraz po drodze reszte ludzi (i w wiekszych miastach wchodzic na antene), zeby dojechac do Wrocka pod gmach TVP3. Wtedy by nas naprawde zauwazyla CALA PL !!!
[%sig%] |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2002-10-15, 15:10
|
|
|
UWAGA!!! POPRAWKA INFORMACJI OD WOLLEGO!!!
1. INFORMACJE GDZIE, ILE OSÓB I SZYBKI KONTAKT Z "SZEFEM" GRUPY POTRZEBNE SĄ MAKSYMALNIE DO KOŃCA PAŹDZIERNIKA - INACZEJ NIE ZDĄŻYMY UTWORZYĆ SZTABU WOŚP!!!
2. GDAŃSK NIE MUSI JECHAĆ DO W-WY. KONWÓJ BĘDZIE JECHAŁ Z W-WY DO WROCKA I LUDZIE Z INNYCH MIAST MOGĄ DOJEŻDŻAĆ W RÓŻNYCH MIEJSCACH TEJ TRASY TAK BY MIELI JAK NAJBLIŻEJ, BO I TAK TO WIELKA WYPRAWA( CZYT. KOSZTOWNA).
3. BARDZO TRUDNO BYŁOBY ZGRAĆ SIĘ Z TV W RÓŻNYCH MIASTACH, BO TRZEBABY SIĘ TAM NA JAKIŚ CZAS ZAWSZE ZATRZYMAĆ, A SAM PRZEJAZD Z W-WY DO WROCKA TO ŁADNYCH KILKA GODZIN. A PRZECIEŻ TRZEBA JESZCZE ZEBRAĆ TROCHE KASY WIĘC WYJAZD Z W-WY PRZED 16 NIE MA SENSU.
4. NA STRONIE WWW.TRABITOM.PRV.PL SĄ I BĘDĄ CAŁY CZAS INFORMACJE O TYM CO SIĘ DZIEJE W ZWIĄZKU Z ORGANIZACJĄ WOŚP - ZAPRASZAM
XIĘDZU - U.S.TRABI - EKIPA ŁÓDŹ |
|
|
|
 |
Walker
Gość
|
Wysłany: 2002-10-15, 15:58
|
|
|
Tja. to jest myśl. Zajeżdżają dziesiątki trabików pod budynek tv, wszystko na żywo, ogłuszający ryk klaksonów,warkot silników. otwieramy bagazniki i wyciągamy kasę a panienki krzyczą i mdleją na nasz widok. Ech to by było coś. I może ludzie zaczęli by te auta traktować poważniej. Wk....wia mnie ten ironiczny uśmiech na twarzy ludzi gdy dowiadują sie że mam trampka. A ja i tak bym go nie zamienił! A jak to ma być zorganizowane? Kasa zebrana przez Oddziały z innych miast niż Wrocław też leci do Wrocławia? Czy kasa z Warszawy np. Zostanie przekazana w Warszawie czy Wrocławiu? Robimy jeden wielki korowód trampków w jednym mieście czy kilka mniejszych w kilku miastach? Bo z tego co zrozumiałem do tej pory to jeden we Wrocławiu. Ale gdyby tak było kilka to byśmy siłą rzeczy częściej byli na antenie. (po chwilce w relacji z tych miast gdzie byśmy sie pojawili)
[%sig%] |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2002-10-15, 16:06
|
|
|
po pierwsze primo: kasa jest od całego klubu i w tej formie byłaby przekazana (wstępny plan ew. do dyskusji)
po drugie primo: właśnie dostałem informacje że XI finał jednak jest w W-wie i nasze plany nieco się zmienią ( jak na razie nie wiadomo)
po trzecie primo: teraz zakładamy sztab więc zgłaszajta sie ludziska bo nie zdążymy!! |
|
|
|
 |
|
|