Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Poszukiwany Trabant Kombi
Autor Wiadomość
Krzychu gorczynski
Gość
Wysłany: 2010-07-19, 18:34   

Poszukiwany Trabant Kombi na chodzie, za niewielkie pieniążki, najlepiej za darmo :), z trabantem mam związane najlepsze wycieczki motoryzacyjne, cudowna drzemie dusza w tym autku, więc jeśli ktoś, posiada takowe i chciałby je oddać, lub sprzedać za niewielkie pieniążki pasjonacie, to polecam siebie :)

magik
Gość
Wysłany: 2010-07-19, 18:59   

w ryj można za darmo, a tak w ogóle to NA GIEŁDĘ !

Krzychu gorczynski
Gość
Wysłany: 2010-07-19, 19:02   

hehe no w ryj można, ale to chyba każdy wie, a tak poważnie to witam witam i czekam na info, a nóż się coś wykluje, poprzedniego trabanta, znajomy zajechał na Ukrainie szkoda go było straszliwie niebieski kombi idealny, więcej nie pożyczę trabanta !!!

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-07-19, 20:21   

magik no co Ty! w jakim ty kraju żyjesz :D W polsce nie można dostać nawet za darmo w pysk :D Krzychu szanse że ktoś ci "odda" traba nawet trupa są nikłe, szykuj portfel wypchany zielonymi :)

Krzychu gorczynski
Gość
Wysłany: 2010-07-19, 20:58   

kurcze mole, a w zimę kumpel mi wysłał ogłoszenie, że koleś ma do oddania trabanta kombi do wymiany wahacz, ale był nowy w bagażniku do wymiany, tyle, że wtedy nie miałem jak po niego jechać, ale wierzę że taka okazja może się powtórzyć, jestem niepoprawnym optymistą...

Krzychu gorczynski
Gość
Wysłany: 2010-07-19, 21:08   

AHA DODAM ŻE JAK JUŻ BĘDĘ MIAŁ MOJEGO UKOCHANEGO TRBANTKA Z DUSZĄ KTÓREJ BARDZO MAŁO W DZISIEJSZYCH AUTKACH POMALUJE GO NA JASNY POMARAŃCZ KOLOR POMARAŃCZOWY TO KOLOR ENERGI SZCZĘŚCIA I RADOŚCI I MÓJ TRAJTEK DOPASUJE SIĘ DO WŁAŚCICIELA :)

magik
Gość
Wysłany: 2010-07-19, 21:21   

A wziąłeś pigułki ?

Krzychu gorczynski
Gość
Wysłany: 2010-07-19, 21:44   

nie jem marchewkę duuuużo :)

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2010-07-19, 21:58   

za darmo... to chyba jakaś podpucha..

cizik
Gość
Wysłany: 2010-07-19, 22:24   

Coz, kazdy ma marzenia tylko czy sa rzeczywiste

Mały601
Gość
Wysłany: 2010-07-20, 09:12   

Jak ty chcesz mieć tego już swojego kombiaka za darmo to powiedz mi skąd ty będziesz mieć zielone na jego doprowadzenie stanu technicznego do używalności. Chcesz go jeszcze malować to jest koszt ok.2000 zł więc nie rozumiem trochę ekhem ...

Krzychu gorczynski
Gość
Wysłany: 2010-07-20, 09:36   

No bo widzisz jak już go będę mieć, to na modernizację kilka złotych się znajdzie. A pomalować mogę go za 1000 zł bo się dogadałem z lakiernikiem :)

magik
Gość
Wysłany: 2010-07-20, 09:45   

...napisał Mały. 16 letni lakiernik z 20 letnim doświadczeniem. Nic do ciebie chłopie nie mam. Ale widzę że poczytałeś trochę forum

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2010-07-20, 10:33   

On nie będzie malował, on zrobi rata

Dymatorek
Gość
Wysłany: 2010-07-20, 11:21   

Krzychu ten trampek do "oddania" to było dawno i nie prawda. Tak samo jak w ogłoszeniach na Forum CT "niedokończony projekt za kratę piwa"... Koleś usłyszał ile mam lat i mu w gaciach zmiękło po czym stwierdził że "nie aktualne"... PACAN... Oby się zachłysnął tą kratą browarów. na taką okazje czyha tyle ludu co w Lotto na 6-ke. Więc nie ma co się napalać. Lepiej na tym wyjdziesz jak po prostu kupisz. Jak pracujesz to 1200 zł to chyba nie kłopot?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi