|
Tablice rej. z eurobandem unijnym |
| Autor |
Wiadomość |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-07-17, 11:15
|
|
|
Czy ktoś wie czy wyrobienie nowych tablic z unijnym euroband'em
zmieniło cenę? Jak to wygląda formalnie jeśli np gubię tablice lub przy stłuczce staje się nieczytelna to czy otrzymam nową tablice z tymi samymi numerami czy numery się zmieniają? |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-07-17, 11:24
|
|
|
| dzwoniłem do WK ale babka tak sepleniła że nie byłem w stanie jej zrozumieć, a rozmowa typu "słucham? proszę?, może pani powtórzyć? po 2 minutach wyprowadziła mnie z równowagi :D "tay yesly choziy o tablyce reyestyacyyne z euo banem uninym blablabla" albo była na gazie :D |
|
|
|
 |
Ptak
Gość
|
Wysłany: 2010-07-17, 13:11
|
|
|
w sierpniu w poprzednie wakacje zgubiłem tablicę z wartburga:)
idziesz do wydziału komunikacji piszesz oświadczenie że zgubiłeś i płacisz za wydanie nowej koło 47zł (1szt.) musisz mieć ze sobą drugą bo zmieniają na niej nalepkę z numerem legalizacyjnym. nie pamietam ile sie czeka na wydanie o ile w ogole... jeśli od zeszłego roku ceny się zmieniły to niech ktoś mnie poprawi |
|
|
|
 |
maxxx601
Gość
|
Wysłany: 2010-07-18, 10:22
|
|
|
zmieniły się i to sporo :( Jeśli jest dwóch współwłaścicieli to oboje muszą napisać że na pewno zgubili, że na pewno wtedy i na pewno tu i tu blablabla...
Cena zwala z nóg, to ok. 86zł |
|
|
|
 |
kuba78
Gość
|
Wysłany: 2010-07-18, 21:21
|
|
|
| mojemu kolesiowi drapneli obydwe tablice z auta i wyrobienie nowych trwało trzy dni i kosztowało okolo 90 zł. |
|
|
|
 |
|
|