|
Potrzebny czarny Trabant |
| Autor |
Wiadomość |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-03-23, 10:24
|
|
|
Witam!
W weekend dostałem propozycje, wynajmu Trabanta. Kobitka zadzwoniła, opowiedziała jakiego to mam zajebistego Trabanta i że potrzebuje go na weekend- musi być czarny i najlepiej matowy. Generalnie jak dowiedziałem się że to na jakiś festiwal Piosenki Aktorskiej we Wrocławiu to pomyślałem czemu nie?;)
mniej więcej ugadałem się, że dostane za okres od soboty do niedzieli 300zł i Trampek ma wjechać dwa razy na scene + zwroty kosztów dojazdu w obie strony.
Tak sobie pomyślałem, że w sumie fajna przygoda itp, no ale dzisiaj smsa dostałem, że Trabant musiałby być od czwartku do niedzieli... no i ja osobiście zrezygnowałem, bo
a) nie będę mógł być tyle czasu we Wrocku i go pilnować
b) jak go zostawie samego to nikt go nie uszanuje bo to przecież tylko Trabant
c) w sumie za te pieniądze i ryzyko zniszczenia to niech sobie wynajmą motorynkę od jakiegoś łebka.
Także jeżeli ktoś będzie zainteresowany taką ofertą to zapraszam do mnie na gg (4541238) i podam numer do tej kobitki- TRABANT MUSI BYĆ CZARNY i najlepiej matowy - ładny;) |
|
|
|
 |
Bachur
Gość
|
Wysłany: 2010-03-23, 11:47
|
|
|
300 zl od czwartku do niedzieli???
Moim zdaniem to ktos co nie szanuje kogos pracy wlozonej w auto i czyjegos czasu-jesli chodzi tylko i wylacznie o pieniadze to juz 300zl jest smieszne-liczac dniówke po 100zl to juz 400zl a jeszcze sobota niedziela wiec weekend to +25%
300zl na ziemi nie lezy oczywiscie ale 4 dni z glowy to po pierwsze a to jednak wypozyczenie auta jakby nie bylo z kierowcą...
i nawet jak to dla niektorych to zwykly trabant to ceny za wypozyczenie auta moze nie takie same jak wypozyczenia aut do slubu ale podobne ...wiec przelicznik jest prosty...
najlepiej to jakby przyjechac za darmo bo to trabant przeciez i 4 dni siedziec ;/ |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-03-23, 11:53
|
|
|
hehe, no ja właśnie myślę tak samo jak Ty.. a babka mi jeszcze poradziła, żebym przywiózł Traba- pojechał do domu pkp a potem znowu przyjechał po niego....
Jak ktoś ma jakieś padło na czarno pomalowane i jest z Wrocka to może się opłacić;P |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2010-03-23, 22:06
|
|
|
| Niech se wypożyczą coś z wypożyczalni samochodów. Albo niech se kupią Trabata i pomalują na czarno... Chętnie ktoś potem odkupi za symboliczną złotówkę żeby wyzbyć z kłopotu sprzedającego ;) |
|
|
|
 |
Bachur
Gość
|
Wysłany: 2010-03-23, 22:48
|
|
|
moim zdaniem i nie tylko moim zapewne na tym Forum - trzeba sie cenic ,cenic swoja prace ktora sie wlozylo w auto,bez wzgledu na to jak wyglada i co ma w srodku Nasze Kochane autko z wyposazenia,cenic swoj czas
niech sobie makietę zrobią i posklejaja i bedzie imitacja traba wyjdzie im taniej :) |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-03-24, 07:36
|
|
|
| Najlepiej z brystolu niech wytną i farbkami pomalują.D |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2010-03-24, 08:49
|
|
|
300 zł/dz to absolutne minimum i generalnie wokół takiej kwoty oscylują
wszelkie imprezy z wynajęciem trabanta na dzień, ale nie dobę :)a tym bardziej nie 3 dni. |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-03-25, 18:58
|
|
|
Kobitka powiedziała, że postara się stówkę więcej wynegocjować i że trzeba być na 10 w sobotę.. i Trabant już nie musi być czarny i matowy wystarczy, że będzie ciemny kolor :P
numer do niej: 798-836-471 Kasia :D
Jak coś, to już tam dzwońcie./ |
|
|
|
 |
Bachur
Gość
|
Wysłany: 2010-03-25, 21:28
|
|