|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
1.1 kombi z allegro |
| Autor |
Wiadomość |
Wojtuś D
Gość
|
Wysłany: 2004-10-05, 22:31
|
|
|
| mam taka sprawke: na allegro jest poloweczka kombi za 1000 z Wawy. czy ktos moze zna ten samochod, lub go ogladal?jestem zainteresowany, a pozatym ze trzeba go pospawac,niewiem nic, nwet od wlasciciela sie za wiele niedowiedzialem, pozaty, jak to sprzedajacy- normalne jest ze niepowie o wszystkim.i dlatego mam prosbe- czy w miare mozliwosci ktos moglby mnie oswiecic w zwiazku z nim?bo do wawy mam spory kawalem, a bezsensu jechac i wracac z niczym... |
|
|
|
 |
twe
Gość
|
Wysłany: 2004-10-06, 09:23
|
|
|
Witam.
Również interesowałem się tym samochodem. Właściciel powiedział mi o progach i jaskółce. W warsztacie zaśpiewali za to ok. 2000 tysięcy.
Oglądałem go tylko pobieżnie. Rdza wyłazi z atrapy, przedniej maski, tylnej klapy. Trochę zapuszczony lakier.
Nie wiem jak silnik i zaiweszenie, ale gość mówił, że spoko.
Jakie auto, taka cena (chyba dość atrakcyjna). Tylko koszt tej podłogi przeraża.
Pozdr. |
|
|
|
 |
AdamM (Trimm Trabb)
Gość
|
Wysłany: 2004-10-06, 10:15
|
|
|
| 2000 za progi i jaskółkę?? zmień warsztat, ja za progi, podłogę, jaskółke, i inne sprawy blacharskie dałem koło 350 zł. chyba ze na takie ceny Warszawa ma monopol. |
|
|
|
 |
twe
Gość
|
Wysłany: 2004-10-06, 11:35
|
|
|
Większość gości u których byłem w ogóle nie chciało się tego (przede wszystkim jaskółki) podjąć (jak ktoś już napisał na forum: "to dość delikatna sprawa").
Jeżeli masz namiary na ten warsztat, to byłbym wdzięczny, bo za taką cenę to warto nawet gdzieś dalej pojechać. Pytanie tylko, czy auto dojedzie? pozdr. |
|
|
|
 |
AdamM (Trimm Trabb)
Gość
|
Wysłany: 2004-10-06, 12:26
|
|
|
To jest pod Częstochową. Byłem bardzo zadowolony z tego jak zrobił mi 601. Teraz wybieram się do niego z 1.1. Tylko radzę spawać jaskółkę niż ją wymieniać. To jest rzeczywiście delikatna sprawa - ten gość pod cze-wą to robił ostatnio u kogoś i mocno się namęczył - ale napewno nie za 2000!!!! Wziął góra 500 zł.
Mechanika pojazdowa, wulkanizacja, blacharstwo
Arkadiusz Skrzatek
42-125 Kamyk Biała
ul. Częstochowska 3
tel. 034 318 35 93
Poszukaj jeszcze w swoim regionie bo nie chce mi się wierzyć że tyle wszędzie kosztuje taki remoncik.
pozdr
Trimm |
|
|
|
 |
Psikus
Gość
|
Wysłany: 2004-10-06, 23:08
|
|
|
| No i tak z mojego zapytania zronbila sie debata na temat wymienianej jaskółki. pytam wiec ponownie: CZY KTOS OGLADAL TEN SAMOCHOD OSOBISCIE?? |
|
|
|
 |
AdamM (Trimm Trabb)
Gość
|
Wysłany: 2004-10-07, 13:33
|
|
|
| :-) sorry... |
|
|
|
 |
twe
Gość
|
Wysłany: 2004-10-07, 19:42
|
|
|
Napisz do gościa, żeby Ci zdjęcia wysłał.
Niestety, ma tylko z zewnątrz. |
|
|
|
 |
Psikus
Gość
|
Wysłany: 2004-10-07, 22:55
|
|
|
| kurde, zdjacia dostalem, ale mialem problemy z outlookiem i stracilem.pozaty zdjecia- tzn jak wyglada z zewnatrz, to mi wszystko jedno,bo i tak mialby isc po d lakier nowy, interesuje mnie bardziej stan podzespolow, dlatego pytam tu na forum... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|