Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Pomoc przy remoncie Trabanta (Warszawa)
Autor Wiadomość
Kosma
Gość
Wysłany: 2004-10-01, 09:01   

Od zaraz poszukuje kogoś kto pomoże mi w skończeniu remontu mojego 601. Samochód stoi u mnie w ogrodzie w Warszawie w Ursusie. Oczekuję pomocy m.in. w następujących pracach: Przeszlifowanie lakieru i polerka nadwozia, pomalowanie uszczelek i wstawienie szyb, montaż osprzętu silnika i wiele innych drobnych prac przy składaniu trabiego do kupy. Oceniam że to jest pracy na kilka dni.
Oczywiście za dobrą prace należy się zapłata – stąd proszę o propozycję najchętniej ze stawką godzinową na adres: kosma@rybak.org

Kosma

Kosma
Gość
Wysłany: 2004-10-01, 09:54   

jakbyco to mój nr gg 2851790

ROSO
Gość
Wysłany: 2004-10-01, 10:36   

ladnie ladnie..... panocku.....
pozdrawiam Cie bracie i Anie tez....
narazka

Tomek Ziętek
Gość
Wysłany: 2004-10-01, 19:08   

Spoko mogę trochę pomóc wszystko jest do dogadania. Jestem z wawy, a że na razie swojego mam na lakierze to nie mam co robić. Jak coś to daj znać. mój telefon 607960624 Tomek

Joonior
Gość
Wysłany: 2004-10-01, 19:31   

siema.jestem z michałowic.jako że mam maturke w tym roku niemam za dużo czasu ale jakby co to z godzinke dwie może trzy w weekend czy piątek mógłbym ci pomóc...gg 5033048 joonior

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-10-01, 20:53   

Koledzy - fajnie, że chcecie pomóc (i może troszkę dorobić) ale Kosma wyraźnei napisał - chętni niech piszą na e-maila lub gg - jedno i drugie podał. Więc nie wypisujcie ofert na forum tylko skontaktujcie się bezpośrednio z oferentem.

Kosma
Gość
Wysłany: 2004-10-01, 21:42   

Heja, jak miło że są chętni. A niech piszą i na forum :)))Chociaż porządek musi być...Narazie po prostu jeszcze chce pozbierać oferty i zmontować ekipe do remontu w przyszłym tygodniu.

pozdro

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi