Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Patologia wśród Trabanciarzy.
Autor Wiadomość
Qbs
Gość
Wysłany: 2009-10-09, 17:00   

Chciałbym stanowczo zaprotestować przeciw złodziejstwu, dewastacji i ogólnie pojętej patologii wychodzącej poza ramy patologii przyjętej, która ma miejsce na zlotach. Przebrała się miarka po TrabiExpo. Otóż niech ten kto pokradł kilku osobom nakrętki od wentylków (w tym przemiłym i sympatycznym Czechom) wie, że jeśli zostanie przyłapany na takim procederze na kolejnym zlocie to osobiście skopię mu ryj. Moja zbulwersowana postawa wynika również z faktu, iż została w pewnym stopniu uszkodzona tylna szyba w moim Qeku, która okazuje się ma wartość bliską 400 euro. Będę kur wa na następnym zlocie nie spał specjalnie w nocy, żeby dorwać dowcipnych złodziejaszków wandali jeśli się pojawią. Przez takie akcje zloty przestaną być zabawą, a obcokrajowcy utrwalą sobie obraz polaka złodzieja! Zatem wstydź się ZŁODZIEJU i WANDALU!

Qbs
Gość
Wysłany: 2009-10-09, 17:14   

Niebawem dojdzie do tego, że będą ginąć kołpaki, lusterka, klosze, ramki lamp, anteny, znaczki i wszystko co cenne i da się szybko zdjąć!!! Masakra jakaś!

magik
Gość
Wysłany: 2009-10-09, 17:24   

mnie co prawda w qeku nie było bo się nie zmieściłem :-) ale czy wziąłeś pod uwagę że od środka mógł ktoś niechcący przywalić ?

Qbs
Gość
Wysłany: 2009-10-09, 17:28   

Od środka nie da rady tego popsuć bo okno jest złożone z dwóch warstw pleksi i warstwa zewnętrzna jest pękniętą. Ktoś się zaparł, potknął, łbem zajebał, nie ważne teraz już. Chodzi o sam fakt, że można przyjść powiedzieć i przeprosić ewentualnie oddać kasę za szkodę, dogadać się. Ale to nie ma być temat o mojej krzywdzie tylko ogólnie o chamstwie.

Kargul
Gość
Wysłany: 2009-10-09, 17:30   

dobrze że nie byłem na Krakowie bo by było jeszcze na mnie:D po akcji w Gnieźnie z rozrusznikami i klaksonami:D:D mam nadzieje ze nikt się nie obraził:P no ale skoro coś pogineło i nie wróciło do właścicieli to troszke nie bardzo....

magik
Gość
Wysłany: 2009-10-09, 18:03   

Qbs szczerze współczuję. Cięzko gdybać ale równie dobrze ktoś mógł rzucić na oślep, puszką,butelką, orzechem bo rosły w okolicy. Ktoś mówił że wódka to zło....
Wiesz ja swoja szklana szybę straciłem przez jebanego żołędzia. Wszystko możliwe. Głowa do góry !

Czarny,M
Gość
Wysłany: 2009-10-09, 19:50   

od razu mówię że to nie ja
ziemniakami nie strzelałem po autach
a co do kradzieży tych wentylków to wcale nie musiał być jeden z trabanciaży może to łepki z okolicy?
tak czy siak patologia...

James
Gość
Wysłany: 2009-10-09, 21:19   

Dolicz jeszcze do tego Grzybciowego świstaka, bo też zginął:/ Nie jest dobrze...

grzybcio
Gość
Wysłany: 2009-10-10, 12:14   

nie wypowiem się na temat świstaka. ale na temat zeszłorocznych kradzieży części które z trudem wyrwałem i wystawiłem wam kochani na sprzedaż, to jest chamstwo i tego nie wybaczę nikomu!! Patologia się pojawia coraz częściej

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2009-10-10, 14:02   

Nie wiem jak było w Cracow bo mnie zabrakło wszędzie w tym roku ale jeżeli się dzieją takie rzeczy to wg mnie powinno się w pierwszej kolejności zwrócić uwagę i niestety w strone osób nowych. Raz że mogą sobie źle zinterpretować pojęcie ekipy remontowej a dwa że nie znają pojęcia życzliwość gdzie czasem warto poprostu zapytać bo nie wiem skąd i czegoś brakuje itp i można nawet dostać za free takie drobnice. Kwestia szyby to już dużo poważniejsza sprawa i ja też bym się zdenerwował bo co jak co nie jest to sprawa że kosztuje to 400 ojro ale mimo wszystko trzeba przeznaczyć czas i miejsce na naprawdę, wymianę itp. Reasumując zapytać pogadać i nie żartować z tych których się nie zna bo narobi się przykrości i niepotrzebnych zwad, które tylko psują atmosferę zlotu i wzajemne relacje. Co do ekipy remontowej jestem jak najbardziej za :) Bo pomysł jaki mnie spotkał na Silesiafest był jak najbardziej na poziomie hehehe i sam się z tego śmiałem :) Natomiast akty wandalizmu powinny być tłumione w zarodku a jak ktoś ma jakieś osobiste zatargi to powinien mieć tyle odwagi żeby jak już to konieczne to przerysować sobie wzajemnie twarz a nie niszczyć samochody....

czajnik
Gość
Wysłany: 2009-10-10, 16:41   

Kostki na wentylki zgineły też na Silesi .Qbs ma racje @!#$ się szykuje ,chamstwo trzeba zgasić w zalążku.

magik
Gość
Wysłany: 2009-10-10, 17:46   

proponuje na noc podłączać elektryczne pastuchy to się kolekcjoner nauczy :) Z drugiej strony trop się zawęża do osób będących na obydwu zlotach

mateusz105l
Gość
Wysłany: 2009-10-10, 18:05   

Sądzę, że pisanie o tym na forum nie wpłynie na takich idiotów. Jeżeli ktoś jest takim ch*jem, żeby komuś coś kraść, to tym bardziej nie będzie miał odwagi się przyznać. Qbs, współczuję i życzę, żeby sprawca został przekopany :-)

Kosiek (Rafał Kośka)
Gość
Wysłany: 2009-10-10, 20:55   

Mnie nie było, ale w takich sytuacjach (zdarzało się ze na mieście znikaly mi korki na wentyle, kołpaki, anteny itp w różnych autach), życzę osobie która sobie przywłaszczyła takie elementy by np. wentyl się upier*** i nie mógł jechać. Swoją droga jakbym rano na jakimś zlocie stwierdził braki w wyposażeniu (pojazdu, nie własnym:D) i nie byłby to skutek kawału to byłbym bardzo zły.

Paweł-Yogi
Gość
Wysłany: 2009-10-10, 21:04   

Grzybciu nie mów w liczbie mnogiej bo za kilka drobiazgów które odłożyłem sobie w tamtym roku zapłaciłem tobie na zlocie.Co do wandalizmu to zawsze się trafi kilku gości którzy mają za nić cudzą własność ale po alkocholu głupoty ludziom przychodzą do głowy takie jak zamiana kabli w zapłonie stawianie koszy na samochodach.Bądz przebiegnięcie po bezbronnym trabie ewentualnie spuszczenie z wszystkich kół powietrza odkręcając zaworki do połowy wsadzanie różnych dziwnych rzeczy w wydechy itp.Jak widać jest wiele debilizmu w śród narodu i te nasze posty nic nie zmienią.Qbs może się jeszcze trafi jakiś kleptoman na następnym zlocie to mu michę sklepiesz jak go dorwiesz.Całe szczęście że z mojego nie było co odkręcać no może poza lekko zardzewiałą anteną CB ale puki co nikt się na nią nie poliśił.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi