Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przerejstrowanie a karta pojazdu
Autor Wiadomość
Mateusz "Szychol
Gość
Wysłany: 2004-10-08, 10:25   

Witam, i pytam sie was o dosc ważną ajk dlamnie rzecz. Ponieważ chciałbym wreszcie przerejstrowac Trabiego, i wiem ze wraz ze wszystkimi dokumentami trzeba przyniesc kartę pojazdu(jezeli była wydana). Wiem że samochodom sprowadzanym z zagranicy trzeba wyrobic taką kartę. Czy jezeli Trabis nie posiada karty pojazdu to będe musiał ją wyrobic co wiąze sie z kosztami 500zł?? Po mam w necie taki spis dokumentów i tam pisze ze trzeba wziac ze soba karte jesli jest a pod spodem jest cennik i napis : Wyrobienbie karty pojazdu-500zł. Rozwiejcie moje wątpliwosci prosze was.

PozDDrawiam Mateusz

toudy
Gość
Wysłany: 2004-10-08, 11:06   

nie trzeba wyrabiac karty pojazdu !!!

Mr Muzik
Gość
Wysłany: 2004-10-10, 10:44   

Kartę musi się wyrabiać tylko dla samochodów "nowych" czyli od któregoś tam rocznika i takich, dla których w Polsce były wydawane karty.
Trabiemu to nigdy nie groziło (no chyba, że polówkom, ale nieeee....)

tomek bajzel
Gość
Wysłany: 2004-10-22, 10:20   

jestem na etapie przerejestrowywania swego traba i tak jak ty nie mam karty.u mnie w suwałkach ceny kształtują się tak
80-nowe tablice,
12-tymczasowy dowód
50-stały dowód
16,50-naklejka na szybę
11-znaczki na tablice
7-znaczki skarbowe
i to cały koszt.

Stanisław Kudyba
Gość
Wysłany: 2004-10-24, 17:21   

Ja rejestrowałem(przerejestrowywałem)traba 1.1 równo rok temu i nikt nie pytał o kartę pojazdu A koszt około 200 zł bo nowe tablice 130dowód 50 i jakieś duperele tak że w sumie koło 200zł Z tym że dowód od razu był stały

twe
Gość
Wysłany: 2004-10-24, 19:44   

Czy może ktoś ostatnio rejestrował samochód w Wawie? Mnie to czeka w tym tygodniu. Podobno straszny bajzel mają w wydziałach i traci się mnóstwo czasu. Prawda to? Mam nadzieję, że nie czeka mnie urlop w robocie, koc, termos gorącej kawy i Pan Tadeusz, żeby się nie nudziło.

MAXIO
Gość
Wysłany: 2004-10-24, 20:09   

witam :) z kartami pojazdu to jest tak że muszą je mieć samochody rejestrowane poraz pierwszy w polsce i tylko wtedy trzeba je wyrobić czyli Tobie to nie grozi nie martw się :) chyba że kupiłeś nowiutkiego traba;) albo przyprowadziłeś zza miedzy;) pozdro

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi