|
Trabant powrócił!! |
| Autor |
Wiadomość |
zajac
Gość
|
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2009-09-15, 12:30
|
|
|
| no to gdzie można składać zamówienie ? |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2009-09-15, 12:47
|
|
|
| Masz tyle kasiorki? On ma kosztować grube tysiące ojro... |
|
|
|
 |
Jasiek
Gość
|
Wysłany: 2009-09-15, 13:58
|
|
|
| Ciekawe czy sedan tez będzie |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2009-09-15, 14:20
|
|
|
| ciekawe czy ma skrzynie piatkę, a jak nie ma to od czego będą pasować półosie? |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2009-09-15, 14:46
|
|
|
| TO GÓWNO A NIE TRABANT. Prawdziwy Trabant to stoi prawie u każdego z nas;):P |
|
|
|
 |
mateusz105l
Gość
|
Wysłany: 2009-09-15, 15:07
|
|
|
A myślałem, że nie da się zrobić coś brzydszego od 1.1 |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2009-09-15, 15:16
|
|
|
| @!#$ ale brzydki :D trabant NT - nowy typ :D widać nazewnictwo zostało :D |
|
|
|
 |
kasq5510
Gość
|
Wysłany: 2009-09-15, 15:55
|
|
|
specjalnie dla was kochani trabanciarze stworzyłem tą zagadkę
dopasuj pasujące do siebie;p |
|
|
|
 |
kasq5510
Gość
|
Wysłany: 2009-09-15, 15:57
|
|
|
| fajnie że chcieli stworzyć nowego trabanta ale kurcze mogli mocniej się postarać... ale cóż zrobili co zrobili i pozostaje nam tylko liczyć że na dobre to wyjdzie:) |
|
|
|
 |
Piotr Kucharski (kuchar)
Gość
|
Wysłany: 2009-09-15, 16:27
|
|
|
tak to wychodzi, gdy za projekt auta bierze się firma produkująca w miliony modeliki aut. Jak dla mnie to profanacja, bądź co bądź, MARKI, która dla wielu coś znaczy i z którą wielu ma miłe wspomnienia. Szkoda, że spece od marketingu tylko w ordynarny sposób próbują wykorzystać symbol, nie dając nic, co przypominałoby trabanta. A można było to zrobić jak z vw, mini czy 500-tką od fiata.
A tak bez emocji: podejrzewam, że ta wystawa we Frankfurcie to dla tego auta dopiero sondaż popularności i to od zainteresowania oglądających i ich deklaracji chęci zakupu, zależeć będzie decyzja o podjęciu produkcji. |
|
|
|
 |
Kosiek (Rafał Kośka)
Gość
|
Wysłany: 2009-09-15, 16:46
|
|
|
| Bliżej temu do mini clubman'a niż do trabanta. Może to i kogoś urzeknie, ale wątpię żeby wywołało pozytywne emocje. szczególnie u ortodksów:] Jak widać wyżej:P |
|
|
|
 |
Bartek Z.
Gość
|
Wysłany: 2009-09-15, 17:13
|
|
|
A ja mimo wszystko powiem, że to to bardziej mi się podoba niż to to w skali 1:10 sprzed 2 lat.
Poza tym (mimo kilku dużych baboli) pierwsze wrażenie zrobił na mnie lepsze niż Mini przed kilku laty. Nie wspominając o nowym Beetlu, od któego do dziś szczypią mnie oczy.
Jeśli ktoś się spodziewał, że do starej budy z 1964 roku wsadzą trochę elektroniki, dwie poduszki i ABS z EBD, to trochę się pewnie zawiódł.
Nie ma też opcji, żeby był to 'tani samochó dla ludu', bo teraz takim autem jest Panda i Lanos i nie przebije tego coś, co produkowane jest w Niemczech.
Na koniec zaś bezczelnie nie zgodzę się p. Kucharskim :P
Przód faktycznie kaka, ale tylne lampy, półeczka pod deską, pseudo-laska skrzyni przy kierownicy - jak najbardziej przypominają mi Trabanta.
Ale mimo wszystko kontent jestem, że to to na masce ma (T) zamiast (S).
Kropa. |
|
|
|
 |
Bartek Z.
Gość
|
Wysłany: 2009-09-15, 17:16
|
|
|
@kasq5510:
ciężko mi idzie, bo widzę tam jednego sedana i trzy inne auta ze ściętym tyłem.
Jedyne co mi się udało wykombinować to:
1-2 (bo stare)
3-4 (bo nowsze) |
|
|
|
 |
kasq5510
Gość
|
Wysłany: 2009-09-15, 17:55
|