Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabant najczęściej kradziony!
Autor Wiadomość
jasQ
Gość
Wysłany: 2004-10-11, 22:49   

http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=551297

Trabant najczęściej kradziony!

Pająk
Gość
Wysłany: 2004-10-11, 23:29   

No jak mój na Pradze od 9 miechów pod chmurką stoi, i nawet radia nie ruszyli, to u nas chyba źle nie jest ;)

Ciekawy wątek by poruszyć temat jak zabezpieczamy nasze samochody - ja np. naprawilem blokade w stacyjce bo była padnięta, zakładam lachę na kierownice na noc, i dwa dodatki ale nie powiem jakie bo by bylo za prosto ;)

P.S. bezpieczeństwa: czy Wasze zamki też otwierają sie kluczykiem od stacyjki jeśli dobrze zagmerać? :O

blaz
Gość
Wysłany: 2004-10-12, 07:51   

byłem w zeszłym roku na Węgrzech i prawda jest taka że popularnością Trabi dorównuje naszemu maluchowi, wiec nie ma sie co dziwić

krawiol
Gość
Wysłany: 2004-10-12, 11:02   

moje autko stoi juz 5 rok pod blokiem i jak narazie jedyne co sie mu przydarzylo to polamane lusterko

sidus
Gość
Wysłany: 2004-10-12, 11:34   

Głosniki, rozwalone drzwi, porysowana klapa, porysowane drzwi.... ale w końcu co się dziwić, to 'tylko trabant'...

toudy
Gość
Wysłany: 2004-10-12, 11:50   

zdjecie trabow wzieli ze zlotu w Poznaniu :D:D

Qbs
Gość
Wysłany: 2004-10-12, 12:31   

"Często uważa się, że trabanty były jedną z największych pomyłek w historii motoryzacji z powodu kruchej karoserii wykonanej z żywic wzmocnionych włóknami bawełnianymi oraz dziwnego kształtu nadwozia."

troche przeadzili, chyba nie wiedza wiele o tych samochodach, a dziwne ksztalty to maja dzisiejsze samochody a trabi jest idealny i piekny!!!!

A tak o zabezpieczeniu, to ja mam hebelek ktory odlacza cale zasilanie. Jest schowany, wiec zlodziej nie wpadnie na to co jest grane :-) Poza tym to fajna sprawa jak robie cos w elektryce, nie musze zdejmowac klem, wystarczy przesunac dzwignie hebla :-)

Pozdrawaim =]

Sikor
Gość
Wysłany: 2004-10-12, 15:00   

Może nie aż pomyłek, ale nie były to "normalne" samochodu i odbiegały trochę od standartów......

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-10-12, 16:51   

Na początku produkcji to był bardzo nowoczesny samochód :). A w dodatku z duszą gratis! :P

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-10-14, 13:57   

Wiecie co nie podobał mi się to co napisali na interii, ale teraz to sie zirytowałem, otwieram Dziennik Zachodni, patrzę, a tam co? "TRABANTY BYŁY JEDNĄ Z NAJWIĘKSZYCH POMYŁEK W HISTORII MOTORYZACJI"
I tak właśnie jest tworzona powszechna opinia o Trabancie jako o badziewiu, dziadostwie i ogólnie rzecz biorąc jeżdżącym złomie. Niepodoba mi się to.

picek
Gość
Wysłany: 2004-10-14, 22:03   

Podobnie napisali w "Wyborczej". http://auto.gazeta.pl/auto/1,48316,2337576.html

Newwer
Gość
Wysłany: 2004-10-14, 23:01   

wkurzaja mnie te artykuły, teraz nie docenia sie prawdziwego piekna i poświecenia urzytkowników historycznych bolidów:(

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-10-23, 21:41   

W Wyborczej jest to napisane duzo ładniej...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi