Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Legendy PRL-u TRABANT kontra SYRENA
Autor Wiadomość
Arek Mikuła (Miki)
Gość
Wysłany: 2009-10-04, 12:07   

W dzisiejszym odcinku Legend PRL-u przedstawiono test porównawczy Trabanta i Syreny. Mógł być ten test przeprowadzony bardziej szczegółowo, a było troche po łepkach. Fajnie, że kolężanka trabanciarka wystapiła. Zachęcam do obejrzenia tego odcinka, powtórki programu bedą dostepne do soboty w TVN Turbo.

Legendy - Adm.

Galant - YuLaS
Gość
Wysłany: 2009-10-04, 12:25   

Witam! Przez wesele kuzynki nie pojechałem na Kraków :( i widziałem premierę. Szkoda, że koleżanka nie przygotowała się technicznie nie wspomniała np. łamiących się krzyżakach przegubów na skręconych kołach w syrenie, nie wspominając już o stwierdzeniu, że trabant nie ma problemu z korozją. Pan Mikiciuk też udawał, że nie zna ułożenia biegów.
O kierownicy w pionie i popękanej nie wspomnę. Jakby koleżanka poprosiła to by się kierownica ładniejsza znalazła i jeszcze by miała ustawione jak należy.

Podsumowując program jest bo jest bo na tyle tvn jest wstanie poświęcić czas starocie. Może godzinna audycja była by lepsza tylko czy mieli by o czym gadać.

Może trochę przynudzam, ale musiałem. :p

Pozdrawiam

Jasiek
Gość
Wysłany: 2009-10-04, 15:36   

A moje zdanie jest takie , że odcinek był jak najbardziej ok. Bardzo fajne porównanie podobnych samochodów tzw. odpowiedników. Trabant który wystąpił w odcinku był bardzo ładnie utrzymany w fajnej wersji hycomat, a co do kierownicy to bym się nie czepiał bo oprócz niej auto naprawdę piękne i do tego ten niebieski gaciowy kolorek cudo. I oczywiście Syrena też śliczna :p

mateusz105l
Gość
Wysłany: 2009-10-04, 21:36   

Trabanta to raczej powinno się z maluchem porównywać, a syrenę z 353...

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2009-10-04, 22:30   

Mateusz- racja!

A tak w ogóle to ta koleżanka nieźle rozruchanego Trampka musi mieć skoro tyle potrzebuje żeby się rozpędzić

emi
Gość
Wysłany: 2009-10-06, 19:07   

mój Trabi jest szybszy :)
ale program i tak był git. Uważam że "legendy..." to najlepszy program na tvn turbo. Nie zapominajmy że MY się znamy na temacie Trabów a program jest dla szerszego grona odbiorców nie zawsze obeznanych w temacie, i dobrze że w ogóle propaguje troszkę starszą motoryzację! A na Mikiciuka złego słowa nie powiem ;) bo i tak super prowadzi te programy. Widać że sam się tym pasjonuje.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi