Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Forum Ekipy Uć
Autor Wiadomość
Qbs
Gość
Wysłany: 2008-03-22, 22:03   

Otoz informuje tych co mnei jeszcze nie pytali poprzez rozne srodki komunikacji ze nie wiem co sie z talo z naszynm forum i nie poradze nic na to :(

moze ktos jest madrzejszy ode mnie i podpowie co nam pozostalo, dlaczego jakis spamer/haker z koziej dupy wtargnal na portal .VDD.pl i wsadzil jakas kupe. dlaczego wlasciciel vdd nic z tym nie zrobil? moze jest jakis sposob na dotarcie do tamtego forum? bo jesli nie i nic sie nie zmieni to trzeba bedzie zaczac zabawe od nowa, gdyz nie mam zadnej kopii zapasowej :(

wnuq
Gość
Wysłany: 2008-03-22, 22:19   

ooo nie !!!!!!! moje skany...historia....Mam nadzieje ze uda nam sie to naprawic bo dziwnie mi bez niego

Wilu
Gość
Wysłany: 2008-03-22, 22:47   

To fatalnie, bo dzisiaj miałem opisać moje prace przy Trabancie i nawet wkleić parę zdjęć, a wiem, że właśnie na to czekacie...

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-03-23, 00:41   

otoz rozmawialem gajosem i dowiedzialem sie ciekawych acz smutnych rzeczy, ze raczej nasze forum przepadlo. cale vdd.pl należało do jednego czlowieka, znaczy sie ta domena i jakos na poczatku lutego policja zgarnela go za piractwo, a domene skasowali :( wiec nie tylko my jestesmy pokrzywdzeni. Zapewne komp z naszym i innych forum sostal przejety przez policje, czyli ktos wyciagnal po prostu wtyczke z gniazdka i tak skonczyla sie historia vdd.pl tak to bywa z darmowymi forami. dlatego musimy zaczac od poczatku.

skladka ktora zostala zebrana zostanie teraz wykozystana. postawimy strone i forum na porzadnym serwerz i kupimy domene www.ekipalodz.pl. Co prawda przydalo by sie aby ci ktory by chciali a nie zaplacili tych magicznych 30 zl dokonali tego. Poradzimy sobie z tym co mamy co prawda ale milo bylo by nie wyciagac nic z wlasnej kieszeni, czyli mojej.

przywrocic tego co bylo nie mozna, ale mam nadzieje ze szybko staniemy na nogi z nowa twarzą i łódź wypłynie, dzieki zaoferowanej pomocy gajosa (dzieki stary).

jakby ktos chcial jeszcze przysluzyc sie historii ekipy uć w internecie to kontaktujcie sie ze mna lub agnieszką, ktora zbierala kase do tej pory.

pozdrawiam, wasz kochany admin :P

Wilu
Gość
Wysłany: 2008-03-23, 02:09   

Spoko, są plusy i minusy tego, co się stało. Minusy są jasne, ale plusem jest profesjonalne forum i adres, który aż się prosi, aby dać go na podkładkę pod tablicę rejestracyjną czy nalepkę na szybę. Chętnie bym takie coś kupił do mojego auta. Jeszcze lepszy IMO byłby adres trabantlodz, który jest wolny, bo ekip jest dużo - w FSO tez mamy ekipę łodż, a tak od razu wiadomo by było o co chodzi. Składkę opłacę na najbliższym spocie, bo wiem, że warto.

Bochen
Gość
Wysłany: 2008-03-23, 03:20   

ekipa uć juz sie przyjela i pewnie zostanie. lepsze wrogiem dobrego imo. szkoda troche dobrych topików ktore tam byly. ale nie ma sie co smucić! staniemy na nogi

http://pl.youtube.com/watch?v=xr_tDjGHSS4 !!!

xiędzu
Gość
Wysłany: 2008-03-23, 15:38   

qbs przypominam ci, że łódzccy trabimaniacy od początku działali jako "cartoon trabant ekipa łódź" a nie samo "ekipa łódź"! oszczywiśnie dziś nie ma oficjalnych oddziałów regionalnych i nazwa się nieco zdewaluowała przez to, ale określenie marki samochodu preferowanego przez ekipę wydaje sie nie tylko rozsądne ale wręcz konieczne... z resztą we wszelkich rozmowach z mediami, czy potencjalnymi sponsorami zlotów itp. ja przedstawiam nas jako "trabi ekipa łódź" co dość jednoznacznie określa nasze zainteresowania...

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-03-23, 18:04   

tak zgadzam sie z tym, ale czy CT klub zgadza sie abysmy uzywali ich nazwy dla okreslenia lokalnego nibyoddzialu? bo oficjalnie nie ma oddzialow.

to jakie proponujecie domeny?

www.trabant.ekipalodz.pl
www.trabi.ekipalodz.pl
www.cartoontrabant.lodz.pl

a moze po prostu jak trojmiasto: www.trabant.lodz.pl

wrecz oczekuje od was takich sugestii jak flat_beat i xiedzu, proszę o wiecej.

gajos
Gość
Wysłany: 2008-03-23, 19:39   

Jeśli mogę się wtrącić, to z tego co wiem, to jeśli chodzi o adres w domenie lodz.pl to musielibyście się chyba skontaktować z urzędem miasta bo to chyba ta instytucja jest jej właścicielem.

Jendrej
Gość
Wysłany: 2008-03-23, 22:00   

www.cartoontrabant.lodz.pl
wiem ze to nie ma ekipa ale jak cos to moze pogadac z ludzmi z ct by podpieli domenke [; ekipauc.ct.pl [; ?

xiędzu
Gość
Wysłany: 2008-03-23, 22:58   

www.trabi-ekipa-lodz.pl lub www.trabiekipalodz.pl

Wilu
Gość
Wysłany: 2008-03-23, 23:42   

Krótko i zwięźle, żeby łatwo było zapamiętać komuś, kto zobaczy ten adres. Ważne jest, że jesteśmy z Łodzi i jeździmy Trabantami, a czy nazywamy się ekipą, grupą czy inną jednostką organizacyjną, to już jest sprawa mniej istotna. Dlatego trabantlodz.pl albo trabant.lodz.pl Oczywiście nie przeszkadza to w niczym, aby na stronie i forum dalej widniała Ekipa Łódź.

aguska87
Gość
Wysłany: 2008-03-24, 11:05   

www.trabantlodz.pl to jest chyba najlepsze. wazne zeby tylko nie bylo adres z trabi, trabcio czy takie takie. mam wstret
to tyle, skarbnik się wypowiedział

Qbs
Gość
Wysłany: 2008-03-24, 13:35   

a moze www.trabant-lodz.pl bo bez myslnika zlewa sie "t" z "l" i np na koszulkach czy innych bzdetach by kiepsko to wygladalo.

i zgadzam sie ze zadne zdrobnienia nie chwodza w grę.

aguska87
Gość
Wysłany: 2008-03-24, 15:25   

www.trabant-lodz.pl to najlepszy pomysl. zgadzam sie

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi