|
Trabant Site |
| Autor |
Wiadomość |
pinokio999
Gość
|
Wysłany: 2009-01-28, 10:11
|
|
|
Witam
Robię stronkę o trabancie. Informacje, galeria itd, mające na celu skupienie użytkowników trabanta, informacji o nim, fanclubów, i informacji.
Kod strony będzie początkowo oparty na cms, jednak w niedługim czasie zrobię swój kod (mam doświadczenie w tych sprawach-pare zrobionych na zamówienie stron). Jednak potrzebuję grafika, który mógłby skombinować layout dla całej strony. Być może znajdę go tu, na tym forum.
Osoby chętne i znające się na rzeczy proszę o kontakt na adres pinokio999@poczta.fm
//pozdrawiam
//Do twórców tego forum. Nie chcę zabierać nikomu użytkowników, proszę tego
//tak nie traktować. Mam zamiar zrobić tylko rozbudowaną, wielowarstwową
//stronę, która być może, mogłaby nawiązać z Wami współpracę |
|
|
|
 |
kasq5510
Gość
|
Wysłany: 2009-01-28, 20:59
|
|
|
| fajnie że ktoś jeszcze coś takiego robi, ale będziesz potrzebował solidnego informatora - albo jakiś nikomu nie znanych rzeczy aby strona się przyjęła. ja Ci proponuję odszukać jakiegoś pracownika z ddr-owskiej fabryki i niech opowiada jak to się odbywało z ich pkt widzenia tego jeszcze nie było;p |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2009-01-28, 22:36
|
|
|
trabantowych stron jest od zajebania ;p
wystarczy poszukac :]
a jaka grafike chcesz :] ? |
|
|
|
 |
kasq5510
Gość
|
Wysłany: 2009-01-28, 23:12
|
|
|
| no jasne że jest ale jedna więcej nie sprawi mi przykrości;p |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2009-01-28, 23:50
|
|
|
| a moze popros adminow storny CT o mozliwosc jej zmodernizowania o prowadzenia skor sie na tym znasz doskonale i masz wielkie checi. |
|
|
|
 |
pinokio999
Gość
|
Wysłany: 2009-01-29, 10:19
|
|
|
| Stron jest od zarąbania, na każdej inne informacje, i w sumie każda, nie ma wszystkiego. Większość jest zrobiona przez fanatyków w html, lub po prostu w microsofskich syfach typu stary front page. Mi chodziło o taką byczą, z możliwością dodawania nowych informacji przez samych użytkowników. |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2009-01-29, 19:36
|
|
|
no to ponowię qbs'a stwierdzenie - kontakt z zarządem ct lub jak wolisz z mną (bo wiem co i jak tu działa z racji zakładania stowarzyszenia) i może zrobimy wspólnemi siłami stronę ct na miarę naszych czasów i historycznej wartości trabanta...
to jak towarzyszu pinokio - pomożecie???
kontakt z mną via mail xiedzuTENTEXTWYTNIJ@o2.pl
lub tel. 502 02 08 40 |
|
|
|
 |
pinokio999
Gość
|
Wysłany: 2009-01-29, 19:52
|
|
|
Pomożemy.
Tzn zobaczymy xD |
|
|
|
 |
maxxx601
Gość
|
Wysłany: 2009-01-30, 12:41
|
|
|
| o co cho z tym wytnij w mailach? |
|
|
|
 |
pinokio999
Gość
|
Wysłany: 2009-01-30, 12:51
|
|
|
| Roboty skanują sieć w poszukiwaniu adresów mail, i rozsyłaniu spamu. Przy zastosowaniu tak prostej metody, mają utrudniony dostęp do własciwego maila, więc jak umieścisz na stronie swój adres, to nie zacznbiesz dostawać tak łatwo spamu. U mnie na stronach zastosowałem skrypt, który rozcina adresy na kawałki, i je w js skleja, więc wyświetla normalnie, ale robot analizując kod nie znajduje go. |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2009-01-30, 12:53
|
|
|
| żeby spam nie przychodził? |
|
|
|
 |
pinokio999
Gość
|
Wysłany: 2009-01-30, 13:09
|
|
|
| żeby roboty nie miały waszych adresów e-mail. Koniec końców, zazwyczaj są one wykorzystywane do rozsyłania spamu. |
|
|
|
 |
KUZYN353
Gość
|
Wysłany: 2009-01-31, 18:24
|
|
|
W końcu jakiś chętny do zrobienia fajnej stronki :)
Pinokio powodzenia. Zrób coś dla tego przeżytku i go zastąp czymś fajnym. I lepszym forum, jakimś normalnym :) |
|
|
|
 |
pinokio999
Gość
|
Wysłany: 2009-01-31, 18:34
|
|
|
| Nie będe gotowców wrzucał. Może na początek, lecz koniec końców bym chciał aby cała strona była spod mej ręki. Ale nie bójcie się, postaram się by było proste, zaawansowane, czytelne i inne takie xd |
|
|
|
 |
pinokio999
Gość
|
Wysłany: 2009-01-31, 19:42
|
|
|
http://img232.imageshack.us/img232/2289/logole5.jpg