Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabant 600... gdzie on jest....?
Autor Wiadomość
miedelnica
Gość
Wysłany: 2004-08-25, 01:45   

Joł. Trochę się szlajałem przez wakacje i po powrocie na śląsk stwierdziłem, że zniknęły dwie 600-tki, tzn. ktoś je w końcu kupił. I tu pytanko: kto? Niechże się pochwali... Mam na myśli głównie tą z Sosnowca, którą ponad tydzień temu ktoś kupił i odcholował w siną dal. Czy to ktoś klubowy? Po powrocie do katowic stwierdziłem również brak gnijącej pod opuszczonym domem na ul.Kłodnickiej. dodzwoniłem się w końcu do właściciela i usłyszałem, że wywiózł ją do siebie do bielska. sprzedaje ją, chce za nią 2,5 tyś... hehhh, jest najbardziej zgniła ze wszystkich znanych mi 600-tek, no ale to jego sprawa. Ale co z tą z Sosnowca? Ponoć Kornel kupił ostatnio sedana, ale czy to tego...?
Aha! jak jakiś czas temu gnałem z podkarpacia na szczecin, jadąc którąś z głównych dróg gdzieś w Wielkopolsce widziałem na szrocie 600-tkę bez świateł... ktoś wie o 600-tkach na szrotach? Stoją gdzieś takie?

Kornel
Gość
Wysłany: 2004-08-26, 08:25   

No wiec sprawa z 600 wyglada tak. mialem ochote kupic sobie jeszcze sedana wiec tego z sosnowca uznalem za calkiem niezlego. kombik potrzebuje duuuuzo czesci wiec na razie odszedl na bok ale kiedys napewno sie ozywi.natomiast sedanem na 100% pojawie sie w belchatowie. kto wie czy nie gdzies wczesniej.

miedelnica
Gość
Wysłany: 2004-08-26, 22:37   

ech... Tyyyyy drraaaniuu!!!

chłopaki mi powiedzieli, że kupiłeś sedana, ale nie wiedziałem,że tego... moje 600tki niestety nie pojeżdżą pewnie z rok, więc na Bełchatów razem nie pojedziemy... ale może za 2 lata zrobimy "kolumnę"... a tak wogóle to jak będziesz w katowicach zapraszam na skrzypów 18

Kornel
Gość
Wysłany: 2004-08-27, 08:02   

a dziekuje za zaproszenie :-) . jak bede to napewno skorzystam.mozliwe ze dzisiaj moja pojedzie do blacharza a ze roboty nie jest duzo to moze i szybko go opusci :-) .

miedelnica
Gość
Wysłany: 2004-12-05, 18:42   

wznawiam temat. cholera, znowu ktoś mi podkupił traba 600 kombi ze złomu w Wodzisławiu. Kornel, mam nadzieję że to nie Ty....

Kornel
Gość
Wysłany: 2004-12-10, 23:15   

nie nie :) tym razem to nie ja chociaz jakbym wiedzial to moze ... w sumie to brakuje mi kilku drobiazgow.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi