Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
dziewczyna, która ma dwusuwa...
Autor Wiadomość
Ruda
Gość
Wysłany: 2004-09-07, 10:10   

witam serdecznie :))) od dwoch miesiecy jestem posiadaczką pięknego Trabiego 601 s :D to było moje marzenie, które spelnilam i teraz mam za swoje :P autko kocham, ale to co ono wyprawia to naprawde szkola zycia...uwazam, ze posypac musi sie na poczatek wszystko, by potem moja Mandaryna okazala się furaczem jak marzenie :)

milosc do Trabich zaczela sie dawno temu, kulminacja nastapiła, kiedy pojechałam z przyjaciolmi nad morze, trzy Trabiki sunące zgodnie trasą to było coś :D potem dostalam wyroznienie w kokursie na reportaz Uniwerku Śląskiego, który zrobilam o Trabich i teraz sama jestem wlascicielką takiego cuda:))

kocham spojrzenia ludzi, kiedy zasuwam dwusuwem :D ale bedzie mi milo jak mnie ktos pocieszy, ze wytrzymam kolejne awarie :)))

marmoore
Gość
Wysłany: 2004-09-07, 12:52   

Wytrzymasz, czlowiek nie sznurek.

Ja tez jakos znosze. Niedlugo wszystko wyienie i zacvzne od nowa :-)

marmoore
Gość
Wysłany: 2004-09-07, 12:52   

Wytrzymasz, czlowiek nie sznurek.

Ja tez jakos znosze. Niedlugo wszystko wymienie i zacvzne od nowa :-)

Ruda
Gość
Wysłany: 2004-09-07, 15:54   

hmm.... ostatnio spaliło mi się około 30 cm instalacji elektrycznej w okolicy rozrusznika, zostało to zaizolowane, oczywiście będzie trzeba kiedyś zlutować albo w ogóle wymienić przewody, ale mam pytanie...kiedy przekręcam kluczyk w stacyjce, by odpalić furę to kontrolka gaśnie, zamiast się palić, a kiedy wyłączam to się świeci, na odwrót !! musze odłączyć akumulator zaraz po wyjściu z auta !! CO TO, Z CZYM TO SIĘ I CO TRZEBA ZROBIĆ ?? słyszałam, że alternator, dobra, ale co dalej? i CZYM TO GROZI ? biedna Ruda czeka na waszą wiedzę !!

Bartosz Gołębiowski
Gość
Wysłany: 2004-09-07, 18:12   

Witam Rudą!Gdzie mieszkasz bo jak coś to Kujawy pomogą w częściach zamiennych.Mam tez dwusówa i wiem co to znaczy:)Ale właśnie za to go KOCHAM:że jest głośny,że coś tam się zepsuje,że miksolem wszędzie pachnie itd.PozDDRawiam-Bartez601

Joonior
Gość
Wysłany: 2004-09-07, 19:38   

to zależy gdzie mieszkasz..w Wawie zawsze służymy pomocą jak nie ja to odezwij sie do Zbyszka 601,on ci pomoże...

krawiol
Gość
Wysłany: 2004-09-07, 21:01   

a ja obstawiam ze dziewczyna jest z knurowa.
zgadlem!!??
;)

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2004-09-07, 22:16   

uwazam, ze posypac musi sie na poczatek wszystko

nie prawda - nie wiem czemu macie takie podejście ale ja jakoś tych problemów nie mam. A brzmi to trochę glupio jak się czyta - fajny jest Trabik ale szkoda, że się psuje co chwila. I jak ktoś obcy to czyta to se myśli "ale graty, kupuje kaszlaka"

:(
alem siem rozpisal :)

DDR!!

Qbs
Gość
Wysłany: 2004-09-07, 22:42   

Masz racje, mnie sie tez dusowek nie psuje, jezdzi jak mazenie i nie zamierzam sie zamartwiac, jak cos sie rypnie to trudno, naprawi sie, ale jakos tych awarii ani widu ani slychu. Z tym poczatkiem to jest tak ze kazdy trab jest specyficzny i trzeba go poznac, ale zeby od razu zakladac ze padnie wszystko :-/ to bez sensu. Trzeba kochac i sluchac Go, to problemow nie bedzie.

Pozdrawiam =]

Ruda
Gość
Wysłany: 2004-09-08, 09:00   

poważnie, kocham, ale marzenie marzeniem, a ja jestem dziewczyną, która ostatnio grzebała pod maską z książką o naprawach Trabiego w ręku :)))wspieraja mnie koledzy trabanciarze, ale zbyt często jestem od nich uzależniona, staram się jak mogę pomóc sobie sama :D filozofia życia z Trabim jest niesmowita, chyba Wam podeślę reportaż, który napiałam :D kocham je za ryndyndynryndyndyn :D za to jak wszyscy patrzą, kiedy tankuję, za to, że ma duszę, że jest Trabim 601 s :))) zrobię dla niej wszystko, narzekam, ale każda awaria wzmaga moja miłość, bo to miłość pełna namiętności :))) tylko nie lubię jak stoi, a ja nie wiem co jest grane:(((

dzięki za oferty pomocy :*:*:*

krawiol
Gość
Wysłany: 2004-09-08, 09:51   

ja moge pomoc choc niejestem zadnym autorytetem to tyle ile bede mogl to pomoge a i odleglosc miedzy naszymi miastami nie jest jakas straszliwa (zabrze), wiec polecam sie
P.S. ja poprosze ten reportaz (@ w sygnaturce)

Ruda
Gość
Wysłany: 2004-09-08, 10:28   

bardzo bardzo dziękuję :))) zaraz wyslę maila z reportażem i dogadamy się jakoś w sprawie zajrzenia mi do autka :)))

kebi
Gość
Wysłany: 2004-09-08, 12:51   

A moze by tak ten reportaz na stronie klubowej umieścić. Pewnie nie tylko ja chętnie go przeczytam ?

Ruda
Gość
Wysłany: 2004-09-08, 13:38   

pomysł świetny :))) jeśli chcecie będzie mi bardzo miło :))) i bohaterom reportazu również :)) jak się do tego zabrać? :D:D:D na forum zapodać czy jakoś inaczej?

kebi
Gość
Wysłany: 2004-09-08, 20:12   

Pewnie najlepiej będzie się z Webmajstrem Klubu skontaktować - email: paplo@WYTNIJTO.cartoontrabant.pl
GaduGadu#: 2291396

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi