|
nieuczciwi sprzedajacy |
| Autor |
Wiadomość |
aguska87
Gość
|
Wysłany: 2007-12-13, 14:54
|
|
|
w zwiazku z tym ze tamten temat zostal zdominowany przez walke wszystkich z Johnnkiem i Johnnka ze wszystkimi to proponuje wpisywac tutaj wszystkie ogloszenia w ktorych zostaliscie oszukani i takie takie...
pozDDRawiam |
|
|
|
 |
Kędzior2
Gość
|
Wysłany: 2007-12-17, 21:11
|
|
|
| ok, to na początek proponuję siebie :) wysyłałem jędrejowi nadkole chyba ze 2 miesiące :) |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2007-12-17, 23:17
|
|
|
jendrejowi albo jędrkowi ;p
zgadza sie
wysylal mi nadkola kilka miesiecy i co!
i co?
i kędzio! o! |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2007-12-21, 20:04
|
|
|
Pewnie na poczcie pracuje trabanciarz . Coś Kędzior masz pecha. Zbyszek też bez pasa kilka miesięcy. |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2007-12-21, 21:22
|
|
|
| No jasne że pracuje i wszystko kontroluje. Jak zwykle offtop ale czy naprawde wszyscy są nieuczciwi? |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2007-12-22, 12:16
|
|
|
| wszyscy to pijak i złodziej... |
|
|
|
 |
Bochen
Gość
|
Wysłany: 2007-12-22, 12:34
|
|
|
| twoj ojciec to pijak i złodziej bo każdy pijak to złodziej :D |
|
|
|
 |
Grabarz
Gość
|
Wysłany: 2007-12-22, 12:42
|
|
|
| No i znowu się zaczyna... Prośbę mam: z dyskusjami przenieście się do drugiego tematu a tutaj faktycznie niech będą poważne inf na temat lewych aukcji. |
|
|
|
 |
Jendrej
Gość
|
Wysłany: 2007-12-22, 16:07
|
|
|
co do tematow odnosnie autrentycznosci przedmiotow juz nawet ja pisalem i przeszedl bez echa a jakis czas pozniej iny kolega sie pytal o to wlasnie auto [;
imo taski temat powinien byc przyklejony czy cos i moderatorzy by mogli tu byc i dzielic i laczyc posty [;
chodz nie wiem czy to taka przyjemnosc na tym forum tak jak np w phpbb |
|
|
|
 |
Grabarz
Gość
|
Wysłany: 2007-12-22, 16:18
|
|
|
Ale jak widać admin śpi, a moderatorów tu nie widziałem :)
Ale uważam że taki temat jest potrzebny, bo przynajmniej nie będziemy tracić czasu na coś co na to nie zasługuje. Oglądałem kiedyś podziurawiony wrak auta po dzwonie a na allegro był przedstawiony jako praktycznie nowy bez rysek full wypas...
Tak więc prośba do Admina: Proszę przykleić ten temat lub utworzyć jakiś pokrewny i przykleić |
|
|
|
 |
|
|