|
Trab u Jozefowicza & w Goldenline.pl:) |
| Autor |
Wiadomość |
Kasiekpolo
Gość
|
Wysłany: 2007-11-04, 00:22
|
|
|
| Hello:) ogladalem dzis w zasadzie z nudow i przypadkowo jakze interesujacy program jak Przebojowa noc i gdyby nie widoczny tam dwusow w kolorze bodaj kosci sloniowej no i Natasza to bym chyba sie wylaczyl...:):) ale niezly byl klimat bo Jozefowicz wjechal chyba na luzie i sie zatrzymal w polowie trasy widac ze chlop chcial przejechac jeszcze kilka metrow dalej i walczyl zeby znalezc 1:):) az auto mu zgaslo hehehehe. Wowczas wspolprowadzacy zapytal czy cos sie zepsulo a Jozefowicz lekko czerwony na twarzy odparl: nie bo to SKOMPLIKOWANA maszyna :):) Acha bymbyl zapomnial na www.goldenline.pl zalozylem grupe DDR IFA mozecie sie tam dolaczac poakzmy ilu nas jest na tym "prestizowym" serwisie hehe. Nie chce robic zadnej konkurencji dla tego forum do tej grupy po prostu sie przylaczajcie:) pozddrovwionka:) |
|
|
|
 |
Gaweł
Gość
|
Wysłany: 2007-11-04, 17:02
|
|
|
| A o co chodzi ? I koneksje Trabanta z IFA też dla mnie bardzo dalekie, P 70 (pradziadek) było na myśli technicznej DKW... |
|
|
|
 |
Kasiekpolo
Gość
|
Wysłany: 2007-11-04, 20:47
|
|
|
| Sorki ale od kiedy jestes tu na forum i od kiedy masz Traba? chyba nie czytales ksiazki obslugi do traba postudiuj to i owo to bedziesz wiedzial czym jest IFA i jaki jest jej zwiazek z trabem i wartbem oki? zreszta nawet sie nie bede wypowiadal szkoda czasu zachecam do lektury, ps pozdro dla wszystkich starych klubowiczow:):) wpisujcie sie..... |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2007-11-04, 21:56
|
|
|
| Eeee ale po co? |
|
|
|
 |
Kasiekpolo
Gość
|
Wysłany: 2007-11-04, 22:50
|
|
|
| a tak spontaniczna akcja:) nie PO co tylko czemu nie:):) |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2007-11-04, 23:37
|
|
|
| Ja bym tam wolał, żeby to Natasza w Trabie jechała - jej pupa w Trabim wyglądałaby znacznie bardziej ciekawie niż stare dupsko playboya-jusefowitcha |
|
|
|
 |
Kasiekpolo
Gość
|
Wysłany: 2007-11-05, 11:18
|
|
|
| Zbuku stary wyjadaczu uwazaj bo zona moze czytac posty hehehehe:) problem w tym ze ten trab nie mial przezroczystych drzwi i nie byloby widac jej pupy hehehe no a poza tym nie wiadomo jak Natasza jezdzi moze szkoda by bylo Traba:) |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2007-11-06, 11:14
|
|
|
| Nie mniej jednak fajna pupa w fajnym wozie brzmi zachęcająco! Można pojeździć :) A moja połowica? Sama by klepnęła Nataszę w pupę :) Wielkie rzeczy... |
|
|
|
 |
Kasiekpolo
Gość
|
Wysłany: 2007-11-06, 15:42
|
|
|
| Cos w stylu czy moja kolezanka moze sie przylaczyc hehehehe:) gratuluje:) no to Zbuku na trabiexpo6 rozumiem ze wozisz Natasze:)? |
|
|
|
 |
|
|