Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Poszukuję Trabanta mojego chrzestnego
Autor Wiadomość
Speeder
Gość
Wysłany: 2007-10-08, 12:42   

WITAM. POSZUKUJĘ TRABANTA MOJEGO WUJKA (ANDRZEJ GBUR), KTÓRY SPRZEDAŁ GO NA POCZĄTKU LAT 90-YCH. TRABANT BYŁ SPRZEDANY PRAWDOPODOBNIE W SZCZECINIE. POMAGAM MU ZNALEŹĆ TE CACUSZKO BO BARDZO CHCE JE ODZYSKAĆ. ZA WSZELKIE INFORMACJE Z GÓRY DZIĘKUJĘ. KONTAKT NA MAILA.

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2007-10-08, 19:53   

Napisz co to było za auto

601/1,1
sedan/kombi
kolor ?

Speeder
Gość
Wysłany: 2007-10-09, 07:33   

Model kombi 601, kolor kremowy lub beżowy. Wiem, że miał ciekawy obrotomierz, był bardzo wyciszony i bardzo zadbany. Wszystko chodziło jak w zegarku. A... miał taki sygnalik dźwiękowy podczas używania kierunkowskazów. Była też, inna niż wszystkie, lampa cofania - halogen przedni.

Kargul
Gość
Wysłany: 2007-10-09, 12:40   

ja bym ci proponował zrobić jak ja zrobiłem, czyli na umowie będą pisać dane osoby która kupiła tego traba od twojego wuja. poszukaj numeru telefonu w ksiażce tej osoby i zadzwon, jeśli go dalej sprzedano to poproś o podanie danych następnego nabywcy, ja w taki sposób mniejwięcej dotarłem do właściciela traba po moim dziadku, wiem gdzie teraz jest i moge go odzyskać za 500zł:) Pozdrawiam i powodzenia

Speeder
Gość
Wysłany: 2007-10-10, 09:07   

Dzięki, ale chciałem zrobić mu niespodziankę (jeśli mi się uda), tak aby o niczym nie wiedział.

papieju
Gość
Wysłany: 2007-10-10, 11:21   

Chyba nie masz innego wyjścia jak lecieć tropem kupujących z umów. Od początku lat 90-tych minęło ponad 15 lat, trampek może być wszędzie - nawet w Twojej łazience w postaci ostrzy w maszynce. Mogło się z nim stać 1000 rzeczy - mógł zostać rozbity, spalony, utopiony, sprzedany za granicę, przerobiony na quada - naprawdę. I nie każdy trabant w Polsce musi być znany w CTK...

Kargul
Gość
Wysłany: 2007-10-10, 13:45   

jakbyś znał chociarz numery rejestracyjne auta to moze jakbyś zagadał w wydziale komunikacji to też byś dotarł do tego traba:) Powodzenia

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi