Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Jazda bez dachu...
Autor Wiadomość
Bartosz Sokołow
Gość
Wysłany: 2007-08-22, 15:41   

Przymierzam sie do zdjecia dachu celem zamontowanie szybra od astry. Istnieje takie niebezpieczenstwo, ze bede musial pojezdzic troche bez dachu.
Czy ktos moze sie do mnie przyczepic za to (drogowka, itp)?

Gaweł
Gość
Wysłany: 2007-08-22, 16:21   

To chcesz zamontować szyberdach czy zrobić cabriolet ? Nikt, z wyjątkiem deszczu, nie zrobi Ci nic za to, ze masz dziurę w dachu, ale jeśli chcesz ściąć cały dach to musisz mieć to wbite w dowód. Nie można just like that uciąć sobie dachu, tak samo jak np. zamontować haka. Tym bardziej, że samochód cabrio musi spełniać warunki bezpieczeństwa...

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-08-22, 17:28   

jak pojezdzisz bez dachu to go potem nie zalozysz a trabant bedzie caly wypaczony.. glupi pomysl

Jendrej
Gość
Wysłany: 2007-08-22, 17:41   

mozesz sciaganc dach
tylko w miedzy zcasie wspawaj ( przed sciagnieciem dachu ) miedzy slupki jakis profil by poprostu sie nei zszedl...

Bartosz Sokołow
Gość
Wysłany: 2007-08-23, 08:09   

Chcialem tylko wyjac duroplast, by spokojnie dopasowac szyber, podsufitke, itd...
Potem wszystko zamontowane zalozyc do traba, ale jezeli sie moze trampolina zwichrowac, to bede kombinowal z dachem na budzie.
Dzieki za przestroge.

Qbs
Gość
Wysłany: 2007-08-23, 13:01   

nie ma problemu z wyjeciem dachu i nic sie nie stanie jesli nie bedziesz nim jezdzi. Najlepiej jeszcze jakby go postawic na progach zamiast na kolach podczas tej operacji na czyms sztywnym.

Dariusz Drabik
Gość
Wysłany: 2007-08-24, 00:37   

ja robilem w obu " rekin" i "puzel" na samochodzie wycinanki

Pelu
Gość
Wysłany: 2007-08-25, 00:14   

dariusz ale dachu nie sciagales,a to roznica, przynajmniej tak mi sie wydaje,ze dachu nie sciagales:P
pozdro

Jakim
Gość
Wysłany: 2007-08-28, 20:32   

A właściwie, to okrągłości dachu Trabanta pasują do szyberdachu z Astry? A może jeszcze z czegoś innego? Ktoś na Allegro sprzedawał z Peugeota, ale się jakoś nie zdecydowałem, obawiam się tych już nie spotykanych krągłości ...
Pozdrówka :)

Bartosz S.
Gość
Wysłany: 2007-08-29, 08:42   

to okrągłości dachu Trabanta pasują do szyberdachu z Astry?

A kto powiedzial, ze pasuja??? Czeka mnie dluga i ciezka praca metaloplastyczna i duroplastyczna.
Jak nie wyjdzie to wkleje na miejsce to co wycialem, zamaluje i bedzie jak prawie nowe :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi