Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
ach te paliwo(95 wróc do gardzieli)
Autor Wiadomość
osyt
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 10:13   

dzisiaj rankiem wczesnym do roboty na za piętnascie przysłowiowe sie udawałem i tak zaraz po odpaleniu mojego ogniopotwora 1.3 tak sobie mysle a może by tak bna kacu to na bęzynke pyknąc no i pyknąłęm . kurde jakie to szczęscie przejechać się na benzynce tym autem to zupełnie inny samochód. dlaczego to paliwko jest tak cholernie drogie że czlowiek mósi sobie popsuc bagażnik i dobre samopoczucie jakimś "autogaz sound system". Ale na szczeście humor mi weraca w momencie kiedy za 500 przejechanych kilometrowe płaci się 60 pln a nie jakieś 200 stowki... Jednak milo było z aczasow kiedy tego gazu nie trzeba bylo miontowac (bo pamie ta takie czasy moje autko hehehe) i te wszystki gnioty astopochdne z łysymi inchalt można było bez problemu czesac i na swiatłach i trasie a na gazie no cóż brakuje wlasnie tych dwoch sekund, które spier..ją razem z potylicami łysych glow wlascicieli opli astra 1.3....

Heniu Portier
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 10:57   

Achhhhhh.....coz za przemyslenia ;-)
Ja tez ie pod nimi podpisuje "recamy i nogamy"......tera jezdze na benzynce,ale pamietam te okrutne zamulenie megoz pojazdu,kiedy przelaczalem nacisk w pozycje GAS......... Ale nadszedl w koncu taki moment,kiedy me wzburzenie osiagnelo punkt zenitalny..........mimo zamontowanej instalacji LPG w mym pojezdzie nie korzystalem z niej........Ze zgroza tankowalem benzyne,ale zgroza ta kruszala pod wplywem wrazen jakie zapewniiala jadza na benzynce........
Z harcerskim pozdrowieniem
HP

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 12:31   

a ja jak jezdze do szkoly to widze stara tablice informacyjna jakiejs stacji benzynowej a tam wyblakle:
95 - 2.38 zl
LPG - 0.89zl

krawiol
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 17:52   

szkoda ze te 2.38 zl juz od tak dawna nieaktualne ! :(

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 18:45   

To nie takie stare ;)

5 lat temu do Traba lalem 95 za ok.1,80... to byly czasy...

krawiol
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 20:00   

przy dzisejszych cenach to nawet te 2,50 - 2,80 bylo by czyms pieknym
"to byly piekne dni"

osyt
Gość
Wysłany: 2004-04-14, 08:55   

pamiętam jak wyruszaiśmy kilka lat temu z kumplem na dwa dwusowiki w miasto mając dyche w kieszeni podstawialiśmy sie we dwoch do jednego dystrybutora i lalismy za jednym razem do dwoch w sumie to przecież bylo 5.7o litra pamiętam jak dzis bo wtedy dosyć czesto za dychę sie lalo a teraz no coż za 10 przynajmnie gazem można się cieszyc bo sie tą stowke prawie zrobi.lol

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi