Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[Trójmiasto]Co z stroną www?
Autor Wiadomość
Mateusz "Szychol
Gość
Wysłany: 2004-04-12, 18:31   

Hejo!

Co tam słychać u naszej strony www? Czy ona wogołe jest? Jeśli tak to podajcie mi adres! Pomysle coś nad tym , bo ostatnio co słyszałem to że ona chyba jest nieaktualna. To jesli ktos może uaktualnijcię ją. Nie zrozumcie mnie źle, ja chce tylko żeby CT 3miasto się godnie rrezprzentowało wśród oddziałów CartoonTrabant :)

Bart
Gość
Wysłany: 2004-04-12, 19:07   

Obecny adres i to co znajduje sie na tej stronie to wstyd i parodia!! lepiej zeby 3Miasto nie mialo strony jak nie ma osob ktore potrafia i chca sie tym zajmowac!!

Michał Olejniczak
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 06:33   

Sorki za co co napiszę: jak się coś nie podoba to weź i daj przyklad jak to ma być!
Fakt strona jest troszkę "zapomniana" ale bynajmniej nie jest to parodia ani wstyd bo są na niej materiały jakich nie ma na innych stronach. Ona poprostu wymaga tylko małej aktualizacji.
Do Mateusza www.trabant.trojmiasto.pl

Robert
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 10:21   

Michal w100% sie z toba zgadzam niech BART zrobi lepsza strone ! Zamiast krytykowac to wez sie chlopie do roboty! Pozdrawiam

Pawel "lyssy&
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 11:35   

jak sie nie myle to ktos ze 2 spotkania temu mowil, ze sie zabierze za strone, ze ma zdjecia i w ogole....

Michał Olejniczak
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 11:40   

wchodziłem na strone dzisiaj i troszke mi mina zrzedla ale dobrze że coś się wkońcu zmieniło..... ;o)

Bart
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 11:58   

1. Faktycznie powinienem zaczac: "Moim zdaniem..."
2. Nie zrobie lepszej bo jak napisalem: "kto potrafi i chce..." (nie potrafie)
3. "Uaktualnienie", "Mała aktualizacja" mozna jeszcze pare innych lagodnych okreslen znalezc...Moze i prawda ze sa tam materialy ktorych nigdzie indziej sie nie znajdzie...
4. "Moim zdaniem " obecna strona jest pod wzgledem graficznym lekko niedopracowana (jak wchodze na ta strone to widze index rzeczy dostepnych)
PS Spodziewalem sie takiej reakcji ze strony osob odpowiedzialnych za "image" strony www z 3Miasta.
Urazonych moja wypowiedzia przepraszam i pozDDRawiam

Pawel "lyssy&
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 12:20   

ale dzis staty ogladalnosci strony podskocza ;-) )))

Michał Olejniczak
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 13:50   

PS Spodziewalem sie takiej reakcji ze strony osob odpowiedzialnych za "image" strony www z 3Miasta
1) nikt z takich osób się tu nie wypowiadał.
2) szczerze mówiąc to "nie upewniłem" się co tam jest. fakt też nie lubię indeksów ale wejdź na starą wersję strony to bedziesz wiedział o czym pisałem....

Bart
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 17:07   

W kategorii KONTAKT napisano:
Oddział Trójmiasto
Michał Olejniczak
tel. 0-504058795
email: michal.olejniczak@hestia.pl
www: http://trabant.trojmiasto.pl

myslalem ze jestes oficjalnym lub tez "nieoficjalnym" przedstawicielem 3Miejskiego Cartoon Trabant(odpowiedzialny za spotkania, imprezy, www i inne). Ale sie widac mylilem...musisz wybaczyc :P
PS a jaki jest adres starej wersji strony ??

Robert
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 17:43   

Sorry ze tak publicznie pytam ale zauwazylem w opisie karwiny "Bart jak wyglada twoj trabant?" Sam mieszkam na dabrowie i jedyny trabant 601 kombi ktorego kojaze z karwin to czerwono-czarny trabi parkujacy kolo biedronki. Pozdrawiam

Bart
Gość
Wysłany: 2004-04-13, 17:51   

Biale combi z niebieskim dachem... Moze kiedys sie spotkalismy na skwerze...Mialem problem ze swiatlami dlugimi (caly czas sie swiecily i nie chcialy zgasnac!) :)

Michał Olejniczak
Gość
Wysłany: 2004-04-14, 06:30   

No to trafiłeś na stara wersję strony ;o)
Katalog "old" tam masz jak kiedys wygladała strona.
Ta..... kiedys tak było ale już niestety nie - stare dobre czasy które bezpowrotnie mineły ;O(

Bart
Gość
Wysłany: 2004-04-14, 14:49   

no tak...
http://www.trabant.trojmiasto.pl/old/
ta stara wyglada duzo lepiej...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi