|
kolizja z tramwajem - pomożecie? |
| Autor |
Wiadomość |
Marcin Gałązka
Gość
|
Wysłany: 2004-04-07, 13:03
|
|
|
czesc,
miałem wczoraj kolizje z tramwajem. mi nic sie nie stalo, ale trabant ma do wymiany caly lewy bok [wgniecenie i zarysowania w przednim i tylnym blotniku, dziura w drzwiach].
jestem zielony jesli chodzi o technike. trabanta mam dopiero od stycznia.
ile może mnie kosztować doprowadzenie Go do normalnego stanu? gdzie naprawiać?
a tak przy okazji to po tej stłuczce przestał mi działać przedni prawy migacz. za to prawy tylny miga dwa razy szybciej niż powinien. lewe sa OK. o co chodzi? jak to moge naprawić?
będe wdzięczny jesli napiszecie nie tylko na forum ale też bezpośrednio na mojego mejla, bo częściej sprawdzam pocztę niż zaglądam na Forum.
zainteresowanym wysle zdjecie trabanta po kolizji.
pozdrawiaM. |
|
|
|
 |
Grzegorz Zalewski
Gość
|
Wysłany: 2004-04-07, 13:42
|
|
|
| hmm poszycie to tylko kit i blachowkrety nic wielkiego am sobie poradzisz ile to kosztowac by kosztowalo to nie wiem jakbys byl w poznania cosby w piwkach sie dogadali :) a co do migacza ze mruga ci szybciej to normalne jak jeden nie dziala sprawdz zarowke i kabelkologie poprostu ci ten nie dzialajacy nie styka |
|
|
|
 |
Newwer
Gość
|
Wysłany: 2004-04-07, 15:42
|
|
|
| wyslalem tobie maila Marcin, uwarzaj na tramwaje :(... |
|
|
|
 |
lasic
Gość
|
Wysłany: 2004-04-07, 19:13
|
|
|
| kupujesz na szrocie nowe poszycia (albo dogadujesz sie z kims kto takowe posiada ;) ), odkrecasz stare i przykrecasz nowe i tyle. Co do migacza to sprawdz zarowke bo przy stluczkach lubia sie pourywac zarniki :) |
|
|
|
 |
Marcin Gałązka
Gość
|
Wysłany: 2004-04-08, 08:23
|
|
|
Moi drodzy, dzieki za porady. Napiszcie - proszę - gdzie w Warszawie albo okolicy dostanę przedni i tylny błotnik oraz drzwi do trabanta 1.1.
A może ktoś mógłby mi to zrobić za jakąś rozsądną cenę?
PozdrawiaM. |
|
|
|
 |
Heniu Portier
Gość
|
Wysłany: 2004-04-08, 09:37
|
|
|
nie ma sensu oddawac tego do zakladu ...... naprawde uwierz ze nie majac zdolnosci manualnych bez problemu poradzisz sobie sam....wystarczy kilka kluczy,srubokret i wolne popoludnie
pomoc blacharza przyda sie kiedy zostalo naruszone cos z konstrukcji...W Warszawie jest szrot na Strazackiej - Kaweczyn Praga Poludnie.....popatrz w ogloszeniach na gieldzie,ktos chyba tam mial do sprzedania graty od Trabanta....co do drzwi to smialo zakladaj od 601 pasuja bez przerobek....
Pozdro!!!! |
|
|
|
 |
Marcin Gałązka
Gość
|
Wysłany: 2004-04-09, 16:41
|
|
|
jedno pytanie:
czy latac poszycie czy szukac nowego? |
|
|
|
 |
Marcin Gałązka
Gość
|
Wysłany: 2004-04-13, 12:18
|
|
|
| w jakich godzinach działa szrot na Strażackiej w dni powszednie? w jakich godzinach w sobote? |
|
|
|
 |
Newwer
Gość
|
Wysłany: 2004-04-16, 17:37
|
|
|
| jak juz w mailu pisalem tylny blotnik sklej za pomoce zywicy i maty, reszte wymien poszycie i jazda... |
|
|
|
 |
|
|