|
Wielkie podziekowania dla Jajera!!! |
| Autor |
Wiadomość |
Bartosz Sokołow
Gość
|
Wysłany: 2007-07-03, 09:21
|
|
|
Bry!!!
Zaczelo sie wszystko od tego, ze postanowilem sie wybrac trabem na weekend nad morze.
Juz na starcie trab sygnalizowal, ze nie w smak mu taka jazda i postanowil ze wolnych obrotow nie bedzie.
Pod Elblagiem zasmirdzialo, rozrusznik zaczal krecic sam (a kluczyki mialem w kieszeni i stalem obok wozu).
Zjaral sie nowy automat rozrusznika.
I po przydlugim wstepie nastepuja podziekowania dla Jajera ktory zaoferowal pomoc. Doczlapalem sie do Gdanska i wspolnymi silami dokonalismy wymiany (@#$%^&*) automatu.
WIELKIE DZIEKI!!!!!
pees. dzieki za kawe :D |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2007-07-03, 11:45
|
|
|
Myślę, że temat mógłby się rozrosnąć do kilkudziesięciu postów... Jajer pomógł niejednemu w trabikłopotach! To świetny chłop!
Pozdrawiam przy okazji! |
|
|
|
 |
kuba_krakow
Gość
|
Wysłany: 2007-07-04, 20:49
|
|
|
| pozDDRowienia dla JaJera i do zobaczenia w Gdansku niedlugo - wpadne ze skrzynka browarka :) |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2007-07-04, 21:53
|
|
|
ciagle jak widze to Jajer jest bohaterem i nie ejdenmu juz pomogl.
wiecej takich dobrych ludzi w tym złym kraju bym wsyztskim zyczyl, a bylo by lepiej o wiele lepiej
pozdro601 |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2007-07-05, 12:31
|
|
|
| Trzeba sobie pomagac nawzajem! |
|
|
|
 |
Bartosz Sokołow
Gość
|
Wysłany: 2007-07-05, 14:02
|
|
|
Trzeba sobie pomagac nawzajem!
Dokladnie tak!
Tak juz jest w grupach interesujacych sie pewna rzecza.
Jezdze tez motocylem i jest takie niepisane prawo, ze jezeli na poboczu ktos cos dlubie przy motocyklu to sie ludzie zatrzymuja i pytaja czy pomoc nie jest potrzebna.
Gdybym mial inny samochod to zostalo by mi wywalenie paru stow na warsztat lub transport do domu. A tak wiem, ze na trabanciarza zawsze moge liczyc.
Jeszcze raz wielkie dzieki Jajer!!!
pozdr |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2007-07-05, 19:23
|
|
|
JaJer to w ogóle złoty człek, ale w innych stronach też kolego mozesz liczyć na Trabanciarzy. Wiem, bo sprawdzałem i długa byłaby lista podziekowań
Niestety nie zawsze tak jest. Pchając motocykl i grzebiąc pod maska Traba nawet nie chciałem odmachiwać tym co mnie pozdrawiali i jechali dalej. Z motocyklem pomógł mi taksówkarz, więc to chyba bardziej od człowieka zależy, a nie od tego czym jeździ... |
|
|
|
 |
fasol
Gość
|
Wysłany: 2007-07-07, 09:25
|
|
|
| Nie znam Jajera ale tez mu dziękuje hehe :D |