Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
bezsilna złość!!! czyli WANDALIZM bis
Autor Wiadomość
JaJer
Gość
Wysłany: 2007-05-19, 18:15   

Witam.
Poprzedni temat już na tyle wypełniony że zakładam nowy.
Dzisiaj idę do auta, a tam czeka mnie niespodzianka.
Połamana klamka, rozwalone poszycie drzwi i ogólny bałagan w środku.
Ktoś się bawił w przewracanie auta na bok.
Potrafię odbudować to co zostało zepsute, ale pozostaje BEZSILNA ZŁOŚĆ!
Coraz więcej skur..syństwa.

darqs
Gość
Wysłany: 2007-05-19, 20:16   

alarmy montujcie mości panowie, takie z czujnikiem ruchu i syreną po byku, majątku to nie kosztuje a jak zacznie wyć takim kretynom to się odrazu uspokoją... no chyba że będą zdrowo nawaleni. Ja w każdym razie zakładam lada dzień... i tu miałbym pytanie, czy komuś pomimo alarmu zdewastowano autko ?

JaJer
Gość
Wysłany: 2007-05-19, 23:35   

Nikt już nie reaguje na wyjące syreny, nawet takie po byku!
Zanim syrena zacznie wyć to już autko leży na boku. Inwestycja bez sensu.
Poprzednio też mi przewrócili auto w którym był alarm z czujnikiem ruchu.

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2007-05-20, 05:04   

wspolczuje... powodzenia!!

misha
Gość
Wysłany: 2007-05-23, 16:32   

Ja jer!
a co mieszkasz między stadionami piłkarskimi?

ostatni przypadek z moim 601 to próba kopnięcia w szybe, ale ta wytrzymała a kolesiowi zapału zbrakło.(widziałem a raczej słyszałem to, tylko nie wiedziałem w co kopał bo pare aut i sprzetów innych stało..)

może stawiaj między innymi autami?
czasem lepiej sie przejśc 400m i zaparkować w bezpiecznym miejscu niz liczyć straty.
M

halogen
Gość
Wysłany: 2007-05-30, 21:10   

ja kiedys mniałem taką opcje ze chcielał typek przewrocic traba. tyle ze był problem bo przyjechałem o 3 a przed 4 musiałem jechac to mowie nie bede juz sie werdlał i sie przespie chwilke w bolidzie. szybki ciemne siedzonko połozone na boczek i kima. a ze zmieniałem kółko na zapas i nie schowałem lewarka tylko obok siedzen połozylem. cos czuje ze taki trabowy lewareczek bolał go przez tydzien jeszcze bo po jakis 20m ucieczki dostał "lekkie" uderzenie po ktorym sobie troszke polezał :) od tej pory wszyscy omijają traba na kilka nascie metrów:)

ZBuK
Gość
Wysłany: 2007-05-31, 08:48   

O stary - jesteś moim idolem. Takich matołów porządnie bym obił a potem na rynku głównym bym do dybów zakuwał na golasa, żeby ludzie mieli ubaw i mogli sobie pomidorkiem ciepnąć w takiego kretyna. Ale żeby lewarkiem :) BRAWO!

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2007-05-31, 22:29   

kurcze szkoda lewarka :)
ale bardzo madrze zrobiles!!

wnuq
Gość
Wysłany: 2007-06-01, 19:38   

i znów dopisuje sie do lubu,do którgo nie chiał bym należec-czyli -tych co trabanta maja po przejściach...Ktos znaczy po i mieniu ŁODZIEj wybił mi szybke i zabrał radyjko.TEraz cisza w aucie panuje aż piszczy.

Sebastian Kias
Gość
Wysłany: 2007-06-02, 19:54   

No cóż ja też chciałbym dorwać nie jednego takiego skurw... Ja w swoim już 5 razy zmieniałem lusterko od strony kierowcy oraz 3 razy od strony pasażera.... 2 razy zmieniałem zamki po próbach włamania...no i parę rys które chyba zrobił nie jeden gamoń jak wysiadał ze swojej bryki i nie przejmował się zaparkowanym trabantem.
Jedyne co mnie pociesza to to że choć raz policja złapała tych co mi lustereczko urwali:) Ale tak to jakoś nigdy nie potrafię sam takich wandali namierzyć...ale gdy tak się stanie to biada im,poleje się krew a żeby będą spadać na chodnik jak deszcz...

Pudzian
Gość
Wysłany: 2007-06-14, 18:08   

A mi dzisiaj facet z mpo w pruszkowie upierd... zdezak naderwal go cham , bo mu trabant przeszkadzal i niemogl sie zlamac samochodem wiec wysiadl i szarpnal zderzak skurwie..... chyba zadzwonie donich i im chu... posle zlamasy na drugi raz to w poprzek droki postawie traba zobacze co zrobi....

kuba_krakow
Gość
Wysłany: 2007-06-15, 01:04   

przejedzie smieciarka...
z debilami nie wygrasz

Sebastian Kias
Gość
Wysłany: 2007-06-16, 11:21   

Ja gdybym wiedział kto mi takie coś zrobił to gębę bym obił i to solidnie,po prostu wytargał bym go z samochodu, lał go ,kroił solił i pieprzył...
Ostatnio mam takie nerwy na takich ludzi którzy nie szanują cudzej własności że jestem w stanie nawet ręce połamać!!

mateusz
Gość
Wysłany: 2007-06-16, 11:44   

Zadzwoń do mpo, powiedz, o której i gdzie doszło do takiej sytuacji i złóż na niego zażalenie.

Majkel Qlig
Gość
Wysłany: 2007-06-16, 22:14   

Tragedia... Mi na szczęście przez 4 lata użytkowania Trabanta nic nie zrobili, nawet nie zarysowali :) Pewnie wiedzieli, czyj :))) Tylko raz mi 7 letni kuzynek przebiegł obok z kijem, którego koniec przejechał od tylnego do przedniego błotnika. Myślałem, że go tym kijem obiję.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi