|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
Medal dla Agenta |
| Autor |
Wiadomość |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2007-03-31, 19:37
|
|
|
Słuchajcie,
W związku z ujawnionymi faktami dotyczącymi p. Damięckiego i jego współpracy z ciemną stroną mocy zgłaszam postulat, żeby mu wręczyć dowód uznania. Za co?
Okazuje się, że ciemna strona mocy przeciągnęła go na swoją stronę po tym, jak za jazdę po pijanemu Milicja zabrała mu dowód, prawo jazdy, samochód. Wtedy wkroczyły wojska Lorda Vadera i postawiły ultimatum, albo podpisujesz kontrakt z Imperatorem albo zapomnij o prawku i CO NAJWAŻNIEJSZE o samochodzie. A o jaki samochód chodziło?? O TRABANTA!!!!!
Także sprzedał duszę, by ratować kartonowe dziedzictwo!
Co za poświęcenie... Myślę, że w ramach happeningu i szerzenia wiedzy o klubie powinniśmy wystosować jako stowarzyszenie pismo wraz z dyplomem uznania za wstawiennictwo w imię Trabanta.
Co wy na to?
;) |
|
|
|
 |
Sebastian (reafus)
Gość
|
Wysłany: 2007-04-01, 13:11
|
|
|
Sadze, ze w obecnej sytuacji politycznej po wystosowaniu takiego pisma cale forum oraz wszyscy klubowicze zstaliby zmuszeni (oczywiscie odpowiednia ustawa, ktora by przeszla blyskawicznie w sejmie) do zlozenia oswiadczen lustracyjnych. Cale CT zostaloby pewnie zinwigilowane, no bo jak to tak pochwalac Agentow? Nie mowiac juz o trabancie.... oczywiscie samochodzie komunistycznym.
;) |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2007-04-02, 03:11
|
|
|
Hehehe - czego się tu obawiać? Zapewne 3/4 z nas urodziło się w latach 70/80 i styczność z komunizmem, socjalizmem i SB miało taką jak Jimmi Hendrix z Pavarottim. Okaże się, że w wieku 4 lat donosiłem na Józia z przedszkola przedszkolance o pseudonimie Ciocia, która zrobiła z tego odręczną notatkę i w IPNie gdzieś tam leżą na mnie kwity...
A jak zlustrują mojego Trabiego to się okaże, że jest komunistą do szpiku kości i ześlą nas na Sybir. A ja mam to w okrężnicy i robię ciepłą kupę w ich kierunku, choć może szkoda zachodu. Chyba się nie boicie, że wpadnie tu bulterier PiSu Kurski i zrobi nam sieczkę? |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2007-04-02, 06:48
|
|
|
Było dokładnie napisane że jechał "swoim Trabantem", raz po imprezie z kolegami i go złapali, a drugi raz mając 2,5 promila zaatakował tramwaj ;)
Nie podlegasz Zbuku lustracji... chyba że podpadniesz prokuratorom ;)))) |
|
|
|
 |
kuba_krakow
Gość
|
Wysłany: 2007-04-04, 00:59
|
|
|
Zlustrowac wladze CT :P
medal popieram :) w slusznej sprawie :) |
|
|
|
 |
Grzesiek N. [601]
Gość
|
Wysłany: 2007-04-06, 08:41
|
|
|
Chyba było by dobrze dla klubu gdyby miał zaprzyjaźnione słąwne osoby. Liścik utrzymany w śmiesznym tonie - czemu nie.
Ja jak się kończył socjalizm jeszcze nie umiałęm za bardzo mówić, ale kto wie, podobno na każdego można znaleźć jakąś teczkę ;]
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|