Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Drzwi bez klamek!! Jak z przeglądem ??
Autor Wiadomość
Dominik/Z10m3k
Gość
Wysłany: 2005-04-06, 22:25   

Witam !!
Posiadam drzwi bez klamek i wlaśnie sie wybieram na przegląd :( Mam wielki klopot bo jestem ciekawy czy przejdzie przegląd techniczny.Jak ktoś ma też bezklamkowca niech napisze czy są jakieś klopoty z tego powodu.I czego sie moge spodziewać po panu diagnoście :)
Z góry dzięki i pozdrawiam

arek_353
Gość
Wysłany: 2005-04-07, 16:54   

u mnie sie nie czepiają , musisz trafić na wybitnego co by mu przeszkadzało

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-04-07, 18:46   

Hmm u mnie tak jest z przeglądem , nie powiem cieżko (szczegółów nie bede zdradzał) ale bez klamek drzwi u mnie nie przechodzą!!! powiedział mi diagnosta że w razie wypadku samochodowego nie ma jak wyjąć ofiar.

mefisto666
Gość
Wysłany: 2005-04-07, 20:02   

u mnie w miescie przeglądu nie dostaniesz bo podobno w przepisach jest ze trzeba miec 1 drzwi muszą byc z klamką bo wrazie wypadku muszą sie do ciebie jakos dostac

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-04-07, 21:47   

A nie mozesz na czas przegladu wstawic sobie jakichs drzwi ze szrotu z klamka?

Pozdrawiam =]

bRq
Gość
Wysłany: 2005-04-08, 08:08   

Nie przejdzie przegladu, ale... masz 2 wyjscia...

1. Nie ryzykowac i tak jak napisal Qbs - wstawic drzwi z klamkami.
2. Na przegladzie stac caly czas przy drzwiach zaslaniajac "klamki" i otwierajac mu drzwi jak bedzie chcial wsiasc... U mnie nie zauwazyl :D

Daniel "Muffi
Gość
Wysłany: 2005-04-08, 08:21   

Klameczka od Trabanta, tasma dwustronna i przylepic ja do drzwi, na przegladzie uwazac aby nie zatrzasnac sobie drzwi, badz udawac ze sie otwiera klamka, a nie pilotem w kieszeni :)

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-04-09, 15:51   

Gorzej jak odejdzie razem z lakierem - te taśmy lubią dobrze trzymać... ;-)

mefisto666
Gość
Wysłany: 2005-04-09, 21:43   

dobre dobre daniel a masz jeszcze jakies patety na przegląd ja mam troche zepsuty chamulec ręczny i działa tylko do tyłu jak ziezdzam to chamuje a jak do przodu to se jedzie.mysle zeby na przegląd wsadzisc jakis kołek drewniany i jak cos to pod poło sie podłozy:) oczywiscie zartuje z tym.a co do tych tasiemek to jest niezłe ale jaki trzeba miec tupet zeby tak zrobic powodzenia zycze

Dominik/Z10m3k
Gość
Wysłany: 2005-04-09, 22:29   

Ten pomysl z klamką na taśme mi sie nawet podoba i tak zrobie:P Taśme mam taką że lakier nienaruszony zostawia :))
Dzięki za rady
PozDDRawiam

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-04-10, 12:27   

Klamkę można zrobić z tektury, papier-mache albo z cynfolii, wtedy będa lekkie i nie odpadną :-) )))))))))

Swoją drogą nie widziałem, żeby przeglądziarz kiedykolwiek fizycznie złapał za klamkę - tylko w jednej stacji jest tak, że się daje autko odpalone i oni nim jeżdżą po tych alejkach, ale już do nich nie jeżdżę bo mi nie chcieli dać wydruku ze spalin i hamowania...

Daj znać jak poszło ;-)

arek_353
Gość
Wysłany: 2005-04-12, 19:17   

ano własnie wróciłem z przeglądu i nawet nie rzucił okiem na klamki, stał koło auta bo ja w srodku i nic , oczywiście szyby miałem opuszczone :)
powiedział mi tylko , że mi prawy tył koło cieniutko łapie i tyle
a że robiłem przegląd rozszeżony to miał więcej papierków do wypełniania ni siedzienia przy aucie
pozdro

Filip Talaśka
Gość
Wysłany: 2005-04-12, 21:04   

Ja jeszcze klamki mam ale widziałem kolesia który przyjechał bez i niemiał z kolesiem od przeglądów żadnych problemów! Zależy jakiego upierdliwca się trafi

Zapraszam na gg 6832984

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-04-13, 10:02   

Arek. Myślę, że znalazłoby się przynajmniej kilku diagnostów, którzy po oglądnięciu tego, co masz pod maską i na niej, takiego szczegółu jak brak klamek mogą nie zauważyć:))

Sebastian (reafus)
Gość
Wysłany: 2007-02-25, 11:03   

Mam pytanie gdzie znalezc warunki dopuszczenia samochodu do ruchu? W kodeksie drogowym nie ma jasno napisane.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi