|
Co myślicie o tym aucie jest szansa go wydostać? |
| Autor |
Wiadomość |
Piotr Czaiński
Gość
|
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2006-09-14, 08:43
|
|
|
wyglada prawie jak moj ktorym jezdze.
na marginesie nie mogłes skorzystac z wstawiania linków? instrukcje jak to robić masz po prawej stronie
A HREF="http://www.cartoontrabant.pl">Przykładowy link
Przykładowy link |
|
|
|
 |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2006-09-14, 08:45
|
|
|
| Jak bys chcial wlozyc troche kasy kupe czasu kupe serca i kupe roboty to w sumie to zalezy tylko od stanu w sensie progi podloga jaskulka tak mi sie wydaje...... |
|
|
|
 |
vader
Gość
|
Wysłany: 2006-09-14, 11:26
|
|
|
| no piękny, umyć go trzeba i będzie jak nowy :) ja bym brał na twoim miejscu jeśli bym miał możliwość |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2006-09-14, 16:13
|
|
|
w zadnym wypadku nie myc |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2006-09-14, 19:44
|
|
|
A ja myślałem, że to moje auto jest brudne.
A kolega jak widzę odbył podróż do przyszłości - znaczy się za prawie miesiąc autko odkryje dopiero;) |
|
|
|
 |
Kuba / Vampirek
Gość
|
Wysłany: 2006-09-14, 20:19
|
|
|
| zgadzam sie z pawelkiem jezeli podloga zdrowa warto wziac wiem jak to jest i babranie sie w progi i inne tego typu rzeczy jest bez sensem :) BTW decha calkiem ciekawa i odboje na zderzaczku malina :) pozdro 601 |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2006-09-15, 08:30
|
|
|
| Trabant wjechał do do szopy o własnych siłach kilkanaście lat temu.po tym jak żona właściciela pojecheała nim w pole i spaliła spzęgiełko.Teraz szczurki przegryzły instalacje.ale wał sie kręci.troszke rpacy by było.pozdrawiam |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2006-09-15, 10:43
|
|
|
| toż to przecież de luxik. Jak zdrowy to robić jak najbardziej. Napewno pracy co niamiara |
|
|
|
 |
|
|