Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
No i stało się...Pierwsza stłuczka
Autor Wiadomość
Matthew1986
Gość
Wysłany: 2006-09-13, 13:06   

Całe zajście miało miejsce na rondzie wiatraczna.Stałem sobie na czerwonym na
lewym pasie jako pierwszy a koło mnie nowy opel vectra az tu nagle miedzy nas chcial sie wpakowac koles uno. Wyniki tego to: u vectry porysowane drzwi, brak listwy ozdobnej i kierunku u mnie zas zobaczcie na fotach. Wedlug mnie do wymiany zderzak, pas tylny, lampa i duroplast.
Fotki

Matthew1986
Gość
Wysłany: 2006-09-13, 13:07   

Jak cos to mozecie podac ile mnie wyniesie robota tego wszystkiego...:)

Maciek
Gość
Wysłany: 2006-09-13, 16:05   

Mówisz, że na rondzie Wiatraczna, więc rozumiem że jesteś z Warszawy. Dużo kosztować Cię to nie będzie, raczej więcej pracy niż pieniędzy. Jeżeli chcesz to mam w piwnicy tylne niebieskie (oryginalny kolor) duroplasty, które nie są mi do niczego potrzebne, więc mogę Ci je oddać (tylko że nie pamiętam w jakim są stanie, ale napewno całe). Tylna lampa też się znajdzie. Zderzak będziesz sobie musiał sam kołować, a pasa wymieniać nie trzeba (chyba) tylko wyklepać róg i zabezpieczyć blachę przed korozją. Jak coś to dzwoń 502864300 - Maciek.

Matthew1986
Gość
Wysłany: 2006-09-13, 16:39   

Sorki ze w dwoch miejscach ten sam temat ale cos mi sie z netem walilo i jakos tak wyszlo. Jeden mozna usunac jak cos. Najlepiej ten tu...

Arthas
Gość
Wysłany: 2006-09-13, 17:39   

E tam ja w moim rozwaliłem cały przód i auto dostało zeza bo patrzyło do środka obydwoma oczami. Chłodnica się sypła i mam nóweczkę tak samo światł a zapłąciłem za wszystko z malowaniem przodu na czarny metalic 550 zł. Jak za taki crash to nie dużo a patrząc na foty zapłącisz mniej. Ale to tylko moje zdanie.

Kuba / Vampirek
Gość
Wysłany: 2006-09-14, 20:28   

no stalo sie mati stalo :) ale tak jak mowie pasa nie oplaca sie wymieniac bo jak raz w trabie zatanczysz ze spawarka to potem bedziesz juz musial siedziec i robic bo poleci tak czy owak pas wyklepiesz zderzaczki szkoda bo mialy isc do chromu ale tez sie go uratuje wpadniesz na garaz powalczymy lampe duroplast listwe zalatw reszta do zrobienia :) aa i plastix po prawej na zderzak :P bo szlak go tez trafil

Matthew1986
Gość
Wysłany: 2006-09-14, 22:37   

Z pasem mozna powalczyc ale zderzak bede mial nowy i pojdzie w chrom pewnie tak czy siak. Listwa nie jest zla mozna ja uratowac. Lampe mam tylko klosz i zaroweczki...

Kuba / Vampirek
Gość
Wysłany: 2006-09-15, 22:33   

no to jazda :]

Matthew1986
Gość
Wysłany: 2006-09-15, 23:05   

No tak trzymac :) Dokladnie jaaaazda :) ;p

Dzikus
Gość
Wysłany: 2006-09-16, 02:52   

eeee ale o co chodzi z tymi kosztami i innymi dziwnymi pytaniami?
robisz wszystko na nowych częściach i ściągasz z OC tamtego jełopa! a najlepiej oddać do warsztatu niech zrobią na fest i płaci OC

Kędzior
Gość
Wysłany: 2006-09-16, 08:09   

eeee ale o co chodzi z tymi kosztami i innymi dziwnymi pytaniami?
robisz wszystko na nowych częściach i ściągasz z OC tamtego jełopa! a najlepiej oddać do warsztatu niech zrobią na fest i płaci OC
- to nie jest takie proste jak ci się wydaje.

matju - ale przecież na taśme też wygląda dosyć ładnie, ja bym zostawił :D

Matthew1986
Gość
Wysłany: 2006-09-16, 08:32   

Hehe tez o tym pomyslalem na poczatku ale chyba jednak wole jego oryginalny stan :p A co do tego warsztatu to nie jest takie proste to fakt. Jedyny warsztat ktory by sie tego podjal to ten na modlinskiej a tam pewnie kupe kasy by za to wzieli :/ A cena wszystkiego nie moze przekroczyc pewnie 450-500 zl :(

Kuba / Vampirek
Gość
Wysłany: 2006-09-17, 08:38   

dokladnie wyplaca mu pelna wartosc traba i co kibel na jedno wyjdzie wiem cos na ten temat

Matthew1986
Gość
Wysłany: 2006-09-23, 09:45   

Siemka potrzebuje blotnika prawtytyl nie wazne jakiego koloru

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi