Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Atmosfera na forum
Autor Wiadomość
Szulcz
Gość
Wysłany: 2004-07-13, 20:47   

witam

poneiważ mam unieruchomionego trabanta to ostatnio żadko tu zaglądam.
dziś zajrzałem i mnie zmroziło..

jedni naskakują na drugich, jedni się żegnają i zoobwiazują że nigdy tu już nie zajrzą, inni życzą im szerokiej drogi. ten się chwali przed tamtym że jego post też został przez GB usunięty itd...

ludzie! no co za jaja.ta wzajemna agresja to z nudów, głupoty czy inwalidztwa trwałego w dziedzinie poczucia humoru?
czy koniecznie trzeba na siebie tak naskakiwać?

zastanówmy się 4 razy zanim naciśniemy wyślij czy aby nasz post nie obraża nikogo...

:(

robak
Gość
Wysłany: 2004-07-13, 21:37   

szulcz: to proste! wqrzaja sie Ci co nie umieja przeczytac regulaminu i sie do niego dostosowac. potem jak moderator "posprzata" to maja wielkie pretensje, ze ktos powywalal ich posty. ot tyle i o to robia zadymy. nie ma sie co takimi przejmowac, ale swoja droga to nie wiem skad sie w Trabanciarzach tyle nienawisci wzielo. jestem adminem forum.respect.one.pl i tam w sumie na juz rok dzialania forum mialem jeden przypadek zblokowania usera bo szalal za mocno, a tak to posta czasem sie jakiegos wywali, poopieprza kogos ze cos zmalowal, ale NIKT nie mial z tej okazji pretensji, tylko zawsze chyla czola i przepraszaja. czyzby w tuningowcach bylo wiecej pokory?

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2004-07-13, 21:47   

widać w polsce nikt nie lubi jak ktoś mu mówi co ma zrobić... :(
czyli wychodzi na to, że zadymy są z głupoty i snobizmu...

Bart
Gość
Wysłany: 2004-07-14, 10:00   

Szulcz
jedni naskakują na drugich

Ja bym to raczej nazwał naskakiwaniem na efekty pracy drugich...a nie osoby!
Widziałeś kiedyś spokojną dyskusje na temat ustaw, regulaminów, kodeksów które maja Ciebie dotyczyć a dowiadujesz sie o postanowieniach końcowych?? Zawsze znajda sie osoby ZA i PRZECIW.

robak
wqrzaja sie Ci co nie umieja przeczytac regulaminu i sie do niego dostosowac.

...wlasnie Ci co dokładnie przeczytali całość i zastanowili nad kazdym pkt z osobna, czytajac ze zrozumieniem, porownujac z innymi regulaminami maja uzasadnione watpliwosci...
dostosować sie nie jest problem (przynajmniej dla mnie), zmienic zdanie, przyznac sie do błedu i powiedziec "przepraszam"(jezeli zostane przekonany) również "no problemo"
Ten regulamin jest dla "urzedasów" czy dla "uczestników" ??
Jak dla mnie to pisany jest do UCZESTNIKOW ale w tonacji i z "tekscikami" ktore wymagane sa w URZEDACH do załatwienia pewnych spraw. Nie wszystko co wymagaja urzedy, bo jest to zapisane w ustawach, jest potrzebne w regulaminie pisanym dla UCZESTNIKOW.

W życiu jak na drodze...znaków zakazu i nakazu nikt nie lubi...do znakow informacyjnych i ostrzegawczych mamy stosunek obojetny... najbardziej lubimy znak "odwołanie znaków zakazu i nakazu..."

PoZdRaWiAm

robak
Gość
Wysłany: 2004-07-14, 14:53   

1. zawsze mozna zglosic swoje watpliwosci co do konkretnego punktu regulaminu, przedyskutowac je i przeredagowac tak, by byl zrozumiany przez ogol.

2. czym jest spoleczenstwo w ktorzym trzeba prawnie zabraniac zabijania, zeby nie zabijano?

Wariat
Gość
Wysłany: 2004-07-30, 10:51   

Ja zresztą od kąd sięgam pamięcią to zawsze na Forum CT znalazł się taki co robił zadymy itp. Przecież nigdy nie będzie idealnie i wszyscy to wiemy... Starajmy się nie zwracać uwagi na "zadymiarzy"... PzDr.!!!

Daniel "Muffi
Gość
Wysłany: 2004-07-30, 11:21   

Nikt nie będzie tu zmieniał regulaminu forum. Jeżeli komuś nie pasuje to niech nie korzysta. To nie jest publiczna telewizja. Abonamentu za forum nikt nie pobiera.

Sprawę uważam za zakończoną. Większość regulamin forum pasuje skoro zaakceptowali go przy rejestracji.

Dalsza dyskusja w temacie regulaminu forum jest bezprzedmiotowa. KROPKA

Bart
Gość
Wysłany: 2004-07-30, 12:12   

Do regulaminu forum nikt wiekszych uwag nie ma (chyba)...chodzilo o regulamin zlotow.
KONIEC

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi