|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
[1.1] Sprzęgło |
| Autor |
Wiadomość |
Wolak
Gość
|
Wysłany: 2011-03-16, 18:36
|
|
|
Witam. Mam taki problem.
Zaczęły mi coraz ciężej biegi wchodzić, pojechałem podkręcić sprzęgło. Lecz one po prostu nie łapie. Słyszałem, żebym wymienił tarczę i po kłopocie.
Ale u mechanika jak pytalem czy wymieni. Nic nie widział, tylko słyszał. Powiedział, że mam załatwić kompletne sprzęgło. Ale czy jest sens wymieniać docisk sprzęgła? kosztuję prawie 150zł. a nie wydaje mi się, żebym wszystko się posypało. Najlepiej co mam zamówić? Bo mam tylko kilka dni na zrobienie. Wystarczy tarcza i łożysko? Bo chyba wszystko by się naraz nie sypło?
PozDDRo |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2011-03-16, 19:33
|
|
|
| Wymienia się komplet. Żeby za miesiąc nie robić znowu. To że to Trabant, nie znaczy że części są za darmo. |
|
|
|
 |
qba_601
Gość
|
Wysłany: 2011-03-17, 09:52
|
|
|
| zwróć szczególną uwagę na tulejkę prowadzącą łożysko wyciskowe, jak jest krzywa /powyrabiana/, jak tulejka jest wyrobiona to później rwie linki bo się łożysko haczy i chodzi niesamowicie ciężko, |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|