|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
Olej Mixol, Lux 10, czy Superol? |
| Autor |
Wiadomość |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2005-06-22, 11:33
|
|
|
Wydaje mi się, że zasada ze zmienieniem olejów nie dotyczy dwusuwów.
Poczytaj sobie dokładniej ten temat zanim zaczniesz coś gadać bez sensu. Zmiana oleju w dwusuwie jest jeszcze bardziej dotkliwa niz w 4t. |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-06-22, 12:04
|
|
|
Zmiana oleju w dwusuwie jest jeszcze bardziej dotkliwa niz w 4tTo czego jeżdze już 60 tys bez remontu (od nowości!!)?? Cud jakiś?? Zmieniłem miksol na 2T, później znowu na miskol, raz zabrakło mi oleju, to nalałem castrola. Czego jeszcze się nie zatarł?!?! Nie jeżdze 5 km rocznie, co prawda dużo nie robie ale śmigam po mieście. Według Twojej teorii po zmianie oleju powinno wszystko się rozsypać
Rozmawiałem z wieloma ludźmi i NIKT ( a dodam, że są naprawde doświadczeni) nie powiedział, żeby nie zmieniać oleju, a jedynie żeby lać dodatek do benzyny bezołowiowej.
A z resztą szkoda gadać każdy ma swoją teorie i niech ją stosuje. Silniczka trabanta nie tak łatwo zatrzeć, chyba że ktoś jeździ na plastikowych tłokach.... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|