Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
MIKOŁAJKI - kontynuacja
Autor Wiadomość
Jendrej
Gość
Wysłany: 2006-12-10, 17:12   

podziękować
poprzepraszać

było KLAWO :}

krzysiek G
Gość
Wysłany: 2006-12-10, 18:09   

My za rok też będziemy.
Było wesoło i jak czas zorganizowany.
Pozddro dla załogi wesołego autobusu.

Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
Wysłany: 2006-12-10, 19:22   

PODZIęKOWAć ZA ZLOT NAPRAWDE BYłO SUPER!!! UZNANIA DLA MARIOLI I JAJERA NAJLEPSZE JEST TO żE SZWAGIER CHYBA ZAłAPAł BAKCYLA I CHCE JEZDZIC NA WIECEJ ZLOTOW

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-12-10, 23:11   

Bede pierwszy z Łodzi :-)

Tylu przygod nie mielismy po drodze nawet jak z Zwickau wracalismy. Głównym bohaterem był Adik a raczej jego padlina. Ciekawe kiedy dojada do Katowic :-P to ze jechali z peknietymi sankami to pikus. Padla uszczelka pod glowica i co chwila stawalismy bo trabant sie gotowal. Zlapali gume :-D a w miedzy czasie otworzyla im sie maska hehe. Nasz zapor co chwila przerywal i brakowalo nam pradu i nie bylo ogrzewania brrr. Lewemu urwal sie wahacz w pomaranczy. Ale w sumie bylo bardzo fajnie, wiec dziekujemy i jakos tak wyszlo ze sie nie pozegnalismy z Organizatorem, wiec wybacz Jajer. Za rok tez bedziemy, ale peweni nie najladniejszym trabantem zlotu :-P

Prorok601
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 00:12   

jak wyzej
Jajer przepraszamy ze sie nie pozegnaliśmy, niepoprzytulalismy czy cos ale trzeba bylo sie tak jakoś szybko zwinąc
bylo przezacnie a Rusek prawie sprawdzil sie na dłuższej tracie... remont aparatu zaplonowego, wymiana pompki paliwa, walka z elektrycznoscią, brak checi do wspolpracy ze strony webasta..
dzieki ci Panie Organizatorze z silną grupą i pozdrow Zacnego Pana Radnego :)

aguska87
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 21:13   

jak wyżej i jeszcze wiecej :]
chcialam jeszcze dodac, że dotego wszystkiego Lewemu zabrakło paliwa po drodze. uratowała go wygrana Adika za przebycie najdluzszej trasy na zlot. no i jeszcze widzieliśmy mleko w rowie, bo sie cysterna wywaliła... no ogolnie to było wesoło, mało brakowało i wracałabym na bagażniku, bo Prorok krzywo na mnie patrzyl. atmosfera goraca, ogrzewania nie bylo nawet przez chwilke. sytuacje ratowala "szpatułka" do szyb....
pozdrawiam Pana Radnego, dziekuję Qbsowi że mnie uratował z jego objęć, pozdrawiam swoją towarzyszkę Martkę i dziękuje Prorokowi, że mnie nie wywalił z samochodu mimo wszystkich naszych kłótni, w których mediatorem był Qbs.

na koniec dziękuje JaJerowi za mój super fajny pierwszy w życiu zlot :]

Prorok601
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 22:30   

SLYSZALEM TO!!!!!!! chcesz wracac pieszo??

Jamaja
Gość
Wysłany: 2006-12-11, 23:49   

A więc, Ekipa z katowic dotarła do domu w poniedziałek o 4 rano, powinniśmy dostać jeszcze nagrode za najdłuższa trase w czasie 14 godz!!!! :P Adikowa padlina po raz kolejny wylądowała w garażu i czeka na szlifierkę (ale i tak jeszcze raz do Zwickau pewnie pojedzie :P). Wielkie podziękowania dla organizatorów za super zlot, dla uczestników za fajna ekipe zlotowa no i chyba największe dla Lewego i załogi z Łodzi, bo bez nich to chyba dalej tkwili byśmy gdzieś pomiędzy Skarszewami a katowicami :)

aguska87
Gość
Wysłany: 2006-12-12, 18:16   

panie Prorok, teraz to ja już się nie boje. i wypraszam sobie grożenie mi, bo będę zmuszona podjąć stosowne kroki. no, to tyle...

Prorok601
Gość
Wysłany: 2006-12-12, 20:38   

silna kobieta... kobietka.. i ma trabanta

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-12-12, 21:10   

Nie kobieta. Dziewczynka przeciez :-p

Martka
Gość
Wysłany: 2006-12-12, 21:34   

No musze przyznac, ze fajne macie te zloty i nawet nie jest tak monotematycznie ;op (jak sie spodziewalam). No to kiedy nastepny??? :o))

Ps. Zamawiam tylko troche wiecej ogrzewania i mniej klotni kochankow ;o)

Qbs
Gość
Wysłany: 2006-12-12, 22:55   

Ej w ogole to dajcie jakies zdjecia moze jak kots ma. Ja akurat nie mam :-/

I rozumeim, ze to zlot kameralny byl, ale niech sie podziela wrazeniami inni co byli, bo milo poczytac o czyms w czym sie uczestniczylo :-) a bylo was wiecej niz tylko 9 osob, bo tyle komentujacych naliczylem :-p

Jendrej
Gość
Wysłany: 2006-12-13, 03:12   

moz elepiej niech sie nie dziela wrazeniami bo ktos mi poprzypomina czego nie pamietam ;o i nie chcial bym pamietac ;E

aguska87
Gość
Wysłany: 2006-12-13, 16:10   

panie Prorok, dobrze ze pan nie napisał dziecko...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi