|
Ekipy "czerwonorękich" - jak wam idzie? |
| Autor |
Wiadomość |
arek 353
Gość
|
Wysłany: 2004-03-20, 15:26
|
|
|
ano my dzisiaj z kasetą ruszamy :(
słaby obciahc hehe |
|
|
|
 |
sobol916
Gość
|
Wysłany: 2004-03-20, 15:42
|
|
|
| nas też chcą na koniec pogrożyć my tez od dziś śmigamy z kasetkami. |
|
|
|
 |
Robert LIMES Chodnicki
Gość
|
Wysłany: 2004-03-20, 23:45
|
|
|
| widać doszli do wniosku ze skoro musimy smigac do końca, to wycisną z tego MAX... :) |
|
|
|
 |
eddie
Gość
|
Wysłany: 2004-03-21, 01:25
|
|
|
przepraszam ze znowu tutaj.. ale usiluje zlapac pewnego pana a ten nie ma zamiaru sie odezwac i wyjasnic pewnej sprawy..
JaJer - prosze cie ja ladnie.. napisz mi co i jak i nie mow mi ze dla chcacego... abo pisalem na gg do ciebie i nic sie nie odezwales..
prosze tych co maja kontakt z JaJerem aby przekazac temu panu ze go szukam.
dziekuje i przepraszam.
pozdrawiam
!!! eddie !!! |
|
|
|
 |
arek 353
Gość
|
Wysłany: 2004-03-21, 22:23
|
|
|
jejku
3jsilver@post.pl
Tel.kom. 0-502 77 80 80
GG: 1736640
juz nawet sie pofatygowałem i ci tego poszukałem skoro ty jesteś leniem |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-03-22, 00:39
|
|
|
Przedwczoraj mielismy ozywione kontakty ze straza wiejska na Starym Miescie...
skonczylo sie odnotowaniem i pouczeniem, ale licytacja zaczela sie od calkiem "ciekawych" propozycji...
/nie wiem czy to zgodne z regulaminem allegro ;)))))/ |
|
|
|
 |
Robert LIMES Chodnicki
Gość
|
Wysłany: 2004-03-22, 01:01
|
|
|
nasza Straz Miejska żostała na dzień dobry ugłaskana słodkim telefonem koordynatorki Małgosi do znajomego komendanta...
niemniej dwie potyczki mielismy...
ale to niestety z winy kolegów bo wyszli poza umowe i trzeba było panów przekonac...
tez skończyło sie na pouczeniach...
ale za to Policja... ooooo...
to dopiero temat na długie rozmowy w dobrych piwnych nastrojach ;D
zasadniczo w Łodzi wsród Policji wszelkiej maści lansujemy hasło:
Jak jedzie Trabant to co robi policjant?
zatrzymuje... następny samochód :D |
|
|
|
 |
Pawel "lyssy&
Gość
|
Wysłany: 2004-03-22, 09:57
|
|
|
akcja sie dzis konczy. traby sa dalej obklejone.... nie wiem do kogo zwrocil sie na starcie polymus ale moze zaproponowac im (ablo bezposrednio erze), ze mozemy jeszcze pojezdzic (w ramach uzytkowania prywatnego) obklejonymi trabami za pewna sume miesiecznie....
podejrzewam, ze czesc z osob jezdzacych do tej pory by bylo zainteresowane oferta... a dla ery to nie sa duze koszty (w porownaniu do tv albo radia) |
|
|
|
 |
mcfly_tm
Gość
|
Wysłany: 2004-03-22, 14:15
|
|
|
a mnie jak straz miejska lapnela to nie pytajac o nic dostalem stowesie :) ach te zakazy, niestety nie mialem argumentow w postaci hostess a na moja klate pan skory poleciec nie byl :) na szczescie policja mnie jakos omija.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Magda Bober
Gość
|
Wysłany: 2004-03-23, 18:59
|
|
|
Heyah!! Znajdzie się jakaś dobra duszyczka żeby zabrać jedna pasażerkę na gapę z Warszawy o 19? Obiecuje, nie zajmę dużo miejsca :) Moja ekipa przyjedzie ze Szczecina późnym wieczorkiem (oczywiście tez łapki :)) a ja akurat dzień wcześniej musze być w W-wie i nie mam jak dostać się do tego ośrodka. Powiedzcie, że mnie zabierzecie :) ?? A tak na marginesie maja już ludzie z waszych ekip umowy? My staramy się żeby w końcu jutro wymusić podpisanie.
(gg 1373403) |
|
|
|
 |
Robert LIMES Chodnicki
Gość
|
Wysłany: 2004-03-23, 21:50
|
|
|
Od dzisiaj wiem ze rozmowa telefoniczna w niczym nie jest dla nich wiąząca...
Zapewniano mnie ze termin płatności niesprecyzowany w naszych pierwszych umowach to bedzie 14... góra 21 dni...
w przgotowanych umowach zlecenie jak wół jest 35 dni... bo ktos chyba zapomniał w rozmowie wyjasnic ze to bedzie 14 plus 21 dni
:(
a potem ktoś sie dziwi ze nie podoba się nam to i owo w całej tej sprawie... |
|
|
|
 |
szary
Gość
|
Wysłany: 2004-03-24, 07:42
|
|
|
| A ja nie rozumiem,... praktyka i szkoła nauczyły mnie że po każdej podpisanej i wykonanej umowie wystawia się rachunek i na podstawie tego mają niezwłocznie wypłacić kasę, więc ki @#%@^ mam znowu podpisywać jakąś umowę??????????????? Poza tym zapewniano mnie że umowa została wysłana 6.03 i oczywiście została wysłana ale 15.03.... Teraz to nic nie jarzę..... |
|
|
|
 |
Robert LIMES Chodnicki
Gość
|
Wysłany: 2004-03-24, 09:53
|
|
|
no bo się pewne kwestie załatwia od Mani du... strony...
a jakie to ma znaczenie widac było po promotorach!!!
gdyby mieli umowy na dzień dobry to by pracowali do końca, a tak to poszli do domu praktycznie na starcie akcji...
szkoda mi tych który porezygnowali z innych akcji jak dziewczyny które jeździły ze mna... |
|
|
|
 |
szary
Gość
|
Wysłany: 2004-03-24, 10:19
|
|
|
| Ale Robercik to my znów jakąś umowę mamy podpisywać??? |