Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
SPOT W KIELCACH
Autor Wiadomość
Kto to
Gość
Wysłany: 2007-11-11, 21:56   

Spocik fajny:D. Ale po późniejszych zdarzeniach doszedłem do wniosku że polska to Kurewski kraj. Jakieś pedały zajebali mi radio pod szpitalem jak odwiedzałem dziadka:/.////// Mam nadziej że w najbliższym czasie też kolejne spotkanie kto wie może na wyjeździe :d

Kto to
Gość
Wysłany: 2007-11-11, 22:04   

acha i mam pytanie poza konkursem czy trudno jest obejść blokadę kierownicy w trabie( oczekuje odpowiedzi tak lub nie :D ) czy raczej trzeba blokady mechaniczne??? Z góry dzięki za odpowiedz:D

Kasiekpolo
Gość
Wysłany: 2007-11-11, 22:10   

raczej mechaniczna:) a serio to sobie zaloz odciecie zaplonu, alarm, blokade skrzyni i powinno pomoc no i nigdy przenigdy nie zostawia sie radia na wierzchu baaa lepiej nawet wyjac cale radio anizeli tylko panel...

Kto to
Gość
Wysłany: 2007-11-11, 22:14   

Ale w tym sęk że panel nie był na radiu.... albo ktoś wiedział gdzie zostawiam panel albo trafili na niego przypadkowo;/A same radio bez panela nie jest tak bardzo widoczne.

Pelu
Gość
Wysłany: 2007-11-11, 22:26   

ze tak powiem przezylem jzu kilka wlaman do trampka i wyciagam cale radio, cb radio i antene chowam do srodka, bo inaczej nie da rady, koszt alarmu teraz to ok 150 zeta z ultradzwiekami i troche czasu na jego zalozenie, co wbrew pozorom nie jest az takie trudne

Kuba Depa
Gość
Wysłany: 2007-11-12, 00:38   

my dotarlismy na 19 do rzeszowa. spocik bardzo udany tylko ze troche daleko i zimno, ale na nastepny tez przyjedziemy;-)

szkielu
Gość
Wysłany: 2007-11-12, 15:22   

kto to a mozna twoja półkę na wzór wyciągnąc?

szkielu
Gość
Wysłany: 2007-11-12, 15:23   

i jak ci idzie uszczelnianie szyby?

Kto to
Gość
Wysłany: 2007-11-12, 19:37   

Nie wiem czy ona jest normalnie zdejmowana jak kazda inna ale jak jest to nie ma problemu. A szyby uszczelniałem wczoraj zuzyłem około 50 % tuby i puki co nie wiem czy sie leje bo nie było deszczu tylko troche sniegu spadło:D Musze popatrzec ale po deszczyku

Pelu
Gość
Wysłany: 2007-11-18, 14:33   

kilka fotek z kielc i checin
foty

Piotr Bachurski
Gość
Wysłany: 2008-01-19, 17:43   

hej-wlasnie kupilem piekne autko trabant-czy bedzie cos sie dzialo w ielcach starachowicach lub ostrowcu albo w poblizu od poczatku czerwca 2008 do polowy sierpnia???bo bede w Polsce-pozdrawiam i czekam na odzew Ziomali bo mam pare pytan o tematyce technicznej :)

Pelu
Gość
Wysłany: 2008-01-19, 20:08   

proponuje popytac miejscowych....

Piotr Bachurski
Gość
Wysłany: 2008-02-20, 17:58   

hej czy Wy w ogole piszecie?oki mam sprawke potrzebuje osoby(swietokrzyskie woj najlepiej) ktora zrobi mi remont silnika (najprawdopodobniej bedzie to konieczne)-za nieduze pieniadze a solidnie jak trabanciarz poczatkujacemu trabanciarzowi 1.1 polo sillnik-ogolnie poszukuje tez osob z okolic Starachowic Kielc Ostrowca i bliskich miejscowosci w celu zapoznania i dowiedzenia sie czegos o trabancie bo nie wiele sie znam-pozdarwiam

Mariusz Pietrzyk
Gość
Wysłany: 2008-02-20, 18:14   

To moje GG 528345 jach chcesz to polece Ci świetnego mechanika Który naprawde dobrze zna się na trabantach.

Kto to
Gość
Wysłany: 2008-02-20, 19:20   

oo widzę Mariusz nareszcie męska decyzja dotycząca trabanta :D. Jak sie sprawuje nowy zakup??

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi