|
SPOT W KIELCACH |
| Autor |
Wiadomość |
Kto to
Gość
|
Wysłany: 2007-11-11, 21:56
|
|
|
| Spocik fajny:D. Ale po późniejszych zdarzeniach doszedłem do wniosku że polska to Kurewski kraj. Jakieś pedały zajebali mi radio pod szpitalem jak odwiedzałem dziadka:/.////// Mam nadziej że w najbliższym czasie też kolejne spotkanie kto wie może na wyjeździe :d |
|
|
|
 |
Kto to
Gość
|
Wysłany: 2007-11-11, 22:04
|
|
|
| acha i mam pytanie poza konkursem czy trudno jest obejść blokadę kierownicy w trabie( oczekuje odpowiedzi tak lub nie :D ) czy raczej trzeba blokady mechaniczne??? Z góry dzięki za odpowiedz:D |
|
|
|
 |
Kasiekpolo
Gość
|
Wysłany: 2007-11-11, 22:10
|
|
|
| raczej mechaniczna:) a serio to sobie zaloz odciecie zaplonu, alarm, blokade skrzyni i powinno pomoc no i nigdy przenigdy nie zostawia sie radia na wierzchu baaa lepiej nawet wyjac cale radio anizeli tylko panel... |
|
|
|
 |
Kto to
Gość
|
Wysłany: 2007-11-11, 22:14
|
|
|
| Ale w tym sęk że panel nie był na radiu.... albo ktoś wiedział gdzie zostawiam panel albo trafili na niego przypadkowo;/A same radio bez panela nie jest tak bardzo widoczne. |
|
|
|
 |
Pelu
Gość
|
Wysłany: 2007-11-11, 22:26
|
|
|
| ze tak powiem przezylem jzu kilka wlaman do trampka i wyciagam cale radio, cb radio i antene chowam do srodka, bo inaczej nie da rady, koszt alarmu teraz to ok 150 zeta z ultradzwiekami i troche czasu na jego zalozenie, co wbrew pozorom nie jest az takie trudne |
|
|
|
 |
Kuba Depa
Gość
|
Wysłany: 2007-11-12, 00:38
|
|
|
| my dotarlismy na 19 do rzeszowa. spocik bardzo udany tylko ze troche daleko i zimno, ale na nastepny tez przyjedziemy;-) |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2007-11-12, 15:22
|
|
|
| kto to a mozna twoja półkę na wzór wyciągnąc? |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2007-11-12, 15:23
|
|
|
| i jak ci idzie uszczelnianie szyby? |
|
|
|
 |
Kto to
Gość
|
Wysłany: 2007-11-12, 19:37
|
|
|
| Nie wiem czy ona jest normalnie zdejmowana jak kazda inna ale jak jest to nie ma problemu. A szyby uszczelniałem wczoraj zuzyłem około 50 % tuby i puki co nie wiem czy sie leje bo nie było deszczu tylko troche sniegu spadło:D Musze popatrzec ale po deszczyku |
|
|
|
 |
Pelu
Gość
|
Wysłany: 2007-11-18, 14:33
|
|
|
kilka fotek z kielc i checin
foty |
|
|
|
 |
Piotr Bachurski
Gość
|
Wysłany: 2008-01-19, 17:43
|
|
|
| hej-wlasnie kupilem piekne autko trabant-czy bedzie cos sie dzialo w ielcach starachowicach lub ostrowcu albo w poblizu od poczatku czerwca 2008 do polowy sierpnia???bo bede w Polsce-pozdrawiam i czekam na odzew Ziomali bo mam pare pytan o tematyce technicznej :) |
|
|
|
 |
Pelu
Gość
|
Wysłany: 2008-01-19, 20:08
|
|
|
| proponuje popytac miejscowych.... |
|
|
|
 |
Piotr Bachurski
Gość
|
Wysłany: 2008-02-20, 17:58
|
|
|
| hej czy Wy w ogole piszecie?oki mam sprawke potrzebuje osoby(swietokrzyskie woj najlepiej) ktora zrobi mi remont silnika (najprawdopodobniej bedzie to konieczne)-za nieduze pieniadze a solidnie jak trabanciarz poczatkujacemu trabanciarzowi 1.1 polo sillnik-ogolnie poszukuje tez osob z okolic Starachowic Kielc Ostrowca i bliskich miejscowosci w celu zapoznania i dowiedzenia sie czegos o trabancie bo nie wiele sie znam-pozdarwiam |
|
|
|
 |
Mariusz Pietrzyk
Gość
|
Wysłany: 2008-02-20, 18:14
|
|
|
| To moje GG 528345 jach chcesz to polece Ci świetnego mechanika Który naprawde dobrze zna się na trabantach. |
|
|
|
 |
Kto to
Gość
|
Wysłany: 2008-02-20, 19:20
|
|
|
| oo widzę Mariusz nareszcie męska decyzja dotycząca trabanta :D. Jak sie sprawuje nowy zakup?? |
|
|
|
 |
|
|