Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[ŚLĄSK] Spotkanie: TYCHY.....
Autor Wiadomość
Lokata
Gość
Wysłany: 2006-04-11, 19:11   

Brawo!!!!!! Bardzo fajne spotkanie!! Asia & Andree zostajecie przodownikami spotów na śląsku, wszystko tak jak powinno być :):)
Co do latających butelekm już nikogo tu nie będę opieprzać.Tylko przeszło mi przez myśl jedno, co by było gdyby ta butelka trafiła w przypadkowy samochód jakiegoś mieszkańca Tychów, powodując szkody czy jakąś stłuczkę?? Wtedy szuka się odpowiedzialnego albo organizatora, czyli kolege dzięki któremu się spotkalismy w takiej fajnej gromadzie.
Na przyszłość na spotach i zlotach bierzmy wszyscy odpowiedzialność za siebie a także za innych, pilnujmy się na wzajem.
P.S. Podrowienia dla kolegi Łukasza, dzięki któremu mogliśmy się pojawić na tym wspaniałym spotkaniu. POzdrowienia dla wszystkich Trabanciarzy(rek) Lokata & Jakim. :)

ali
Gość
Wysłany: 2006-04-11, 19:45   

Krzysiek jakbyś mógł to prześlij mi całość to wrzuce to do siebie na serwer to będzie to wszystkim łatwiej zassać.

Krzysiek Witczak
Gość
Wysłany: 2006-04-11, 20:42   

http://rapidshare.de/files/17760300/4.avi.html

pawel
Gość
Wysłany: 2006-04-14, 15:07   

pierwszy spot na ktorym bawilem i musze przyznac ze zaluje ze do tej pory nie odwiedzilem zadnego ale mysle ze jeszcze nieraz sie pokaze ! gratulacje dla organizatora pozDDRo

Hania & Arthas
Gość
Wysłany: 2006-04-17, 17:57   

Kolejne foty tym razem od Karoliny

http://rapidshare.de/file...rolina.rar.html

Bizon
Gość
Wysłany: 2006-04-18, 13:01   

siema mam drobne problemy z nagraniem tego filmu na dvd ale stane nawet na głowie aby nagrać film dla was.Za utrudnienia serdecznie przepraszam,mam nadzieje ,że mi wybaczycie??

.::.MadaM.::.
Gość
Wysłany: 2006-04-19, 22:18   

och powiem wam ze dawnonie bylem na spociku od kad sprzedalem traba w 2005 roczku. i musze sobie zakupic cos znow ale to przez wakacje i na przyszly sezon bedzie pozdrawiam.
a zapewne spotkamy sie w belchatowie bo bede gościnnie z ekipa z czechowi

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi