|
Zloty 2006 |
| Autor |
Wiadomość |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2005-12-05, 18:00
|
|
|
He he he, nowy jak nowy. Co prawda jestem trabanciarzem od niedawna, bo dopiero jakies 4 lata, ale duza czesc osob ktore sie wypowiadaly ostatnimi czasy w tym poscie, dobrze mnie znają i nie jeden zlot razem odwiedzilismy.
Kolejnym argumentem na to, ze to nie ja jestem powodem "pomyłki" jest autor tego posta "Kajko" ktorego ja nie widzialem nigdy na oczy, a nawet o nim nie obilo mi sie o uszy, co nie zmienia faktu ze rowniez jest trabanciazem (niekoniecznie nowym) ... ja dosyc pozno zaczołem sie udzielac w wypowiedziach, no i od razu zazartowałem (co spora liczba osob tak odebrała, i ciągneła dalej ten zarcik, dla zabawy)
Ale niewazne... Skoro jest Nowy Kristof, moze byc i Nowy Złoty... Moze wreszcie polska waluta urosnie w siłe w stosunku do Euro na przykład...
pozdro NOWY KRISTOF |
|
|
|
 |
SŁAWNY
Gość
|
Wysłany: 2005-12-05, 21:13
|
|
|
ja postaram się też wpaść choć by kolejką przyjade ale postaram się trabkiem przyjechać do Aleksandrowa
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kristoff
Gość
|
Wysłany: 2005-12-05, 22:36
|
|
|
| ja tylko tyle chcialem POZDRO NOWY ZLOTY TZN ZŁOTY:)) |
|
|
|
 |
Ciotka_Lilka
Gość
|
Wysłany: 2005-12-08, 19:19
|
|
|
może i ja zaszczycę swoją obecnością jakiś siakiś zlot
zbiorę WIARĘ (yoł Zimny!), wezmę czajnik elektryczny (yoł Czajnik!), trochę złotówek (yoł Złoty!), cos do picia (yoł Picia!) i trąbiąc mocno klaksonami (yoł Klakson!) przyjadę na zlot pasjonatów (yoł Pasjonat!) aut nieradzieckich (yoł Radzieckii!) ino niemieckich. A oczywiście najbardziej niecierpliwie czekam na pewien zlot majowy...
ehhhh zimowa przerwa zlotowa źle mi robi |
|
|
|
 |
kajko
Gość
|
Wysłany: 2005-12-08, 19:33
|
|
|
| małe sporostowanie... to ja jestem nowy ale nie Złoty :) trabanciarzem jestem od miesiąca i jak narazie robie trabiego [staram sie jak mogę ale funduszy brak] :) no więc pojawie się na jakimś zlocie w przyszłym roku i wtedy mnie poznacie :) |
|
|
|
 |
kajko
Gość
|
Wysłany: 2005-12-08, 19:37
|
|
|
| a jak możecie mnie nie znać skoro umieściłem swoją fotkę :] piękny jestem nieprawdaż ? |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2005-12-09, 23:38
|
|
|
| He He... You NOWA CIOTKA LILKA :D |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2005-12-10, 11:16
|
|
|
| ciotka nie zapomnij zabrać GACI;))) |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-12-10, 19:08
|
|
|
| No GACIE koniecznie, bo Ci się jeszcze jakieś NARWAŃCE dokwaterują ;) yo, yo |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-12-10, 21:12
|
|
|
| Ale Gacie i Narwańce też nowe? |
|
|
|
 |
Ciotka_Lilka
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 01:45
|
|
|
no najnowsze!!!
kolekcja wiosna-lato 2006
yołłłł tu zupełnie nowa ciotka_lilka wersja 25.8
Gacie ze sobą wezmę jeśli na to zasłużą ;D |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 13:25
|
|
|
| Same nowości, wyjdzie zupełnie nowy zlot:D Może ja tez powinienem się unowocześnić:P |
|
|
|
 |
Buder79
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 17:05
|
|
|
| witam wszystkich bardzo serdeczni jestem tutaj mowy i chcial bem sie przedstawic i przywitac rowniez tez widze ze planujecie jakies wyjazdy a wiec jak bym mog gdzies jechac z wami to z mila checia tylko musze sobie lawete jeszcze kupic bo mi autka szkoda a wiec jak macie ochote to wezcie mnie ze soba w 2006 roku gdzies na zlot papa |
|
|
|
 |
kajko
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 18:05
|
|
|
| Buder proponuje posmarować autko wazeliną coby sie muchy nie przylepiały ;) |
|
|
|
 |
Buder79
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 19:07
|
|
|
| spoko o moja wazeline nie czeba sie martwic ale jak chcecie to z wami na zlot pojade rozmawialem z klaksonem i mowi ze z mila checia tez by pojechal |
|
|
|
 |
|
|