Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zloty 2006
Autor Wiadomość
Złoty
Gość
Wysłany: 2005-12-05, 18:00   

He he he, nowy jak nowy. Co prawda jestem trabanciarzem od niedawna, bo dopiero jakies 4 lata, ale duza czesc osob ktore sie wypowiadaly ostatnimi czasy w tym poscie, dobrze mnie znają i nie jeden zlot razem odwiedzilismy.

Kolejnym argumentem na to, ze to nie ja jestem powodem "pomyłki" jest autor tego posta "Kajko" ktorego ja nie widzialem nigdy na oczy, a nawet o nim nie obilo mi sie o uszy, co nie zmienia faktu ze rowniez jest trabanciazem (niekoniecznie nowym) ... ja dosyc pozno zaczołem sie udzielac w wypowiedziach, no i od razu zazartowałem (co spora liczba osob tak odebrała, i ciągneła dalej ten zarcik, dla zabawy)

Ale niewazne... Skoro jest Nowy Kristof, moze byc i Nowy Złoty... Moze wreszcie polska waluta urosnie w siłe w stosunku do Euro na przykład...

pozdro NOWY KRISTOF ;-)

SŁAWNY
Gość
Wysłany: 2005-12-05, 21:13   

ja postaram się też wpaść choć by kolejką przyjade ale postaram się trabkiem przyjechać do Aleksandrowa
pozdrawiam

Kristoff
Gość
Wysłany: 2005-12-05, 22:36   

ja tylko tyle chcialem POZDRO NOWY ZLOTY TZN ZŁOTY:))

Ciotka_Lilka
Gość
Wysłany: 2005-12-08, 19:19   

może i ja zaszczycę swoją obecnością jakiś siakiś zlot

zbiorę WIARĘ (yoł Zimny!), wezmę czajnik elektryczny (yoł Czajnik!), trochę złotówek (yoł Złoty!), cos do picia (yoł Picia!) i trąbiąc mocno klaksonami (yoł Klakson!) przyjadę na zlot pasjonatów (yoł Pasjonat!) aut nieradzieckich (yoł Radzieckii!) ino niemieckich. A oczywiście najbardziej niecierpliwie czekam na pewien zlot majowy...

ehhhh zimowa przerwa zlotowa źle mi robi

kajko
Gość
Wysłany: 2005-12-08, 19:33   

małe sporostowanie... to ja jestem nowy ale nie Złoty :) trabanciarzem jestem od miesiąca i jak narazie robie trabiego [staram sie jak mogę ale funduszy brak] :) no więc pojawie się na jakimś zlocie w przyszłym roku i wtedy mnie poznacie :)

kajko
Gość
Wysłany: 2005-12-08, 19:37   

a jak możecie mnie nie znać skoro umieściłem swoją fotkę :] piękny jestem nieprawdaż ?

Złoty
Gość
Wysłany: 2005-12-09, 23:38   

He He... You NOWA CIOTKA LILKA :D

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-12-10, 11:16   

ciotka nie zapomnij zabrać GACI;)))

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-12-10, 19:08   

No GACIE koniecznie, bo Ci się jeszcze jakieś NARWAŃCE dokwaterują ;) yo, yo

James
Gość
Wysłany: 2005-12-10, 21:12   

Ale Gacie i Narwańce też nowe?

Ciotka_Lilka
Gość
Wysłany: 2005-12-11, 01:45   

no najnowsze!!!

kolekcja wiosna-lato 2006

yołłłł tu zupełnie nowa ciotka_lilka wersja 25.8

Gacie ze sobą wezmę jeśli na to zasłużą ;D

James
Gość
Wysłany: 2005-12-11, 13:25   

Same nowości, wyjdzie zupełnie nowy zlot:D Może ja tez powinienem się unowocześnić:P

Buder79
Gość
Wysłany: 2005-12-11, 17:05   

witam wszystkich bardzo serdeczni jestem tutaj mowy i chcial bem sie przedstawic i przywitac rowniez tez widze ze planujecie jakies wyjazdy a wiec jak bym mog gdzies jechac z wami to z mila checia tylko musze sobie lawete jeszcze kupic bo mi autka szkoda a wiec jak macie ochote to wezcie mnie ze soba w 2006 roku gdzies na zlot papa

kajko
Gość
Wysłany: 2005-12-11, 18:05   

Buder proponuje posmarować autko wazeliną coby sie muchy nie przylepiały ;)

Buder79
Gość
Wysłany: 2005-12-11, 19:07   

spoko o moja wazeline nie czeba sie martwic ale jak chcecie to z wami na zlot pojade rozmawialem z klaksonem i mowi ze z mila checia tez by pojechal

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi